Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan szczuplych pan

Czy facet spotykajacy sie z otyla dziewczyna jest normalny czy nalezy go leczyc

Polecane posty

>> wy faceci jestescie oblesni Nie wszyscy. Ja jestem zadbanym młodzieńcem ;) >> ja wiem co mi sie podoba i umiem sie do tego przyznac Co Ci się podoba? :) >>wiele rzeczy jest oblesnych jak sie jest strona czynna Potwierdzam :classic_cool: >> tamari on pewnie cię chce przelecieć w korpus jak i połowa onanistów na tym forum Jakbym chciał laske na przelecenie, to wiedziałbym gdzie się udać :o A w Tamarii podoba mi się jej charakter, pociaga mnie :classic_cool:

wlasnie i dlatego jestes pojebany ja mam zryty charakter, kazdy kto mnie zna blizej tak uwaza spadam:) 🖐️ nie bede teraz pisac co lubie, nie mam czasu

nie zmienie bo juz mam gdzieś kafeterie:classic_cool: wole nie pytać jakie masz o mnie zdanie Lucky:O

:D więc kobieto idealna, która bez względu na to co zrobię będzie mysłała, ze jestem :classic_cool: przenieś się do realu:D

>> wlasnie i dlatego jestes poj**any Nie lubisz pojeebów? :classic_cool: Wolisz bezpłciowych szaraków? :o >>ja mam zryty charakter, kazdy kto mnie zna blizej tak uwaza Lubie takie osssstre laseczki :classic_cool: Chcę Cie bliżej poznać, mogę? ;) >>nie bede teraz pisac co lubie, nie mam czasu Pozwól, że przypomne się następnym razem :classic_cool:🖐️