Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaZDlugimNosem.

jakie jest Meskie spojrzenie na zdradę

Polecane posty

Jak wchodzę na kafe to widzę ciągle posty o zdradzie, wypowiadaja się tam w wiekszości kobiety, ktore zostały zdradzone i uproszczają wszsytko sporawdzając zdrade do czystego sexu. a ja bym chciała usluszec od was panowie jak wy to widzicie. Zdradzacie bo co? Co was w to pcha? Proszę o odpowiedzi, że by temat nie umarł.

Gość pouopoo
Magazyn dla kobiet "Kafeteria" to pełna nazwa tego miejsca w sieci. Ilu to, zwłaszcza miarodajnych odpowiedzi od mężczyzn się tu spodziewasz?

Najczęsciej partnerka, jej zbyt wygórowane oczekiwania, brak zainteresowania, przejmowania od czasu do czasu inicjatywy w związku, jej oziębłośc i ciągłe pretensje...A na drugim biegunie: brak miłości do kobiety, psychika faceta(każdy jest inny) fascynacja inną kobietą,która adoruje, kusi ....

Gość Agrypina Czerwiec
:-) Mężczyzna nie zdradzi nigdy swojej żony. Jeśli jednak to zrobi, automatycznie przestaje być mężczyzną.

Gość salamandrrra
proponuję znaleźć tu kolesia o nicku wykladowca i zapytac go o zdanie Kwintesencja pokrętnych męskich tłumaczeń zdrady i wymagań (sic!!!) wybaczenia :classic_cool:

Dobrze wiem, że te strone ropwnierz odwiedzaja męzczyxni szukając odpowiedzi na swoje pytania. Dlatego wyszłam z tym tematem :-))

Z drugiej strony mężczyzna który ma jaja nigdy nie zdradzi kobiety będąc z nią w związku..Zycie jest pokrętne ale jeżeli pojawia się w życiu faceta jakas inna kobieta, to powinien najpierw zakończyć poprzedni związek,,Zdrada i ukrywanie Tego przed kobietą która mnie kocha...zdecydowanie wolalbym uprzedzic taka sytuacje, odchodzac od kobiety, ktorej widiocznie juz nie kocham

Oszczedzajac jej cierpienia i sobie wyrzutow sumienia..W koncu laczy nas przeszlosc i wspomnienia..Ale to moj punkt widzenia i moja subiektywna opinia

a zdradzacie tylko dla sexu? czy prawda jest, że potraficie zdradzać tylko dla jednego nie łącząc tego z uczuciami, miłoscią?

Gość ooIga
garniturek, a może tylko część ludzi jest poligamiczna? :D

ciekawskaZDlugimNosem. a zdradzacie tylko dla sexu? czy prawda jest, że potraficie zdradzać tylko dla jednego nie łącząc tego z uczuciami, miłoscią? Rzadko łaczą się z tym inne emocje niż porządanie, namiętność...Męska zdrada ma trochę inne podłoze niż kobieca...Bo tak naprawdę emocjonalnie jesteśmy za ubodzy:)

Gość ooIga
i to własnie jest Twój gwóźdź do trumny garniturku - ta niewiara :D

nie gwóźdź bo mnie to ryra :) Widzę po prostu co się dzieje na około i na tej podstawie to stwierdzam. Zdrada jest modna, nie jest potępiana już chyba tak jak kiedyś i wielu osobom to pasuje. Jest to dowód na to że człowiek nie jest monogamistą. Więc jak mam na tej podstawie wierzyc ze jest inaczej ?

Gość jest jeszcze karollek
który twierdzi, że prawdziwa miłość wybacza zdradę, on ma młodą laskę, żona to akceptuje, bo wypełnia obowiązki małżeńskie i ją regularnie zaspokaja, a do tego żonka ma przyjaciela do "rozmów"

a to już jest niezdrowe :) zdrada powinna byc tajemnicą dwojga ludzi jeśli już się na nią decydują...

Gość ooIga
modna powiadasz? Był taki dowcip o bacy: bo to trzeba z prądem iść baco, z prądem - Z pradem to byle gówno płynie, a pod prąd ino ślachetna ryba Co tam słychać w rodzinnych sprawach?

Ten dowcip nie ma zastosowania w tym przypadku :) wile spraw możnaby powiedzieć.... Nie nam oceniać ludzi przede wszystkim jest dane ;) A w rodzince - wyśmienicie :) Dziękuję :)

Gość ooIga
to nie ocena ludzi tylko zachowania. I nie sadzę, że jest pochopna :O Małzonka na terapii czy utemperowała się bez zewnetrznego wspomagania?

Gość ooIga
hm, na przykład w postaci takich: zdrada powinna byc tajemnicą dwojga ludzi jeśli już się na nią decydują... ???? :D

Gość diupa...
a co jesli facet ma chetke na flirtowanie? to tez kierunek ku zdradzie?? na smsowanie na ogladanie innych kobietek.... co jesli wciaz mowi ze kocha swoja kobiete a mimo to cos go "ciagnie" do tego by pisac na jakies seksualne ogloszenia niekoniecznie umawiajac sie z inna... czy to nie chore....?? a co z psychika faceta ktory ma pociag w kierunku klimatow trans?? jak lubi poogladac poprzebieranych facetow w ponczoszki szpilki?? a mimo to twierdzi ze kocha swoja kobiete... czy to nie chore?? czy mozliwe polaczyc takie sprawy? czy to moze byc prawda czy tylko oklamywanie siebie....?

diupa.... a co jeśli ktoś ma fajnego forda a podoba mu się tandetny fiat??? Nic - po prostu jest w tym coś co go interesuje i tyle... Może to i chore dla niektórych ale to seksualnosć. Kazdy ma swoją - takie swoje zainteresowanie. Przynajmniej ja tak na to patrzę. Co do flirtowania to juz droga do zdraady ale jeśli nie przekracza pewnych granic jest moim zdaniem ok.

Gość diupa...
nawet jesli kreci go ogladanie poprzebieranych facetow?? czy to nie podchodzi pod pedalstwo?? choc z drugiej strony z kobieta jest mu dobrze kocha ja i chce z nia byc juz zawsze? czy to nie chore??

Może i chore - trudno mi oceniać sytuację gdyż jej nie znam. Dla mnie sam temat transu już jest niebezpieczny i podejrzany, a w sytuacji gdy ma kobiete to... to chyba chore :) Racja...

Gość diupa...
no wlasnie:))... czas na leczenie chyba:)) ale czy to sie da wyleczyc? i do kogo sie zglosic?