Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje rady prosze o pomo

czy istnieje przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna

Polecane posty

Gość potrzebuje rady prosze o pomo

powiedzcie mi ..

Gość mkdsjkrehjbrekr
nie ! nigdy to nie bedzie przyjaźn

Gość jak są koszmarnie nieatrakcyjn
dla siebie albo on gej ona lesbijka

Gość tak oczywiscie zeeeeeee
istnieje. moj maz jest moim najlepszym przyjacielem, nie zamienilabym go na zadna kobitke.zanim zaczelismy byc razem tez sie przyjaznilismy, a potem przyjazn przerodzila sie w cos wiecej. na tak postawione pytanie odpowiadam, ze istnieje.jednakze czy nie przerodzi sie w cos wiecej, trudno powiedziec.bo zazwyczaj pojawia sie zazdrosc i wtedy sobie uswiadamiamy ze to nie taki zwykly przyjaciel.

moze istniec. jak kazde ma swojego partnera ktory zaspokaja potrzeby to czemu nie moze miec przyjaciela płci przeciwnej. jak sie trzymac beda tylko przyjacielstwa to powinno byc OK

Gość mkdsjkrehjbrekr
o to chodzi , ze przerodzi sie na oś wiecej. tu chyba nie chodzi autorce o przyjaźń w zwiazku , tylko włąsnie jak oni nie są w związku. taka przyjazn nie isnienie , w koncu jedno sie zakocha , bedzie zazdrosne itp itd

Gość zielonaaaaa
ja kiedyś mialam przyjaciela...moglam na niego liczyć zawsze,zresztą do dziś wiem,ze zrobil by dla mnie dużo...jednak od kąd zacząl mi wyznawać milość,troszkę ochlodzilam świadomie nasze stosunki.... Stwierdzilam,ze nie chcę by cierpial bo ja z nim nie potrafilabym być nigdy...mimo,żę podoba się dziewczynom itp.. Więc chyba nie istnieje ,bo często jedna ze stron zaczyna coś czuć wiecej...

Gość dfghj
Moze istniec przyjaźń jesli kiedys kobieta i mężczyzna byli razem i zgodnie stwierdzili, ze to nie dla nich i ze lepiej będzie jak zostaną na stopie koleżenskiej tudzież przyjacielskiej.Znam takie osoby-ja i moj byly. :)