Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konsternacjaaa

MOJA KOLEŻANKA MA 27 LAT I NIE BYŁA NIGDY U GINEKOLOGA!JAK JĄ PRZEKONAĆ?

Polecane posty

Gość konsternacjaaa

nie ma faceta i nigdy nie uprawiala seksu mieszkamy razem bo wynajmujemy mieszkanie i wiem o tym tylko ja bo sie zwierzyla mi ..i nie wiem jak ją przekonac..ona sie wstydzi iść do gina bo jest dziewicą..i ze gin sie bedzie smiac..

Gość lekarz nie będzie się śmiać
Czy wy te topiki to tak systematycznie co roku te same powtarzacie? Czy Kafe ma topiki jakoś automatycznie generowane w kółko te same :-O

:-0 na pewno ...będzie ryczeć ze śmiechu i jeszcze zawoła inne pacjętki ...:-0 Może -bez urazy -ale ta koleżanka powinna najpierw do psychologa iść?

ps. specjalnie ----pacjĘtki --napisałam żeby oddać mój stosunek do tego rodzaju myślenia ....:-0

Gość To ja .
ty suczo !!!!!!!!!!!!1 ja to mówiłam w tajemnicy a nie kurfa zebys rozpowiadała pindo niewygolona !!!!!1 to ja kurfa rozpowiem ze sie nie myjesz i nie golisz !!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość ODEZWALA SIE ZNAWCZYNI.
STRASZNE

Gość gfhgfhgf
Dobrze ze to tylko prowokacja

Gość konsternacjaaa
TO NIE PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mówie serio koleżanka nie ma faceta i nie ma seksu za sobą ..jest piękna i ciezko w to uwierzyć ale to prawda.tez bym nie wierzyla jakbym sama nie dowiedziala sie.

Gość konsternacjaaa
jak po co? nastepna kretynka.. po to ze ma raka być moze a nie wie..

PIerwszy raz u ginekologa bylam w wieku 26 lat. Wczesniej nie mialam potrzeby a i z roku na roku ciezej bylo mi sie wybrac i przyznac, ze to pierwsza wizyta.

Gość konsternacjaaa
to nie wiecie ze teraz rak szyjki macicy atakuje? a jesli ona nie uprawiala seksu i nie byla u gina to ma wielkie prawdopodobienstwo jego dostania.

Gość konsternacjaaa
radosnka to ty tez dziewica bylas ze nie szlas? gin cie nie wysmial ??????to dziwne ze istnieja takie osoby jeszcze.

Gość nie masz własnych problemów
Rakowi szyjki macicy sprzyja własnie współżycie, bowiem wtedy kobieta jest zakażana wirusem HPV - idź się doucz, dziecko i skup się na własnym życiu. :-O

Gość ech baby baby
radosnka to tez bylas niezle stuknieta

Rozeznaj sie wsrod kolezanek, ktory ginekolog jest sympatyczny i wyrozumialy, ja wlasnie tak zrobilam, kolezanka miala problem z nerkami i tez zostala wyslana do ginekologa by wykluczyc to i owo, byla w moim wieku i to byla jej pierwsza wizyta, - powiedziala mi, ze pani ginekolog nie okazala zadnego zdziwienia (zadna z nas nie byla dziewica jednak) i sie umowilam. Na pytanie kiedy byla moja ostatnia wizyta powiedzialam, ze to jest moja pierwsza, i nic nawet mrugniecia okiem nie bylo tylko pani powiedziala, ze dobrze, ze sie zdecydowalam i byla bardzo profesjonalna i sympatyczna.

Gość ech baby baby
wspolczuje co powiedza takie baby jak idą dopiero wtedy lekarzowi ?przeciez to wiekszy wstyd w tym wieku isc niz isc w ogóle

Ja też bym nie poszła gdyby nie było takiej potrzeby tak jak nie chodzę do neurologa, reumatologa i kilku innych lekarzy.

