Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjaaakinom

największym moim zmartwieniem jest mój

Polecane posty

Gość patrycjaaakinom

wzrost... :( 175cm ! i czuje sie jak na szczudłach

Gość patrycjaaakinom
bo jestes pewnie starsza,a ja mam 16lat ;( nie wiesz jak sie czuje wśród rówieśniczek... czasami czuje sie wyjątkowa bo duzo rzeczy na mnie fajnie leży,ale jak juz chlopak,ktory mi sie podoba jest niższy ode mnie to załamuje sie psychicznie.. ;( strasznie..jeszcze mi kolezanka powiedziala ostatnio cytuje" no widzisz dla ciebie on jest za niski,ale dla mnie do w sam raz"...

Gość euuu
ach te koleżanki. Nie martw się, jak miałam 16 lat to otaczały mnie same wredoty :)

Gość patrycjaaakinom
no dobra,a co bedzie jak dorosne? :( i tak jestem wielka

Gość euuu
jak dorosnieś, to będę Ci zazdrościć, albo już zazdroszczą :) Ja sama zawsze chciałam być wysoka i niestety Bozia mi pożałowała :)

ja mam 178 cm i jak miałam 16 lat też miałam 178 :) nie urosłam więcej i nie czuję się jak na szczudłach :D

Gość euuu
Ty masz długie nogi, a one krótkie kołki :) Na Tobie większość ubrań leży świetnie, a na nich - niestety. Takim koleżankom należy współczuć i dać do zrozumienia, że jesteś pewna siebie. Jak Cię widzą tak Cię piszą.

Gość patrycjaaakinom
zawsze jak załoze temat nikt mi nie pisze bo podaje wiecznie ile mam lat. a źle robie ;(

Gość patrycjaaakinom
hehe nie wiem,czy tak zazdroszczą one sie czują swobodnie,a ja jak dziwoląg przysiegam,ze boje sie przejsc po korytarzu pełnym ludzi bo sie jednak mienie.. poza tym długich nóg zazdroscic? marze o krotkich..ubrania az tak świetnie na mnie nie leza jestem płaska praktycznie, mam kształty,ale troszke zbyt zalotnie odstającą pupe,bluzki są na mnie w wiekszosci za krotkie.. nie wiem co do mnie pasuje,jakie fryzury bo boje sie,ze do wysokich krotkie wlosy nie pasuja,a poki co mam za ramiona..