Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaanniiaaaaa

wybor kolorow na poddasze

Polecane posty

Gość aaanniiaaaaa

pomocy :) wlasnie dowidzialam sie ze jutro na moje poddasze wchodzi ekipa remontowa... musze do rana wybrac kolory :( pokoj jest caly w skosach i kilka prostych scian... mieszkam tam tzn zyje przyjmuje znajomych spie.. lazienka jest w kolorach bez, braz... chcialam tez pokoj zrobic na cafe latte ale bedzie wtedy tak nudno... w pkoju beda stare meble antyki w kolorze ciemnego orzecha.. fotele narazie sa brazowe... no i planuje kupno metalowego łózka..ktore bedzie stalo we wnece...mam malo czasu.. wymyslilam niewinny roz z duluxa na proste sciany i moze pistacja na skosne... ale sama nie wiem... moze ma ktos jakis fajny pomysl?????

Gość piękna i łysa
ja proponuję chłodny niebieski albo mieszane - część scian w chłodnym niebieskim, cześć w gołąbkowym (bardzo jasnym szarym) Moze być tez brudny róż

Gość aaanniiaaaaa
hmm wole chyba jednak cieple kolory w niebieskim czulabym sie zle ale dziekuje

Może strzel sobie jasną wanilię (albo inny pastelowy ciepły, delikatny odcień), a jedną ścianę potraktuj na ciemnobrązowo? Takie kontrasty bardzo fajnie wyglądają.

Gość aaanniiaaaaa
a moze znacie jakas fajna stronke z pomyslami na urzadzenie pokoju??

a mi sie ten pomysl z caffe latte bardzo podoba! wcale nie musi byc nudno bo mozesz dodac kolorowe dodatki typu zaslony, narzuta na kanape, wazon, poduszka... do kawowego tyle kolorow pasuje: czerwien, pomaranczowy, malina, fiolet, zielony... zloto i srebro tez...

Gość aaanniiaaaaa
w sumie racaje i dlatego chcialam wlasnie ten kolor... ale lazienka juz taka jest wiec myslalam nad jakimis innymi kolorami.. teraz bawie sie tym na stronce dekorala moze uda sie cos wykabinowac... w koncu spelnia mi sie marzenie wlasnych 4 katow i taki problem z urzadzenie ahh :P