Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasieczka

powiedzcie, czy tak moze byc... allegro

Polecane posty

Gość ojojojojojojo
a taki kombinezon jak autorka pokazala na drugiej aukcji jest w biedronce za 24,99 :P

Gość a co powiecie na to
z tymi zwierzętami wszyscy tak piszą, więc i ja napisałam;) ciuszki wymagają wyprania,bo były przerzucane z miejsca na miejsce, ale każdy raczej pierze tak czy siak;)ale jak cena, może być? kupiłybyście?

dobrze, że piszesz, że w domu się nie pali bo ostatnio kupiłam dżinsiki małej i dwa razy prałam zanim pozbyłam się smrodu papierochów - od tej pory pytam czy sie pali czy nie :) pies mi nie przeszkadza ciuszki ładne

kiedys dostalam od szwagierki ciuchy \"z domu, w ktorym sie pali\" - smrod nawet po praniu nie zeszedl:Obrrrr...!:O

Ciuszki z paki powinny być wyprasowane, ponieważ nie sprawiają najlepszego wrażenia :( wyglądają na bardzo zużyte. Cena kombinezonika jest w sam raz. Paka dla dziewczynki raczej za droga. Lepiej doprowadzić do licytacji bo od 90 zł możesz nie mieć chętnych. To tak moim zdaniem :D

no ok, a teraz moga byc??? pozmienialam ceny. No kurcze, te spioszki nie sa wcale zniszczone, kilka razy noszone doslownie. Ale zobaczcie na nne aukcje podobne, ceny maja podobne a nawet wieksze... ale dzieki za szczere opinie, o to mi sie rozchodzilo :)

Gość ojojojojojojo
kasia ty widzialas podobne aukcje w takiej cenie bo takie ceny cie interesują a nas mamy interesują inne ceny, tak jak pisalam ja kupilam w cholere juz ciuchow markowych ladnych itd i nie wydalam wiecej niz 150 zl a ciuchow mam 5 reklamowek z biedronki. Kazdy teraz poluje na okazje wiec sama pomysl co bys wybrala

no dobrze, ale czy teraz ujdzie??? wiem jakie sa ceny, czasem sie trafi cos fajnego a czasem nie. Sama mam dzieci i wiem co ile kosztuje. No ale teraz czy moze byc???

no z tym pierwszym mnie zagielas, az nie wierzylam jak zobaczylam...:) no ale ci sie trafilo, nikt cie nie przbil mialas szczescie. No ale ceny jakie sa na alegro kazdy widzi, dosc wygurowane i bywa ze czasem nawet bardzo, a w porownaniu z moimi to moje sa z tych tanszych. No ale dzieki za opinie

Gość ojojojojojojo
bede szczera ja bym tego nie kupila. obojetnie za ile. Jak dla mnie zle wyeksponowany towar sprzedaje sie najgorzej chociazby nie wiadomo jaki byl piekny i solidny. Aukcja nie robi na mnie zadnego wrazenia no moze tylko cenowe. nie podobają mi sie zdjecia, nic na nich nie widac. Robione na podlodze kojarzą mi sie natychmiast z brudnymi, pozatym to chyba nie sa nowe ciuchy tylko po jednym dziecku. Wydaje mi sie ze je dostaas jeszcze od kogos i teraz odsprzedajesz a wiadomo ze czym dluzej chodzone tym bardziej tracą na wartosci.

Gość ojojojojojojo
ja mam swoj system robienia zakupow - zazwyczaj licytuje przed koncem aukcji... wybieram po prostu te konczace sie lapie okazje i licytuje w ostatniej minucie i wiele osob tez tak robi. Chyba ze cos wyjatkowo mi sie podoba to licytuje wczesniej zeby nie zapomniec :P

Gość bvfgbdsfgfg
usun ta pierwsza aukcje i wyprasuj te chadry i po co ta cena minimalna???????????????????

Gość dziwna sprawa
Mam zainstalowany program gimp2 czy ktos mi powie jak pozbyc sie tla ze zdjecia? prosze.

Jeśli ktoś nie ma w domu zwierzątka, to wchodząc do kogoś kto je ma od razu wyczuje jego zapach.... (jakkolwiek by się o niego nie dbało). Przynajmniej ja czuję. I pewnie stąd ta wzmianka o tym, że ubranka pochodza z domu bez zwierząt. Przynajmniej tak mi się wydaje. A może też niektóre dzieci mają silną alergię na sierść...

Gość agula12_2007
powiedzcie mi co robię nie tak jak wystawiam fajne ciuszki od 1 zł a nikt nie licytuje??:o

Gość 1987456
Kryzys dopadl allegro:P

Gość agula12_2007
no ale aż tak ??:o aukcje od złotówki ubranka zadbane,modne i firmowe a kupujących brak

Gość 1987456
To nie wystawiaj od 1 zl , nie stracisz jak ktos w ostatniej chwili zalicytuje,a o ubranka sie przewaznie nie bija.

Gość agula12_2007
no nic teraz już za późno bo wystawiłam,człowiek uczy się na błędach

Gość 1987456
zawsze mozna zmienic jak nikt nie licytuje.

Gość agula12_2007
dzieki :) o tym nie wiedziałam

Gość daj linka to moze ja zalicytuj
e

Gość no właśnei daj linka
tez jestem ciekawa:)

Wszystko obija sie o zdjecia i ogolna prezentacje. Ja czasami dla sportu licytuje za bezcen ladne- zle zaprezentowane- ubranka i wystawiam je sama, robiac ladne zdjecia. No i sprzedaje te rzeczy za dobra cene. Jesli moge cos zasugerowac: Nie powinno sie klasc ubranek na ziemi do zdjecia. Jesli juz, to na kocu itp. Dobrze jest dodac fajna dekoracje. No i zdjecia powinny byc JASNE. Jesli nie uda sie tego robic od razu przy pomocy aparatu, to trzeba rozjasnic w programie graficznym. Biel i jasne kolory dobrze sie kojarza i sprawiaja wrazenie profesjonalizmu.

Gość fajny ten komplecik
z tygryskiem i puchatkiem, szkoda, że mam już za dużo ubranek bo bym licytowała

Gość agula12_2007
Tak to moje aukcje...dzięki za rady ;) następnym razem poprawię fotki.