Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co byście zrobiły

jak byście zareagowały na taki tekst faceta??

Polecane posty

Gość co byście zrobiły

opis sytuacji: w jednym pokoju sziedzą 2 pary X i Y. dziewczyna z pary X jest z satynowej piżamce która uwydatnia wdzięki więc dla zachowania taktu nakryła sie kądra. ale ze było gorąco to wystawiła nogę na zewnątrz. chłopak z pary Y widzac ją wyjechał z tekstem że dziewczyna X go tym kusi. dziewczyny jak byscie zareagowały na taki tekst waszego faceta?? (dodam tylko ze ja jestem ta z X.)

nijak ? naprawdę niektóre dziewuchy są tępe. już będziesz analizować co miał na myśli ?! tak,tak. chce zdradzić swoją dziewczynę z tobą :o

Gość de.molka
pewnie ma fetysz nog ten z Y

Gość co byście zrobiły
nie o to chodzi. ja mam w dupie to co on powiedział. ale gdyby tak powiedział mój facet do jakiejś babki to nie byłoby mi miło

Gość ja pierdykam
zapytalabym czy on taki prymitywny jest zawsze, czy wystarczy mu tylko widok jakiej nozki, czy dupeczki na ulicy w mini i juz sie slini, no i czy zawsze ma zamiar tak zachowywac sie przy swojej lubej (pani y), nie szanujac jej i majac w dupie to, co ona czuje po prostu walnelabym tekstem z grubej rury

Gość co byście zrobiły
lat ma 15 razy 2

Gość hyrhrhyr
Obróciłabym w żart i zrobiłoby mi się strasznie głupio wobec dziewczyny tego chłopaka z pary Y. A już chłopak z pary Y byłby dla mnie wrogim obiektem. Nie lubię gdy ktoś mnie prowokuje, nie lubię gdy ktoś okazuje brak taktu wobec mnie i innych osób, a już w ogóle nienawidzę gdy ktoś wywołuje we mnie uczucie zażenowania. A wy to jakieś piżama-party sobie urządziliście?

Gość dasdas
Co to jest kądra?

Gość co byście zrobiły
my siedzieliśmy sobie z lubym przy drinku w łóżku a oni nam się wprosili. byliśmy razem na długiweekendowym wyjeździe. nie chodzi mi o to co byscie zrobiły na moim miejscu bo ba go olałam totalnie, ale gdyby mój tak powiedział to byłoby mi przykro...

Gość hyrhrhyr
No a ja stara jestem a się przejęłam i na dodatek... nie zrozumiałam pytania. Wracając zatem do tematu, gdybym to ja była dziewczyną chłopaka który tak powiedział do drugiej, nie okazałabym żadnej reakcji. Odegrałabym się później.

Gość co byście zrobiły
no właśnie mam takie problem ze przez tego kolesia straciłam kolezankę, bo on zachowuje się jak pajac, ja jej to chciałam pokazac a ona oczywiscie foch do mnie:o a te literówki przez to ze szybko piszę i nie patrzę czy dobrze czy źle

ja bym to wzięła w formie żartu odpowiadając nie dla psa kielbasa. ogólnie ze swoimi znajomymi chłopakami często sobie żartuję i ich dziewczyny nie mają nic przeciwko. czy tylko ja mam w miarę normalnych znajomych ? :o

A ja bym się nie odgrywała, za co? Za teks o kuszeniu???….przecież to zwyczajna uwaga jako dziewczyna tamtego sama pewnie bym coś podgadała :P żeby było śmiesznie

Gość cdcdcdvvdv
zalezy jakie sa relacje tej pary. mam przyjaciol, ze jesli kolega mi poiedzial by cos takiego- tylko bym kontynuowala zart i pewnie wszyscy by sie smiali. trzeba miec dystans. ale odwracajac sytuacje , gdyby moj facet powiedzial to kolezance/dziewczynie zrobilo by mi sie glupio, przykro, byla bym na niego wsciekla. takie juz jestesmy

uprasza się o nieuogólnianie :P ps. ufff... czyli są jeszcze w miarę normalni ludzie na tym świecie ;) pzdr 🖐️

Gość hyrhrhyr
Fakt że to irracjonalne ale tak to już jest ze chętniej widzimy winę w kimś innym niż w osobie z którą wciąż chcemy być. Ja pewnie też w duchu miałabym pretensje do koleżanki która "prowokuje" mojego faceta. Ale wjechać do wjechałabym na niego. I to na całego, i nie raz, przy sprzyjającej okazji. Następnym razem na widok skrawka nogi w takiej sytuacji, odwracałby się i uciekał. ;P

Gość a kto normalny
a kto normalny siedzi w piżamach i w łóżku W DWIE PARY??? O czymś pod nazwą kądra (sic!) nie wspomnę. :-(

Gość hyrhrhyr
wyjaśnione już zostało kto, dlaczego, jak

Gość Tak i do tego
a po cholerkę siedzieć przy drugiej lasce - do tego w stroju nocnym, gdy się nie ma dobrego mniemania o swojej wartości i do tego faceta już znudzonego, szukającego zachęty u unnich dupencji po cholerkę pytasz, dobrze znasz odpowiedz i wiesz, że facet odpływa...

było odpowiedzieć \" czymże cię kuszą moje zapuszczone, porośnięte grzybem stopy? i ten brud pod paznokciem\" obrócić w żart zapomnieć. 30-letnia kobieta analizująca każde zdanie jak 15-nastka ehh

co trzeba zrobic zeby miec takie problemy??? tylko powiedz!! zrobie wszystko!!

Gość hyrhrhyr
Hehe... CI którzy tutaj piszą że nie ma sensu zastanawiać się nad słowami, czy że temat nie jest wart obgadania, to dopiero mają problem ze sobą. Nie umiecie popisać, ot, tak po prostu? To może idźcie stąd, najlepiej na jakieś forum z dyskusjami natury filozoficznej lub interwencji społecznych?

Gość co byście zrobiły
przejmowałabyss ie takim problemem gdybyś straciła znajomą z która można było o wszystkim pogadać, a ona strzeliła focha bo chciałam pokazac jej prawdziwą twarz jej faceta:o

Gość hyrhrhyr
Hmmm... sprawy między dwojgiem najlepiej jest wyłacznie obserwować, bez żadnego wkładu własnego, choćby się miało najlepsze intencje. W przeciwnym razie zawsze się tylko oberwie, i to od obojga, a na nich wątpliwe że się wpłynie, a choćby i tak, to swoim kosztem.

"a ona strzeliła focha bo chciałam pokazac jej prawdziwą twarz jej faceta" i po to wystawiałaś kopyto? a nie dlatego , że ci było gorąco?