Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama dzidziusia

Spicie na lewym boku?

Polecane posty

Gość mama dzidziusia

Mi nie bardzo się to udaje.Rzeczywiście to takie niebezpieczne?U mnie 26 tydzeń.

Gość a o co chodzi z tym
spaniem na lewym boku? Jestem w 32tc i śpię raz na lewym raz na prawym albo na plecach. W jednej pozycji kręgosłup pękł by mi z bólu.

Gość ja jakbym nie zasypiala
to rano i tak zawsze sie budze na brzuchu. Nie wiem co to bedzie w pozniejszych miesiacach. Mozna tak w ogole?

do 28 tc zdarzało mi się jeszcze obudzic, kiedy lezałam na plecach, później to już był tylko lewy/prawy bok. Na parę tygodni przed porodem położenie się na plecach sprawia mi ból, a ponieważ dziecko tak się ułożyło, że bardziej wierci się z prawej strony, staram się lezec na lewym boku, żebym go nie ograniczała.

ja śpię raz na prawym, raz na lewym, az na plecach. średnio co pół godziny się bydzę i zmieniam pozycję :( mały ma nóżki po lewej stronie i wieczorem jak sie kładę nie ma takiej możliwości żebym na lewym leżała, bo on wtedy fika i kopie tak mocno że aż z bólu podskakuję :P a później w nocy to mi strasznie biodra i nogi drętwieją więc muszę się przewracać zeby jakoś spać.