Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izolda22

Ładna diewczyna tak mówią a ciągle sama...

Polecane posty

Gość milytvardziel.
Nie oszukujcie Jej , nie jest ładna :( Dlaczego Wy myślicie że jak komuś powiecie komplement to mu pomożecie ????? Wcale tak nie jest ! Izolda ::::::::::: - masz wory pod oczami , to wygląda okropnie , zlikwiduj to koniecznie bo wyglądasz jak jakaś płaczka :( - sztuczny uśmiech ( taki od niechcenia jakiś :( ) , postaraj się być bardziej naturalna :) - zrób coś z włoskami bo jakieś takie nijakie są :( Ale broń boże nie farbuj ! - A tak poza tym to jak ty się ubierasz ??????????

Gość milytvardziel.
Opisałem pierwsze zdjęcie przedtem , nie zauważyłem dugiego :( Na drugim wyszłaś zdecydowanie lepiej :) W sumie to może i nawet ładna jesteś :) Ale ciekawe jak u Ciebie z charakterkiem ? A jesteś dziewicą ? Ktoś wcześniej pytał czy jesteś dziewicą , nie dziw się gdy chłopak będzie o to pytał bo to dla niego bardzo ważna informacja :) Na przykład u mnie dziewica wzbudza o wiele wiele większe zainteresowanie , myślę że u większości facetów bo jednak nasza męska natura nie lubi się dzielić :)

Gość kogo sa te zdjecia

Gość kogo sa te zdjecia
ktora to autrka ?? ta pierwsza czy ta druga??

Gość kogo sa te zdjecia
hejjjjjjjjjjjjjjjjj?????????????

Gość no nizle laski a pokazcie sie
bieliznie

Gość pomozemyu
mam pytanie do Izoldy , jak się tu pojawisz to się odezwij;)

bulkwa masz zadanie bojowe:P pogadaj z siostra kolezanki,zapytaj sie czy sa jakies wysokie ,wolen i czy maja cos w glowie;d to ostatnie tez b wazne;] Pozdrawiam wszystkie pieknie Panie:):*

Gość Izolda22
na głupie zaczepki nie odpowiadam.....:) Nasz topik...Nie dla degeneratów...:)

Gość benek bez spodenek
Izolda22, wydaje mi sie ze masz styl i typ urody ktory podoba sie ludziom ubierajacym sie na czarni i takie klimaty. masz sliczne oczy,bile z nich blask,ale jako ze jeste studentka ASP radzilbym popracowac troche nad image, jakas taka bezbarwna jestes, a uwierz mi z tymi oczami to swiat przed toba otworem stoi Bulwaaaa, nie jestes w ogole w moim typie, przykro mi ale dla mnie wygladasz jak dziewczyna z wiejskiej potancowki, i jeszcze to zdjecie na ktorym kazdy facet spojrzy na twoj biust a nie twarz, po co te zabiegi?

Gość Morandii
milytvardziel to gej zniewieściały,nie zna sie na kobietach ,opinia jejo(jej) nie liczy sie

Gość Izolda22
Mój styl to mój styl...Ja nie będe sie dopasowywała do otoczebia...:) Uwielbiam szarości i na czrno też się ubieram....Ale nie pasuje do "ludzi ubierających sie na czarno" mie moje klimaty...:0 Uwielbiam też żółty i czerwony więc luzik...:)

Gość Izolda22
A tak wogóle to dzieńdobry ,......

Gość bulwaaaaaa
Bulwaaaa, nie jestes w ogole w moim typie, przykro mi ale dla mnie wygladasz jak dziewczyna z wiejskiej potancowki, i jeszcze to zdjecie na ktorym kazdy facet spojrzy na twoj biust a nie twarz, po co te zabiegi? no widzisz to czesto bywasz na wiejskich potancowkach skoro dokladnie wiesz jak wygladaja tamtejsze dziewczyny;)a ja wlasnie na zadnych potancowkach wogole nie bywam.jesli ktos jest ograniczony i uwaza ze dziewewczyna z wlosami blond to odrazu jakas....to ja nie mam wiecej pytan-ale kazdy moze miec swoje zdanie.zdjecie na ktorym widac wiecej niz tylko twarz jest normalnym zdjeciem-widocznie Ty tez spojarzalas/les i cos Cie zaniepokoilo. pascal - oczywiscie ze sie zapytam i dowiem co i jak z tymi dziewczynami :)a nie lepiej bylo by isc na jakis mecz koszykowki zenskiej druzyny??:):)

Gość bulwaaaaaa
a no tak weszlam jak do szalasu ...a tutaj pelna kulturka.dzien dobry sloneczka!!🌻 ;):)

Gość Izolda22
bulwaaaaaa a jak tam wczorajszy wieczorek kwiatuszku???

Gość kaczy
Kobietki SUPER.....:)

Gość Izolda22
Dziękujemy.....:) Ale wygląśd to nie wszystko jak widać...:)

Gość bulwaaaaaa
Izolda no ja siedzialam sobie w domku tylko wieczorem wyszlam na spacer.a tak to nudno troszke bylo.a Tobie jak minela sobotka??🌻

Gość Izolda22
:0 fajnie było...:) Impraza taka że aż za mocno...:)

Gość Izolda22
Alllle karaoke było...:)

Gość bulwaaaaaa
no to dobrze;)a pospiewalas troche?:)

Gość Izolda22
no aż mnie gardło boli...:) Zintegrowani dzisiaj są wszyscy na maksa..

Gość Izolda22
Ala-lala.."czytam ten topik i się dziwię że taka kultura tu panuje " Śliczne dzięki...:) i uwierz na słowo że nie jestem zarozumiała...:D (tak mi się wydaje...:))

Gość Izolda22
Nie możesz przeczytać moich, nie możesz przeczytać moich Nie. on nie może nic odczytać z mojej pokerowej twarzy ( ona nie kocha nikogo) Nie możesz przeczytać moich, nie możesz przeczytać moich Nie, on nie może nic odczytać z mojej pokerowej twarzy ( ona nie kocha nikogo) Pokerowa twarz, pokerowa twarz (Mum mum mum mah) Pokerowa twarz pokerowa twarz (Mum mum mum mah) Dobre...:)

Gość bulwaaaaaa
to znaczy izolda ze sie pieknie tam zaprezentowalas.a jakis adoratorow mialas??:)

Gość Izolda22
no ba...:) Allle nie dlamnie...:) nie lubie facetów którzy otwierają się dopiero po alkoholu...:)