Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ble bu

kto z was zerwal i wrocił

Polecane posty

Gość Sam On
A wersja z tym że np. przyznałeś się do zdrady i rozeszliście się, a po czasie doznałeś olśnienia, że jednak odwaliłeś akcję którą teraz żałujesz i chcesz spróbować wrócić??

A wersja z tym że np. przyznałeś się do zdrady i rozeszliście się, a po czasie doznałeś olśnienia, że jednak odwaliłeś akcję którą teraz żałujesz i chcesz spróbować wrócić?? ja to moge i dostawac olsnienia ...godne wpisania w ksiegi prorocze Z tym ze do tego potrzeba dwójki partnerów Zdradzony partner ma tak wybita zadre na sercu ze takowe powroty raczej mijaja sie z celem i doprowadzaja wczesniej czy pozniej do agoni zwiazku Zazwyczaj ...a powiem nawet wiecej to sie nigdy nie udaje ....

mnie porzucił i wrócił , teraz tez mnie rzucił z jeszcze głupszego powodu i nie rozumiem już nic a twierdzi że tak bardzo kochał i kocha nadal ale nie umie wybaczyć . A teraz lepsze ponieważ powiedział mi że jestem kobietą jego marzeń na którą tyle czekał ale ... drugi raz zawiodłam go . Nie rozumiem nic z tego :( . Musiałam sie wygadac :)

Gość *Sami
powroty są beznadziejne,a walka o serce ukochanej/ego to żenada i strata czasu.To co dzieliło 2 osoby w budowaniu zdrowego związku tak nagle nie zniknie. No ale niektórzy próbują...dlaczego?sama nie wiem

Gość Korabiczek
Zawsze trzeba wracać jak jest miłośc to pokona wszystko warto ...

Gość carramba
A co powiecie na powrót po ... rozwodzie? Ludzie też do siebie wracają

A co powiecie na powrót po ... rozwodzie? Ludzie też do siebie wracają wiesz... Gołota tez wraca od paru lat na ring... tylko co z tego wynika ? :P:D

Gość carramba
...że zrozumieliśmy ż enie możemy bez siebie żyć? ż erozwód to była pomyłka, pochopna decyzja? że dopierfo teraz doceniliśmy tą drugą osobę i zobaczyliśmy jak źle jest bez niej? to nie jest możliwe? mysle że jest ;)

Gość Korabiczek
Caramba po to są ludzie aby do siebie wracali nawet po rozwodzie nic w tym dziwnego,jak jest miłośc w nich to niech będą razem ,zawsze łączy się i patrzy na dobre sprawy nie na złe.Ja tam jestem tolerancyjny i nic mnie nie dziwi każdy kocha i chce być kochanym taka jest prawda trzeba się cieszyć jak ludzie się łączą i są razem na dalszą drogę życia....

Korabiczek oczywiscie ze trzeba sie cieszyc z tym ze nie po trupach i za wszelka cene.. jak para rozstała sie z powodu np ...jakiejs kłotni dotyczacej spraw dnia codziennego ...to pol biedy jak nastapiła zdrada ...to nie ma takiego czegos jak powrót do byłego zwiazku

Gość carramba
z powodu takiego, który można było naprawić, porozmawiac po prostu, powalczyć, coś zmienić a nie osiąść na laurach 😡 bo nic samo nie przychodzi... ehh :O

Gość carramba
"jak nastapiła zdrada ...to nie ma takiego czegos jak powrót do byłego zwiazku " i tu tez chyba wszystko zalezy od ludzi, na ile im zależy, i jak mocno kochają i chca lub moga przebaczyć, t w miłości nie ma reguł czaem

Gość carramba
no na pewno Ale chyba ważniejsze żeby ludzie którzy się kochaja byli razem a nie ujeli się dumą i żyli nieszczęśliwi do końca życia?

no na pewno Ale chyba ważniejsze żeby ludzie którzy się kochaja byli razem a nie ujeli się dumą i żyli nieszczęśliwi do końca życia carramba... jak sie ludzie kochaja to nie zdradzaja...:D

Gość zepsuta drukarka
moim zdaniem to zalezy od tego co bylo przyczyna rozstania i czy byla miedzy nimi milosc. a hasla typu: nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki uwazam za glupie. znam pary ktore kilkakrotnie rozstawaly sie z blahych powodow i potem do siebie wracaly. teraz tworza szczesliwe malzenstwa. moze po prostu potrzebowaly troche "odpoczynku" od siebie?

Gość carramba
podi=obno w każdym małżeństwie zdarzają się kryzysy... najgorzej jak nie chce się zauwazyc problemu i rozwód wydaje się jedynym wyjsciem...

kilkakrotnie rozstawaly sie z blahych powodow i potem do siebie wracaly. no własnie...w takich przypadkach jest to mozliwe:D po zdradzie juz nie wychodzi ....

Gość carramba
a co ty z tą zdradą tak? powtarzasz jak mantre... myśle że wiele osób wróciłoby i po zdradzie

Gość zepsuta drukarka
"myśle że wiele osób wróciłoby i po zdradzie" tez tak sadze. jesli dwoje ludzi na prawde sie kocha i nie potrafi bez siebie zyc to nawet zdrada moze zostac wybaczona. o ile oczywiscie zdarzy sie jeden raz pod wplywem slabosci a nie ciagle sie powtarza

zepsuta drukarka czyli powiadasz ze twoj facet ktory cie kocha ,oczywiscie z wzajemnoscia .... idzie pewnego pieknego sobotniego wieczoru na impreze... tak przeletauje panienke...a ze ty go kochasz to mu oczywiscie wybaczasz i jest git :D oczywiscie po fakcie rozstajecie sie ...by po paru dniach wrócic do siebie bo jednak stwierdziliscie ze jednak sie kochacie:D :O:O:O:O

Gość niedzwiedz nie
mądruj sie tak nie musisz wyjaśniać komus kiedy jest to możliwe a kiedy nie każdy przypadek jest inny bo osoby są inne możesz komuś napisać jak to było u ciebie ale nie uważaj , że tylko twój pogląd jest prawdziwy i słuszny

Gość noooooo niedzwiedz

Gość mądrzejszy od radia
;)

Gość zepsuta drukarka
brat_niedzwiedz ja osobiscie bym nie wybaczyla gdyby facet zdradzil ale sa osoby ktore by to zrobily - zalezy od czlowieka

brat niedzwiedz --- nie traktuj swoich mysli jako schematu ;) NIe wyobrazam sobie takiej sytuacji która opisujesz, mam na ,yśli zdrade. A jesli małżeństwo ma kryzys i wszystko z tym związane..., pojawia się nowa osoba, jedno z małzonków odchodzi ale ciągle czuje, że ten kogo kocha to jednak mąż/żona ??

ale nie uważaj , że tylko twój pogląd jest prawdziwy i słuszny wcale tak nie uwazam...ze akurat tak musi byc:) ale pewne zachowania w społecznosci sa stereotypowe i przewidywalne:)