Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vince

czy warto zaryzykowac?

Polecane posty

Gość vince

jak myslicie kobietki czy majac nieclae 30 lat zwiazac sie z facetem ktory dobiega 40stki i mieszka u rodzicow? nie dlatego ze nie stac go na wlasne m. po prostu, sama nie wiem czy z wygody (bo 1 pokoj na 4 osoby to raczej niezbyt wgodne). nie wiem co mam o nim myslec - znamy sie jakis czas, ale nie wiem czy brnac w taka znajomosc na powaznie.

Gość vince
sugerowalam kilka razy wspolne zamieszkanie ale pozostalo to bez echa. dalam wiec z tym spokoj. musze przyznac ze meczy mnie juz spotykanie sie w knajpach i w malym miszkaniu moich rodzicow (nie mamy w koncu po 16 lat) bo do swojego domu jeszcze mnie nie zaprosil, co tez jest dla mnie niezrozumiale - bo dlaczego mam czekac pod klatka gdy on wchodzi do odmu po jakis rzeczy itp? dodam, ze czesto u mnie sypia i przebywa, ale to dla mnie krepujace. rodzice tez mnie pytaja dlaczeo on nie podejmie decyzji o wspolnym zamieszkaniu skoro chwli sie swoja swietna sytuacja finansowa.

moim zdaniem 40 lat w jednym pokoju z rodzicami to skrajna patologia i z miejsca bym powiedziała ze nie warto. choć może do siebie pasujecie, bo nie jesteś wiele lepsza skoro masz 30 i tez mieszkasz u rodziców.

Gość vince
niecale 30 lat to wlasnie nie 30 - a to jedna rzecz, druga to taka ze roznica miedzy 40 a 30 lat jest ogromna a mozliwosci finansowe tez sie bierze pod uwage kupujac wlasne mieszkanie lub je wynajmujac