Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naszpikowana

mąż zrobił mi kanapki do pracy

Polecane posty

Gość naszpikowana
Haaaaaaaaaa :) a dzisiaj ja zrobiłam mężowi kanapki do pracy i wlaśnie dostałam sms-ka: "kanapeczki były pycha :) dziękuje ci kochanie, Beatko jesteś cudowna" I dla takiego jednego eska warto wstać godzinę wcześniej i zrobić nawet pół miliona kanapek :)

Gość naszpikowana
taka drobnostka, a cieszy jak cholera :):):D

Gość naszpikowana
akurat dzisiaj jest sam na zmianie :P więc Ci dowcip nie wyszedł :) a jak dla mnie, to tymi kanapkami mógł nawet psa z drogi nakarmić, jeśli mu nie smakowały :P ale akurat ja mam ten luksus, że mój mąż jest niewybrednym głodomorkiem i zjada wszystko ;p

Gość naszpikowana
no co jak co, ale leniem to nie można go nazwać :) zresztą... dlaczego sądzisz, że jak żona robi męzowi kanapki do pracy to dlatego, że on jest leniem?? nie, nie jest leniem... poprostu, ja wychodzę do pracy godzinę później niż on, a wstajemy o tej samej godzinie, bo już mam taką naturę, że wolę wstać wsześniej i wszystko na spokojnie, niz wstać za 5 i w gorączce latać... no więc chyba naturalne, że zrobię mu te kanapeczki :) a poza tym kocham mu dogadzać i dostawać buziaka w zamian za woreczek z kanapką :)

Gość naszpikowana
też byś tak bracie chciał, co?? :)

też byś tak bracie chciał, co?? nie !!! bo robie sobie zarcie sam w pracy i mam wybór co chce zjesc ... a to bardzo sobie tym momencie cenie:D

Gość naszpikowana
hehehe dobre :)

Gość naszpikowana
no jak nie ma kto zrobić, to wyjścia nie ma, trzeba robić samemu :P

no tak wszystko przedemna:D bede musiał sie przestawic z pysznych codziennych frykasów na bułe z dzemem :P no coz musze korzystac poki moge ..:D

też byś tak bracie chciał, co?? nie !!! bo robie sobie zarcie sam w pracy i mam wybór co chce zjesc ... a to bardzo sobie tym momencie cenie no to dobrze!!! nie bedzie wiecej oscypkow :P :P