Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izolda22

Ładna diewczyna tak mówią a ciągle sama...

Polecane posty

to prawda....ale ze smiercia nie mozna wygrac dwa razy pod rzad.................................................................................

ale długo zapuszczałam i odżywiałam etc i wreszcie mi się podobają :> poza tym rodzina by nie przeżyła.. pamiętam co było z kolczykiem w nosie na początku :O

Kociaki co u Was???? Przepraszam że tak późno... Ale zajecia na uczelni już sie zaczęły i jestem morderczo zabiegana....Na nic zupełnie nie mam czasu...Allle co u Was???? Iwulka kiedy zatancze na Twoim weselu??? Juz nie mogę sie doczekać???....:* Magnolcia.:* I Reaszta do raportu...:) Przesylam mega wielkie buziaki :***** [kwiatek} :D

hmmm Martynko to do ciebie nie podobne :) ....zapomnialam ? czy bujalam w oblokach ? ....jesli to drugie to jestes usparwiedliwiona ...to sie zdarza :)..

no marzyłam sobie...:D a tu nagle przeokropny zapach..:-o do tej pory jeszcze sie unosi w domu.. ale chociaż raz odpłace się sąsiadowi który pali opony:D

:D tak wyszło a tak było fajnie... byłam sama w domu.. mogłam robić co chce..a teraz przyleźli i karzą nie siedziec przy kompie..:-o a ja to mam w głębokim powarzaniu:-o

po tym nikt Cie nie zidentyfikuje...:) pisałeś ze muzyka w twoim życiu jest zawsze, więc teraz pewnie też;) daj link do tego czego teraz sluchasz:) bo ja słucham tego co jest w mojej stopce:)

oooo Martynka:D to tak jak ja:D ale Ty drogi Kablu lepiej radzisz sobie w roli przyjaciela, nie tatuśka:D bo gdy jestes tutauśkiem, to od razu wyganiasz spać:-o :D