Gość ech baby baby
katis ty serio mowisz?lecz sie dziewczyno. widac ze ze wsi jestescie te które mowią ze nie konieczna jest wizyta. ale z was niedouczone kobiety .profilaktyka jest najwazniejsza.wiedzcie o tym!

Gość ja pierwszy raz byłam w 28 r.ż
Dla lekarzy to normalne i przestańcie siać panikę i głupotę.

Gość ech baby baby
DLA LEKARZY TO NIE JEST NORMALNA I PRZESTAŃ SIAC FAŁSZYWE ZDANIA. JANIE ZNAM DZIEWCZYNY KTÓRA BY NIE BYLA U GINA NAWET JESLI TO DZIEWICA W WIEKU PRZEZ 24 LATA A CO DOPIERO JAK SIEM A WIĘCEJ ") MAM ZNAJOME W GRUPIE I NIEM A TAKIEJ KTÓRA BYNIE BYLA U GINA ..UWIERZ.

Gość krejozlaas
jakby mój gin zobaczyl ze jego pacjentka ma więcej niz 22 lata i nia robiola cytologi to by sie wkurwil. mnie tak opierdzielil ze w wieku 22 lat nie mialam cytologii ze aż plakalam .

Jakich wy macie lekarzy ze uwazacie ze maja ... wysmiac? :D Nie poszlabym do takiej osoby, to nieprofesjonalne. Lekarze sie nie takich rzeczy nasluchaja i naogladaja.

Gość krejozlaas
i fakt faktem rzadko sie zdarza by dziewczyna w wieku 26 lat jeszcze u gina nie byla. chyba ze ze wsi jest bo w mieście to chodzą raczej wszystkie wczesnie i jeszcze im to sprawia radośc

Gość ytrfyhydrgzqe 5 4b45e6
ja bylam po raz pierwszy w wieku 14 lat niecałych ;) No mogła by pójść przekonaj dziewczę:D

Tez bylam pozno. Nie ma sie czego wstydzic ani bac. I rowniez polecam rozeznanie wsrod kolezanek, ktore gin jest delikatny i ludzki. Jesli ci to pomoze to poszukaj na necie, sa strony gdzie jest opisana wizyta i czego na niej mozesz sie spodziewac, moze to pomoze ci troszke. A dziewczyna tu wydaje mi sie potrzebuje wsparcia, a nie, zeby ja zawstydzac i oceniac. Dobrze, ze lekarze nie maja takiej mentalnosci jak wiekszosc tutejszych kafeterianek. I ani mysla pomstowac na dziewczyny, ktore nie lataja do nich od 10 roku zycia :D :D :D

To bardzo nie dobrze powinna jak najszybciej się tam udać... Chyba jej zdrowie jest w tym momencie najważniejsze... a w tym wieku powoli zaczynają się schodki i różne nie ciekawe kobiece poważne i mniej poważniejsze dolegliwości. Myśle że to nie jego sprawa czy jest dziewicą czy nie. Gdybym to ja była ginekologiem byłabym pod wrażeniem iż tak długo zachowała dziewictwo. Zreszta niektórzy lekarze są całkiem mili i przyjażnie nastawieni do pacjentek :) wystarczy dobrze trafić... Mimo wszystko dla wlasnego zdrowia powinna tam się udać... póki za póżno nie jest.

Gość hahahah zabilabym siore
to prowokacja bo niemozliwe ze laska w tym wieku jest dziewicą

Przestancie ja straszyc klopotami zdrowotnymi, bo to ma odwrotny skutek, dziewczyna sie bardziej bedzie bala i bedzie sfrustrowana, nie kazdy musi miec w pochwie rewolucje, sa kobiety ktory latwo lapia infekcje a sa takie co tego wogole nie maja, nie kazda musi miec raka, bez przesady.

Gość ja byłam dziewicą do 30lat
ludzie są różni = wszystko jest możliwe