Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muminek38

kiedy z dzieckiem nie wychodzicie z domu na spacer?

Polecane posty

Gość muminek38

Mały mój kicha od rana, z nosa zaczyna mu lecieć,a tu trzeba zakupki zrobić,jak to u WAs wygląda, wychodzić czy nie?

moja tez kichala powiedzieli ze to tylko katar i mam wychodzic... wyszlam dwa razy w nocy zaczela sie dusic. wczoraj wzielam ja do lekarza i... zapalenie krtani. teraz mam zakaz wychodzenia. malego tez nie biore pogoda do dupy wszedzie latają zarazki. niech posiedzą troszke w domu nic im sie nie stanie. wietrze im pokoje i naoprawde jest fajnie nie ma zaduchu. młoda ma antybiotyk nie bede ryzykowala tego samego u malego.

Ja nie wychodzę wtedy jak dzieci gorączkują a jak maja katar lub są lekko przeziębione to wtedy idę na spacer no chyba że na dworze jakieś ekstremalne warunki pogodowe to wtedy siedzę w domu :)

moja corcia bardzo rzadko gorączkuje. nawet zapalenie pluc przechjodzila bez gorączki dlatego u mnie to zaden wyznacznik.

Zgadza się... każde dziecko jest inne i tylko mama wie kiedy jest naprawdę chore mam 2 córki i każda inaczej choruje

Gość jak to bez gorączki
Myślałam,że samo "zapalenie" oznacza gorączke

no normlanie bez goraczki :) miala katar, kaszlala koszmarnie wylądowalysmy w szpitalu bo byla malutka i orzekli- zapalenie oskrzeli teraz to samo. katar po pas w nocy zaczela kaszlec i sie dusic wzielam ja wczoraj do lekarza obejrzala malej gardelko osluchala ją i mówi ze zapalenie krtani...

Są dzieci które nie gorączkują moja starsza tak ma gorączkuje przy rotawirusach i przy ostrej anginie w innych przypatkach nie a może mieć zapalenie oskrzeli młodsza ma czerwone gardło i ma gorączke więc mówię jeszcze raz każde dziecko jest inne :?