Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rein

seks a okres - jak to jest?

Polecane posty

Gość rein

czy uprawiacie seks kiedy kobieta ma okres? lubicie? jak to jest?

mój chłopak mógłby zawsze uprawiać seks, ale ja nie. stanowczo: w te dni z seksu i innych takich nici. :)

Gość rein
as jak to znosisz w ogole? on cie namaiwa wtedy na seks?

Gość bezkonta P
normalka bole brzucha przechodza :D na poczatku krew cieknie ale potem zamiast krwi jest sluz wez recznik zloz go podluz pod pupe i zacznijcie od misjonarki a potem gdy przestanie krwawic to mozna szalec bez obawy ze lozko sie zabrudzi :P

Gość koko65
a ja lubie na "indianina"...moja kobieta tez nie ma oporow,jakos nie lubie w gumie i wtedy jest najbezpieczniej:))))ale juz niedlugo ide sie podwiazac i dopiero sie zacznie:)))

Gość rein
a ko ma wtedfy wieksza ochote na seks? kobieta w czasie okresu tez?

Ja np jestem strasznie delikatna podczas mego okresu. Nie trzeba mocno, i mam strasznie delikatny brzuszek i jego boczki, jak mi masuje to odplywam i chce go zjesc. Zazwyczaj on na mnie jest i recznik ciemny pod dupe :D

Zawsze można to zrobiić po prysznicem... i nie problemu zabrudzonych pościeli czy łóżek:)

chłopak nie raz namawiał, ale jak widział jak przechodze cały okres, to sobie darował :P po prostu 2 dni wyjete z życiorysu, nic tylko leżę i walczę z bólem kręgosłupa, podbrzusza i mam gorączkę. no więc logiczne, że o seksie wtedy nie myślę :) a w końcowych dniach, cóż mogłabym to robić, ale nie wiem, czy czułabyms ię swobodnie, więc wolę odczekać :) 3-5dni bez seksu? da się przezyć :D

proponuje wybrać się po tabletki do ginekologa jak macie takie silne bóle...mi pomogło

Gość rein
no tak ale tabletki pomoga na ból, ja mam jakieś opory estetyczne.

Pierwszy dzień jest chyba dla kobiety najgorszy, wtedy nawet nie namawiam, jestem miły sympatyczny uczynny i współczujący :) Ale od drugiego dnia okresu już można jechać, byle tylko były warunki, no ostrego seksu w bramie nie polecam :)

popieram poprzedniczke, te 3 dni mozna chyba wytrzymac?... podczas okresu jest zwiększona podatność na infekcje (krew menstruacyjna w drogach rodnych jest świetną pożywka), estetyczne to tez nie jest, wiec po co?...

Gość nie me problemu
jak sie uzywa tamponow, przed seksem wyjmujesz delikwenta i wlasciwie on juz wczesniej wszystko wchlonie i mozna szalec :D i nie ma problemu z zadnymi wyciekami, ewentualnie male slady na penisie zostaja

Gość rein
a nie boli?

Gość mlass
nie boli

nie radze tego robic bez zabezpieczenia podczas okresu..kobieta łatwiej może jakieś bakterie załapać....bardzo bym chciała zeby to były 3-5 dni :P ale jak to np jest 9 dni? ;> jak tu wytrzymać ;)

Wiele razy uprawialem sex z kobieta podczas jej okresu i zawsze doprowadzalem ja do szalenstwa. Nie ma dla mnie nic przyjemniejszego jak widok rozpalonej do maxa kobiety. Po zawsze mozna skoczyc pod prysznic, prawda?

Gość papryczka12
my normalnie uprawiamy seks. a ja wlasnie dzis dostalam i co zrobic jak walentynki to bedzie seksik:P