Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan szczuplych pan

Czy facet spotykajacy sie z otyla dziewczyna jest normalny czy nalezy go leczyc

Polecane posty

Gość fan szczuplych pan

wiem ze niektorym salcesonikom moze to sie nie spodobac ze faceci wola szczuple ale nam sie nie podoba ze laski leca na wzrost :-o schudnac mozna trzeba tylko chciec a urosnac juz nie wiec jak widac to kobiety sa tu strasznymi hipokrytkami :-o

tez sie nad tym zastanawiam mimo iz sama szcuzplutka nie jestem jakos szcegolnie.

Gość saphirre.
Wolalabym byc chyba z kims grubym niz tak ograniczonym:O

Gość fan szczuplych pan
Dla mnie otyła jest już jak jej wzrost minus waga jest mniejszy niz 95 :-o Dziewczyna powinna wazyc wzrost minus waga rowna sie przedzial zamkniety obustronnie 120 do 100 ;-) No i oczywiscie do tego fajne stojace jedrne piersi miminum miseczka C ;-)

>> No i oczywiscie do tego fajne stojace jedrne piersi miminum miseczka C Wdziałeś kiedyś tłuściocha z pięknymi, okrągłymi i jędrnymi piersiami? :o

fan szczuplych pan ==>> a czy ty masz idealna sylwetke,wzrost i idealnie stojacego chuja minimum 18cm??

kiedys był fajny odcinek rozmów w toku i tam panowie występowali ktorzy lubia grubsze babki tzn 130 kg wzwyż

Gość do autora chggg
ja niedawno zabawilam sie w maly eksepryment i dalam na czacie nicka ze mam spory tylek,ludzie ile ich sie zbieglo:O pytali tylko o cm to wkrecalam ze po 117,118 w biodrach a tym tylko paly stawaly:O to bylo oblesne,po prostu jak dla mnie szok,sama mam niewiele ale widze ze zeby niektorym tlukom sie podobac to musialabym zdrowo przytyc:O niektorych naprawde niezle pokrecilo :O

>> ktorzy lubia grubsze babki tzn 130 kg wzwyż TO takie samo zboczenie jak Ci lubiący sex ze zwierzętami, zwłokami, czy jacyś fetyszyści :o

Santo Subito to nic tylko sie cieszyc. i co nawet z takimi proporcjami masz takie wymagania jak fan szczupkych pan?:D

Gość do autora chggg
hahaha widzialam ten program ,porazka normalnie,jak oni nazywali te czesci ciala,"goloneczka":O myslalam ze sie porzygam :O

Gość co za glupekk
wg Twoich wyliczen powinnam ważyć 35kg i byłoby ok.... a waże 48

no to teraz bedzie pytanie czy wolałbys dziewczynę pięknia jak laleczka a pustą i myslaca o tym tylko by sie jak najfajniej zaprezentowac i by sie tipsy nie połamały makijaź nie zmył? czy taka ktora moze wazy wiecej ale jest fajna kobietą z poczuciem humoru dystansem do świata....itd

bo jak wybierasz 1 odpowiedz to kup sobie robioną recznie lale w stanach ok 4000 dolarów piękna, cicha i mozna wsadzic do szafy jakby co

>> i co nawet z takimi proporcjami masz takie wymagania jak fan szczupkych pan? Wyższe. I uzależnione od zakladanego horyzontu znajomości :classic_cool:

Gość do autora chggg
tesssss ale po co uogolniasz w ten sposob:O a kto powiedzial ze tylko babki ktore maja kg ponad miare moga byc ciekawe intelektualnie?:O

>> czy wolałbys dziewczynę pięknia jak laleczka a pustą i myslaca o tym tylko by sie jak najfajniej zaprezentowac i by sie tipsy nie połamały makijaź nie zmył? Skąd wam się biorą te schematy, że jak szczupła i sliczna, to od razu pusta?? :D:D Ależ wy musicie być niedowartościowane :o Jest masa dziewczyn niesamowicie sexownych, pociagających, a zarazem piorunująco inteligentnych, z niesamowitą osobowością i wspaniałym charakterem :) Aaaallleeeeee Co wy o tym możecie wiedzieć? :o

Tess ale dlaczego wybierać między dwoma kiepskimi opcjami skoro jest tyle pieknych i inteligentnych kobiet?;) na kafe np. co druga jest mądra i wg kolezanek całkiem ładna:D