Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue fruit tea

preparaty na porost paznokci!! pilne!!

Polecane posty

Gość blue fruit tea

znacie moze jakieś preparaty na porost paznokci? skuteczne i nie niszczące płytki? bardzo prosze o pomoc!!

JA kiedys uzywalam Sally Hansen taki zielony w ksztalcie lakieru do paznokci...pomogł :)

Gość ana_katia
nie ma nic lepszego jak microcell 2000 - odzywka ktąrą stosuje się 3 tygodnie i w tym czasie nie można niczym innym malować paznokci ja mam po niej paznokcie jak tipsy, wystaja mi po pół cm za palec i nic sięnie łamie, nie rozdwaja.... trzeba tyklo przestrzegać tej kuracji.. po tym czasie paznokcie rosną 2 razy szybciej, naprawde, może to potwierdzic conajmniej 10 moich kolezanek, które wszystkie kupiły jak zobacyzły u mnie efekty jest droga i trudno dostępna, ja zamawiam na allegro, ale nei zawsze jest wystawiona - koszt ok 60zl

Gość chanelparis
inglota niebieski peeling nails,diamentowy sally hansen

ana_katia a to jest rozowe czy niebieskie? bo ja przez przypadek kupilam tej firmy odzywke tylko niebieska to to samo?

Gość gal.
odzywka keratynowa Gal w kapsułkach, najlepsza z najlepszych i do tego tania, 10zł za 48 kapsułek a jedna kapsułka wystarcza na 5 dni, można nia rowniez smarowac rzesy i brwi