Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

me_36

klinika neurochirurgii AM na Banacha

Polecane posty

czy ktoś przebywał może jakoś ostatnio w tej klinice? czeka mnie usunięcie dysku - operacja będzie właśnie tam.... jakie warunki w szpitalu? jaka opieka? jeśli macie jakieś spostrzeżenia i dobre rady podzielcie się,proszę z góry bardzo dziękuję :)

Gość to dziwne
zaraz zaraz a po co Ty wogóle idziesz na taka operacje???Jezdisz na wózku???

Gość Filemon The Kot
warunki spoko;) personel spoko;) ...w końcu to szpital kliniczny WUM;) to chyba dostateczna reklama;)

Gość to dziwne
Nie chodzi o reklame ,bo tej w telewizji pełno kazdy chce zarobic i ja to rozumiem,ale trzeba myslec o sobie,zeby na wózku nie wyladowac

jeśli nie będę miała tej operacji jestem na najprostszej drodze do paraliżu od pasa w dół - a taka wizja wcale mi się nie uśmiecha iluosobowe są sale i czy łazienki sa wspólne czy przy pokojach? kilka lat temu lezałam na Banacha na innym oddziale i do tej pory mam traumę po tamtym pobycie - o personelu złego słowa nie powiem, ale same warunki były dość dobijające - chyba od nowości oddział nie był remontowany (szare i popękane ściany w sali), a zgniłozielony kolor kafelków w łazience sprawiał wrażenie, ze jest tam brudno (mimo, ze naprawdę było sprzątane - pucowane wręcz)...