Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co byście zrobiły

jak byście zareagowały na taki tekst faceta??

Polecane posty

Gość co byście zrobiły
boze widzisz i nie grzmisz:o powiedziałam jej zeby zwróciła bardziej uwagę na zachowanie swojego faceta bo ja bym zareagowała inaczej na to. a ona stwierdziła ze dobrze ze się ogląda za kobietami a nie facetami:o dla mnei dziwne jest ze ona się cieszy ze facet się slini na inne a ona się ucieszyła ze nie patrzy na facetów:o

"przejmowałabyss ie takim problemem gdybyś straciła znajomą z która można było o wszystkim pogadać, a ona strzeliła focha bo chciałam pokazac jej prawdziwą twarz jej faceta " kobieto - dorosnij

Gość co byście zrobiły
wiem ze to jest głupi problem, ale cały czas staram sie ją zrozumieć. olała kilkunastoletnią znajomosc, dla faceta który jest po rozwodzie, sam kiedyś wykrzyczał zę on napewno sie jej nie oświadczy a już napewno nie ochajta się z nią bo ma dośc życia w małzeństwie, a najważniejszym problemem dla niego było kończące się piwo:o

co byście zrobiły>>> świata "nogą" nie naprawisz, jej życie, jej wybór jej problemy- zajmij się swoim 🖐️

Gość co byście zrobiły
teraz już nie mam wyjścia. muszę ją olać:o ale dziwnie mi jest patrząc jak ona sie stacza razem z nim:o kurde jak byliśmy razem w tym pensjonacie wieczorem ganiał po korytarzy w samych bokserkach podobno, nie wiem nie widziałam. to mi powiedział mój luby bo z nim rozmawiał. tak było co wieczór i cholera w tych samych gaciach:D chyba ze miał 5 par takich samych:D

Gość co do tych uogólnień
nudzisz kobito :D