Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka prawda

FACECI UWIELBIAJĄ MENDY

Polecane posty

Gość taka prawda

takie co mają ich w d.pie, nie interesują się niczym ,myślą tylko o sobie i najlepiej jak ich zdradzają, wtedy oni są szczęśliwi i latają za kobietą..

Gość nastepna co nikt jej
nie chce

Gość aska1234567
chyba jestem menda bo mam faceta:)

Gość taka prawda
mam faceta powiedział że go wkur.ia, że jak jest chory to mu leki przynoszę i herbatę robię, patrząc na koleżanki którę dają na lewo i prawo ich faceci za nimi szaleją jeszcze bardziej jak się dowiedzą że zostali zdradzeni co za paranoja

To jest prawda...Kiedys bylam bardzo zakochana, dla niego zrobilabym wszystko. Najlepszy makijaz, kiedys jak byl przeziebiony kupilam mu zestaw witamin, robilam romantyczne kolacje, wino, piekna bielizna wszystko dla niego a on i tak odszedl dla innej. Od tamtego czasu nigdy nie kochalam tak jak jego, kazdego faceta traktuje powierzchownie, mysle o sobie i mam i ch w d...A oni dzwonia, lataja i za przeproszeniem zesrac sie chca chociaz ja ich zlewam na maksa

--> Euforyczna Nic mi do tego.. jak postępujesz ale na euforię to nie zakrawa, ba jest bardzo dalekie. :o

Myervin- nic nie zrozumialam z twojej wypowiedzi. No i dorzucam ze w 100 % zgadzam sie z autorka..

Gość taka prawda
To sekret udanego związku być egoistką. Nawet kobiety z długim stażem to potwierdzają.. mhh

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zdecydowanie cos w tym jest... za miłe, za troskliwe.. zawsze pod reką .. oddane i wierne ... nie krecą!.... jak babka zlewa i mysli o sobie ( i b dobrze) to nagle sraczki dostają taka prawda ...

Gość taka prawda
z tego co mówisz to ty cierpisz a nie ona..

Gość a mnie sie ten
Żywym na co? Że to ty byłeś egoistą? :P

Gość Ruderyk
Tak sądzisz?

wiadomo, ze nie mozna generalizowac, ale duzo w tym prawdy co napisala autorka. Faceci lubia, leniwe, zadufane w sobie pannice, czesto bardzo rozrywkowe. Malo kto ceni dobra i zaradna dziewczyne.

Gość taka prawda
do Ciebie

Gość taka prawda
robie mały ekperyment jak poznałam mojego obecnego byłam straszną menda aż mi głupio i latał jak pajac za mną, teraz trochę złagodniałam i przesadziłam, przedstawiłam mu swoją teorię i powiedział, że coś w tym jest, p.s. jutro obiadu nie ma, za to wieczorem idę na drinka jak na prawdziwą sukę przystało ..