Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pochmurek55

Zwrócić uwagę?

Polecane posty

Gość pochmurek55

mam problem bo niewiem jak się zachować. często odwiedzają nas kuzyn z żoną i synkiem-ma 2,5 roku. mały jest nieznośny- wyciąga wszystko z szafek, wchodzi na fotele w butach, ostatnio potłukł kieliszki z kompletu na meblach, otwiera wszystko dosłownie. sprzęt elektroniczny jest zawsze w centrum jego zainteresowania- np. odłącza kable od komputera. Jego rodzice MÓWIĄ NA TO TYLKO- MICHAŁKU NIE RÓB TAK! i tyle a on robi co chce. mnie to do szału doprowadza. powiedzieć im coś na to? pewnie obrażą się.

jasne, ze zwrócić w swoim domu niech robią co chcą ale z jakiej paki ty masz mieć straty i zszargane nerwy?

Sądzę, że trzeba zwrócić im delikatnie uwagę. Nie martw się na zapas, że się obrażą. Może oni po prostu nie widzą tego, że tobie to przeszkadza?

Gość dziwna sprawa
Pewnie zwroc uwage.Po co masz miec nerwy i straty w domu.Albo ich nie zapraszaj i juz.

Gość Blask Słonca
najpierw trzeba by było wychować rodziców!!!!!! a małemu zwróć uwagę i powiedz rodzicom np. on w domu też jest taki nie grzeczy ????? w tym wieku powinny obowiązywać jakieś zasady!albo oglądacie supernianie??!!!

Gość Blask Słonca
w końcu to kuzynostwo nie powinni się obraźić :)

weź dzieciaka delikatnie ustaw do pionu, a z rodzicami porozmawiaj osobno. Tylko bez pretensji, łagodnie. Mnie to by chyba szlag trafił :O

Gość kleee
A ja bym małemu wpieprz.... wiem że to nie metoda ale normalnie to nie zniosłąbym tego . a rodzice są karygodni. nie chciałabym być w ich skórze za parę lat.... skoro teraz na to mu pozwalają to za parę lat regularnie będą wzywani do szkoły.

Nie czaić się i zwrócić! Do nas przychodzą znajomi czy też kuzynostwo z dzieciakami w różnym wieku.Jeśli mi coś się nie podoba a rodzic udaje że nie widzi lub reaguje tak że mysz jego by nie usłyszała to ja wchodzę do akcji :P. A po cholerę mam mieć straty i syf w domu po rozpieszczonym dziecku? Jeśli rodzica takie coś pasuje to proszę bardzo niech robi co chce w swoim domu.