Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izolda22

Ładna diewczyna tak mówią a ciągle sama...

Polecane posty

bo tak szczerze od serca tylko jednemu mozna sie poswiecic :).... a i w realu w czasie rozmowy mozna kogos "dotknac" rozumiesz ? :) ...przytulic ...a tu tego nie moge :O

a czy musisz poświęcać się kafeterii?? poświęć się temu za czym tęsknisz.. a na kafeterii po prostu bądź:)

wygrywam :) ...dlatego tym razem bedzie tak samo :).... co lubie ? odpowiem troche wymijajaco .....staropolska kuchnie ;).... zadnych chipsow :D

a jaki jest Twój ulubiony: kolor:) zwierze:) kwiat:) ubranie:) cecha u ludzi:) rzecz:) miejsce na ziemi:) środek lokomocji:) :D

a jaki jest Twój ulubiony: kolor...... chyba lubie wszystkie ..ale bardziej czarny, niebieski :) zwierze....kon kwiat---roza ubranie----skora jesns i dla kontrastu garnitur :) cecha u ludzi ..szczerosc rzecz....moj zegarek miejsce na ziemi....tam gdzie jestem w danej chwili środek lokomocji .....moj samochod oczywiscie :)

hheheh zapytaj jeszcze raz :)...jestes czesciej na polnocy europy czy na poludniu :).... odpowiedz wszedzie tam gdzie jestem potrzebny :).....

Witaj Kablu i magnolio🖐️:)🌻 Izolda🖐️:)👄 Kiedy moj slub? :o Nie wiem ale slyszalam, ze mnie juz jakis po wsi szuka:classic_cool: Mam nadzieje, ze bedziesz jeszcze dzis:( 😭

Jestem, jestem jakby co to wołaj głosno🖐️:classic_cool: Mam tyleeeeeeeee pytań do Ciebie i nie wiem od czego zaczac:):o Hm.... Czy już mieszkasz ze swoim lubym? ;) Mnie sie nie pytaj co u mnie bo po staremu :) Nic nowego:o Przegrywam tu nadal życie:o Za miesiac wybije rok:classic_cool::D

Miska jak przegrywasz zycie??? Kazdemy jest cos pisane...Czasami trzeba cierpliwie poczekać...:) A ja mieszkam i mieszkam...:) No i za rok mamy plany. A jak będzie to się okaże...Uczymy sie siebie...:)

Myslałam, ze juz sie tu nie pojawisz:o Topik taki zakurzony leżał:( Nikt nie chiał go odswieżyć :( Zartuje:) Spotykam sie z ludzmi uprawiam seksa:classic_cool: Jest spoko:classic_cool: 🖐️ Ale ten czas popłynął szybko :) Życze Ci jak najlepiej :) Nadal masz te piekne długie włosy ? :):)

Dlugie to one sa...Ale cos zmarniały... Wiesz jak to jest...Na zime sie lenie i mam gestrze futerko...;P Życie takie już jest,,... A ja to zagladam tutaj często allle nawet czasami nie mam jak napisać...:( Na nic nie mam czasu...;p

Misia ja narazie uciekam...Musze doprowadzić mieszkanie do porządku bo jutro mam gości...:) Może jeszcze wpadnę za godzinkę..>:) Buziaki kochana.:*