Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anecia666

Kiedy zrobić test?

Polecane posty

Gość anecia666

Drogie panie moze jestescie mi w stanie poradzic. Więc mam 18 lat. Ze swoim chlopakiem uprawiamy seks przerywany. Ostatnio cos inaczej sie czuje. Zaczął mnie drażnic dym papierosowy (draznil mnie zawsze ale teraz perfidnie) wrecz ma mi sie na wymioty a codziennie rano ciezko mi wstac z łóżka tak mi slabo. Wydaje mi sie ze jestem w ciaży. Nie martwi mnie to zbytnio węcz cieszy. Chcę zrobić sobie test ale wiem ze najlepiej w dniu spodziewanej mieiaczki ale w tym wlasnie problem bo moje cykle sa bardzo nierowne. Jedne trwa 2 tygodnie a inny 2 miesiace :( i nie mam pojecia kiedy zrobic ten test;/ A do lekarza narazie nie chce isc bo po co. A co do tych nieregularnych cykli to moja mama ma tak cale zycie i jest zdrowa ma 3 dzieci :P

Gość anecia666
Czy ktoś mi pomoże?

Gość sanSan
to ze Twoja mama tak ma nie znaczy ze u Ciebie tez jest wszystko ok takie rozbieznosci moga swiadczyc o braku owulacji radze najpierw wybrac sie do gina i moze rozpoczac leczenie

Gość kup test
amilo, ten podobno moze wykryc ciaze juz od 6 dnia od zaplodnienia.

Gość jezoo
Nie ma co-chcieć być matką w wieku 18 lat.Idiotka :classic_cool:

Gość anecia666
Nie obchodzi mnie co mówicie kazdy w innym wieku dojzewa ja z moim chlopakiem mamy wspólne mieszkanie i planujemy przyszlosc. Zreszta juz od roku mieszkamy razem. To ze wy w wieku 18 lat byliscie gówniazami to nie moja wina.

Gość anecia666
A co do tych nieregularnych cykli to wiem ze jest wszystko ok bo bylam u gina ciemna istoto.

Gość sanSan
ciemna masa jestes ty -naucz sie pisac najpierw :-/ no jezeli szczytem twoich marzen jest pielucha w wieku 18 lat to

testy wykrywają 6-dniową ciąże:) więc kup taki. A kiedy miałas ostatnio @ i kiedy było prawdopodnobe zapłodnienie?? Ja mam 19 l półtora roczną córke a w czerwcu będzie 2 dzidzia:) może chłopczyk:P okaże się. Oby było zdrowe!!!!!!

Gość anecia666
Każdy w innym wieku odczuwa instynkt macierzyński... Każdy jest indywidualny. Ale przeciez o to was nie pytalam :(

Gość anecia666
No widzisz :P Gratuluje :p A po mnie jadą :( Więc prawdopodobne zaplodnienie 2 tygodnie temu ostatni okres 3 tygodnie temu.

Nie jade po Tobie, ze uprawiasz seks, jade po Tobie, bo sie nie zabezpieczasz, a potem bedziesz marudzic ze "przegralas zycie" :-O

Gość Dni płodne
Dni płodne w 7 dniu cyklu? To ilu dniowe masz te cykle? Nie bardzo jest czego gratulować 19 lat i drugie dziecko, ehhhh. A tobie pogratulować że w wieku 18 masz swoje mieszkanie.

jezeli do zaplodnienia doszlo 2 tyg temu to test pokaze II kreski o ile jestes faktycznie w ciazy

Gość anecia666
Ale ja che mieć dziecko. Gdybym nie chciala to bym sie nie zabespieczala. Logiczne.