Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f.u.c.k..i.t.

wrozbita namieszal mi w glowie!!!

Polecane posty

Gość f.u.c.k..i.t.

przypadkiem trafilam do wrozbity - poszedl tam moj znajomy, facet mowil jakos tak ogolnikowo ze postanowilismy go sprawdzic i poprosilismy aby powiedzial o jednym fakcie z mojego dziecinstwa, a ten zamiast wlasnie o tym zaczal gadac o moim mezu i o czekajacym mnie rozwodzie:O wscieklam sie bo planujemy 2gie dziecko, meza kocham i nie wyobrazam sobie takiej sytuacji, po tym wszystkim jednak zaczelam coraz czesciej o tym myslec, boje sie ze jakos tam sama sciagne to co przepowiedzial:O:O jak wybic sobie te durne spotkanie z glowy i przestac o tym myslec!! HELP!!!

Gość ja tez bylam kiedys
ehh ja tez pare razy bylam i wrozki i potem tez niepotrzbenie mysle...np.kocham pewnego faceta i czuje ze to on jest tym JEDYNYM...ale nie jestesm na razie razem.....kumplujemy.....w wrozki wrozyly mi innego jakiegos:-O i tez sie pote glupio podswiadomiwe kieruje:-O nie ma co chodzic do wrozek...nie martw sie.......i nie przejmuje.nie wiadomio czy tem wrozbita w ogole umie wrozyc.....zyj kazdym dniem i zabczysz co bedzie.......jesli cos ma sie wydarzyc to cokolwiek bys robila.....nie ominiesz tego:)pozdrawiam:)

Tak to właśnie jest- jak ciekawskie pipy chodzą do wróżki... i po co tam byłaś? Zadowolona jesteś że się dowiedziałaś co cię czeka w przysżłości? Rewelacja! Zdajesz sobie sprawę, że teraz instynktownie będzie prowadzić do tego co ci przepowiedział??? Czizes...

Kiedyś, jak byłam nastolatką, poszłam z koleżanką do znanej u nas wróżki. Miałam w bardzo młodym wieku urodzić pierwsze dziecko (wg. niej miałam mieć trójkę), nie skończyć żadnej szkoły, poznać przyszłego męża na dyskotece. Żadna z wróżb w moim przypadku się nie sprawdziła ( mojej koleżance zaś sprawdziło się wszystko).. Od pory do wszelkich wróżb odnoszę się z rezerwą. Nie wszystkie wróżby jak widzisz się sprawdzają. Dlatego nie martw się na zapas. Zobaczysz co Ci los przyniesie.

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
nie wierz w te bzdury, oni wiedzą ze ludzie chodzą do wróżbitów w kluczowych momentach swojego życia dlatego wykorzystują to i opowiadają ludziom jakieś kacapoły.

Dodam jeszcze,że mojej mamie,jak była młoda, stara cyganka "wywróżyła" że wyjedzie za wielką wodę i będzie miała dwóch synów. Moja mama nigdzie nie wyjechała a ma dwie córki :)

Gość f.o.c.k..i.t.
moze teraz moder da na luz, dzieki, macie racje musze wyluzowowac i tyle i nie dac sie sprowokowac marnej....ktora ledwo co gadala w jezyku ktory rozumiem:) dziex

Gość tararamatatatata
skoro nie powiedzial o tym fakcie z dziecinstwa,to dupa z niego a nie wróżbita :O wszyscy to oszuści :O

Gość facet nie wytrzymal
i ja tak uwazam

Gość f.o.c.k..i.t.
troche tez mysle zeby isc do kogos innego, tylko jaki to ma sens? isc i uslyszec to co sie chce uslyszec? a gwarancji zadnej..glupota mi sie wkrada...rozwiazanie zadne:(

mi powiedziala ze nie skoncze studiow i urodze pierwsza coreczke, jestem inz i mam synka:D takze spoko:) i jeszcze mialam wyjsc za innego:)