Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan szczuplych pan

Czy facet spotykajacy sie z otyla dziewczyna jest normalny czy nalezy go leczyc

Polecane posty

Gość pozwole sobie się wtrącić
nadwaga i otyłość to nie jest to samo. nadwaga to jest rzędu 5-15 kg, otyłość już jakichś 30.... pewna siebie i nieprzejmująca się chorobliwe swoim wyglądem laska z nadprogramowymi 5 kg jest o niebo fajniejsza od cięgle liczącej kalorie laski z ciałem jak po obróbce photoshopem - czyż nie? uogólniam, owszem, ale chodzi raczej o to jak się kobieta czuje we własnym ciele, czy potrafi dobrać garderobę do swoich gabarytów i wzbudzać swoim wyglądem odruchu wymiotnego (mam na myśli wały tłuszczu wylewające się spod obciskających tyłek spodni biodrówek - blehhh)...

Gość pozwole sobie się wtrącić
* nie wzbudzać

Gość jestem otyła
... dziewczyna Santo Subito :classic_cool: jakkoś w łóżku Kochanienki nie narzekasz jak mnie klepiej bo moim ogromym tylku? 😠

>> nie kupilam zadnej sukienki, nie mam czasu na durne zakupy To fatalnie :o Ale jeszcze troche czasu masz, ja w sumie też jestem dość dyspozycjny, więc jakiś dogodny dla nas termin zakupowej randki znajdziemy, prawda? :) Czym jesteś zajęta skoro nie masz czasu na zakupy? :(

miała gruba koleżankę, która w ogóle się nie pociła! ja nie wiem co ona robiła, ale po całym dniu w szkole, w grubym swetrze - miała suche pachy... i w ogóle była zadbana.... i była tez taka z figurą niby do pozazdroszczenia, chociaż tyłka w ogóle nie miała - i tej akurat zajebiście śmierdziały nogi po dwóch godzinach od włożenia butów! skórzanych, sportowych czy jakichś innych... waliło nie z tej ziemi...

>> jakkoś w łóżku Kochanienki nie narzekasz jak mnie klepiej bo moim ogromym tylku? Mdli mnie na samą myśl o czymś takim :(

Gość santo sie kluc sie ze mna
bo kurde pozalujesz😠pokazuj pokim łaskawa:classic_cool:

Gość do czarnego nicka
bo pewni ta gruba kolezanka cierpiala na niedoczynnosc tarczycy i od przy tak zwolnionym metabolizmie nietrudno o otylosc. a przy tej chorobie cierpi sie tez na obnizona temperature ciala, niskie cisnienie i tetno, to dlatego byla gruba i sie nie pocila.

>> santo sie kluc sie ze mna bo kurde pozalujesz Poćwicz ortografie zanim następnym razem odezwiesz się w moim kierunku :o

i prawde powiedziawszy na ulicach wiecej widze takich wlasnie zaniedbanych facetow niz tych waszych paszteciar, wielorybow, tucznikow itp...:P

Gość mała migotka A
A Ty Santo masz najwyraźniej jakieś kompleksy i możesz sobie ściemniać jaki jesteś wspaniały..Skoro jesteś, to co tu robisz? Jesteś dnem i zerem, próbujesz się tu dowartościować..Sorry ale nie uwierzę w Twoje "super ja".

brzuch świadczy o wysokim statusie materialnym, łysinka o inteligencji, a garb o umiejętnosciach seksualnych-jestem zajebisty:classic_cool:

>> młody, z brzuchem wylewającym się ze spodni, nie mogący dopiąć marynarki,,,, To prawda, jest to obleśne :o Ale jeszcze gorszy widok to baba o takim samym wyglądzie :o

>> Skoro jesteś, to co tu robisz? Czekam do końca pracy :) >>Jesteś dnem i zerem, próbujesz się tu dowartościować..Sorry ale nie uwierzę w Twoje "super ja". Nie musisz mi wierzyć. Nie zależy mi na tym, czy ktoś mi wierzy :)

Gość odklap sie od mojej ortografii
na pomaranczy i tak nie widac czy to u,o czy ó skup sie kotuś na konkretach bo poki co to ostra asekuracje wprowadzasz:classic_cool: