Śliwka w Polonezie 337 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Już się odpalasz zwyrolu i zaraz stwierdzisz że ciebie tu nie ma , albo zupełnym przypadkiem szukasz uja do duрy. O, mamy próbkę Johna Cleese Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No on siebie też uważa za dobrego w Monty Pytjona jak odpowie że skopie ci cycki aż puścisz farbę na chodnik. Widocznie rzeczywiście nieuważnie prześledziłam wątek To zacznij zaczepiać ludzi na realu i rozliczać jak tutaj a sam zobaczysz jak ci farbę z nocha spuszczą może nie wszyscy ale większość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: O, mamy próbkę Johna Cleese Czy będziesz znowu bredził że ci syn zmartwychwstał, bo wcześniej kocyk był za śliski ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 6 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: No on siebie też uważa za dobrego w Monty Pytjona jak odpowie że skopie ci cycki aż puścisz farbę na chodnik. Widocznie rzeczywiście nieuważnie prześledziłam wątek Na siłę szukasz zwady... a później będzie, że druga strona mnie atakuje i za niewinność się mi się dostaje. Tak to wygląda... ale nie o tym pisaliśmy i sam też nie pisał o sobie. Edytowano 5 godzin temu przez marazen 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 148 Napisano 5 godzin temu To gdzie się zgłasza, żeby zamknęli kramik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 6 Napisano 5 godzin temu Jak ktoś na kogoś ma tzw alergie to wszystko będzie drażniło i będą powstawały problemy z tzw pupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 6 Napisano 5 godzin temu Dobrej nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 148 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, marazen napisał: Dobrej nocy. Dobrej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, marazen napisał: Dobrej nocy. Dobranoc Maro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 337 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, marazen napisał: Na siłę szukasz zwady... a później będzie, że druga strona mnie atakuje i za niewinność się mi się dostaje. Tak to wygląda... ale nie o tym pisaliśmy i sam też nie pisał o sobie. Zaczyna się wybielanie zwyrola. Niech Ci opowie dowcip o rotweillerze, matrwym noworodku i kobiecie w spazmach, że niby rozkoszy. Niedługo sie nie będzie można odezwać do Krzysia nawet w tak absurdalnych tematach, jak jego wywyższanie się z poczuciem humoru 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 412 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zaczyna się wybielanie zwyrola. Niech Ci opowie dowcip o rotweillerze, matrwym noworodku i kobiecie w spazmach, że niby rozkoszy. Niedługo sie nie będzie można odezwać do Krzysia nawet w tak absurdalnych tematach, jak jego wywyższanie się z poczuciem humoru nikt tego zartu nie slyszal.. a moze go wymyslilas? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 412 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, marazen napisał: Na siłę szukasz zwady... a później będzie, że druga strona mnie atakuje i za niewinność się mi się dostaje. Tak to wygląda... ale nie o tym pisaliśmy i sam też nie pisał o sobie. oni sie tak lubią podrapać, sliwka sie podko...e ale nie mow nikomu. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zaczyna się wybielanie zwyrola. Niech Ci opowie dowcip o rotweillerze, matrwym noworodku i kobiecie w spazmach, że niby rozkoszy. Niedługo sie nie będzie można odezwać do Krzysia nawet w tak absurdalnych tematach, jak jego wywyższanie się z poczuciem humoru Oddychaj przebierańcu to tylko forum i przypomnij sobie jakie kompromy zaliczyłeś na ero że aż wstydzisz się przyznać pod jakim loginem latałeś pdfie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zaczyna się wybielanie zwyrola. Niech Ci opowie dowcip o rotweillerze, matrwym noworodku i kobiecie w spazmach, że niby rozkoszy. Niedługo sie nie będzie można odezwać do Krzysia nawet w tak absurdalnych tematach, jak jego wywyższanie się z poczuciem humoru Nie wiem czy masz świadomość tego, że Widmo nawet nie wierzy, że jesteś kobietą Po druge zazdrość o jego pisanie z inną kobietką też Cię mocno boli Śliwka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 148 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Po druge zazdrość o jego pisanie z inną kobietką też Cię mocno boli Śliwka Nie popadaj w przesadę. Chyba, że to rodzaj absurdalnego żartu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, murb napisał: Nie popadaj w przesadę. Chyba, że to rodzaj absurdalnego żartu. Nie popadam Brum, ale taki absurd aż bije po oczach jak blask księżyca Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 5 godzin temu A kto to tak pisał https://zapodaj.net/plik-cVCeWzOYW3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 148 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie popadam Brum, ale taki absurd aż bije po oczach jak blask księżyca Niebo dziś zachmurzone. Nie widać księżyca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 148 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: A kto to tak pisał Przytaczanie jakiejś wypowiedzi bez kontekstu jest pozbawione sensu. Niczego nie dowodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Niebo dziś zachmurzone. Nie widać księżyca. Wiem, ale możesz poczuć podobny klimat przy blasku świec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, marazen napisał: Na siłę szukasz zwady... a później będzie, że druga strona mnie atakuje i za niewinność się mi się dostaje. Tak to wygląda... ale nie o tym pisaliśmy i sam też nie pisał o sobie. tak tak to ine wina zwyroli ze sa zwyrolami tylko zlych ludzi ze ich prowokuja przypomne ci kiedys jak jakis zwyrol albo alkoćpun z wroclawia sie do ciebie doj.... bie bez podowu czym go sprowokowalas bo na pewno oni tego nie robia bo sa zj..ni tylko sie ich prowokuje o teraz sobie przypomnialem jak cpun cie wyzywal ze antydepresanty cpasz i jestes pozbawiona emocji ciekawe co mu napisalas strasznego ze sie tak wtedy odpalil pod twoim adresem musialas mu przynajmiej ostatnia setke wódki wypic ze tak zionął agresją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 148 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Wiem, ale możesz poczuć podobny klimat przy blasku świec Cześć Makaron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zaczyna się wybielanie zwyrola. Niech Ci opowie dowcip o rotweillerze, matrwym noworodku i kobiecie w spazmach, że niby rozkoszy. Niedługo sie nie będzie można odezwać do Krzysia nawet w tak absurdalnych tematach, jak jego wywyższanie się z poczuciem humoru Wciąż piszesz to samo ale to nic nie daje także marny skutek. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Cześć Makaron. Cześć Brum To powitanie czy pożegnianie bo się pogubiłem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Przytaczanie jakiejś wypowiedzi bez kontekstu jest pozbawione sensu. Niczego nie dowodzi. Zwyrol śliwkowy nagminnie to robi choć z pamięci co kto pisał dekadę temu , bo skrina ułom nie umie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Get Out napisał: Zwyrol śliwkowy nagminnie to robi choć z pamięci co kto pisał dekadę temu , bo skrina ułom nie umie ty robisz ciagle to samo czasami sie tylko hamujesz nieprzypadkowo jestes swirmok chociaz jest pewna progresja pamietam jak jeszczxe 2 lata temu dostawales ataku i wyzywales od najgorszych kogos kto przekrecil twoj nick i napisal do ciebie widmok wyzywales od najgroszych pe3dałów i zyczyles hiv a na pytanie o co ci chodzi odpisales ze przekrecono nick Edytowano 5 godzin temu przez libed666 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 148 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Cześć Brum To powitanie czy pożegnianie bo się pogubiłem ? Pożegnanie. Idę porozmyślać o obrotach ciał niebieskich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, libed666 napisał: tak tak to ine wina zwyroli ze sa zwyrolami tylko zlych ludzi ze ich prowokuja przypomne ci kiedys jak jakis zwyrol albo alkoćpun z wroclawia sie do ciebie doj.... bie bez podowu czym go sprowokowalas bo na pewno oni tego nie robia bo sa zj..ni tylko sie ich prowokuje o teraz sobie przypomnialem jak cpun cie wyzywal ze antydepresanty cpasz i jestes pozbawiona emocji ciekawe co mu napisalas strasznego ze sie tak wtedy odpalil pod twoim adresem musialas mu przynajmiej ostatnia setke wódki wypic ze tak zionął agresją Napisał zwyrol który chciał dzieci do bagażnika zamykać i łapy łamać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 148 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Zwyrol śliwkowy nagminnie to robi choć z pamięci co kto pisał dekadę temu , bo skrina ułom nie umie To, że ktoś coś robi, nie znaczy, że trzeba go naśladować. Zwłaszcza jeśli to coś niczego nie dowodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Pożegnanie. Idę porozmyślać o obrotach ciał niebieskich. Trudno się mówi Spoko, miłego rozmyślania więc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach