Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
murb

Czy Mikołaj Kopernik

Polecane posty

8 minut temu, Get Out napisał:

Wyjmij kija z duрy a do leżaka chciałeś na chatę wbijać i chyba po alko tak cię wzięło na ogiera. 😅

Leżak chce jechać do Wrocławia to by z nią pojechał 😆

1 minutę temu, Get Out napisał:

A twoja narzeczona tołdi zdrowa jak robiła wbitki na priv do ludzi żeby ze mną nie pisali 😁

mowisz ze pchala sie na oną 😄 ?

Przed chwilą, libed666 napisał:

juz wjezdza policja 😄 zaraz bedzie sad i gadki spod celi 😄

To był przykład i jak kiedyś wyjdziesz z domu to zacznij zaczepiać i obrażać ludzi jak tutaj , a później daj znać jak pyska ci obili 😁

Przed chwilą, marazen napisał:

No i mamy się teraz słownie przepytać, a bo Ty taki shraki i owaki... Zrozum że nie pisaliśmy o Śliwce ani o Widmo z Widmo : ) źle coś zrozumiała i zaczęła swoją śpiewkę o nim... po raz enty... ten tasiemiec już jest ograny.

ty tez ciagle wklejas te samy bzdury z jutuba o jakich czarownicach, numerach magicznych i inne bzdury o samorozwoju  i nikt poza mna ci tego nie wytyka 😄 pozwol innym tez pisac to samo 😄 czasami anwet gadasz sama do siebei wklejajac linki enty raz i co w zwiazku z tym ?

4 minuty temu, Spaghetti .... napisał:

Więc połóż się spać i odpoczywaj kruszynko :classic_cool: dla mnie żadna odległość nie stanowi przeszkody, ale góry też fajne popieram.

Jeszcze nie bo nie zasnę. Ciekawa tutaj lektura na forum to poczytam chwilę 😅

Przed chwilą, Bożenka LuBicz napisał:

Nie niszczysz, tylko się ośmieszyłaś teraz, nie wyłapując ze zrozumieniem ich postów, bo podawali ogólnikowe przykłady. Nikt tu się humorem widmoka nie zachwycał, coś Ci się pokićkało już z tej animozji do forumowych wariatów. 

No może nikt z pozostałych rozmówców nie zalapał, że widmok pisze o swoim niezwykłym poczuciu humoru. Dziwne, ale można tak zalożyć.

Przed chwilą, Get Out napisał:

To był przykład i jak kiedyś wyjdziesz z domu to zacznij zaczepiać i obrażać ludzi jak tutaj , a później daj znać jak pyska ci obili 😁

ale ja tylko na kafeterii mam okazje takich swirów spotkać 😄 to gdzie mam im mowic 😄 ?

siedzisz w domu i wyobrazasz soebie ze mas zfotokomorki w oknach bo sie boisz ludzi to gdzie mozna spotkac takich mitmoanow jak ty ? oni sie ukrywaja. 

2 minuty temu, libed666 napisał:

Poproś kogoś kumatego żeby ci przeczytał ze zrozumieniem co się do ciebie pisze. 😁

6 minut temu, jukon tworki welcome napisał:

🤣🤣🤣

Dawaj ktore się tak wbijają na zablokowany priv świrmoka 🤣

Przecież łatwo odblokować priv to minutę i już.

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

No może nikt z pozostałych rozmówców nie zalapał, że widmok pisze o swoim niezwykłym poczuciu humoru. Dziwne, ale można tak zalożyć.

Zrób eksperyment i przez jakiś czas nie komentuj widmoka (libed też). Zobaczymy po jakim czasie widziu z nudów zacznie gryźć swoje ameby.

1 minutę temu, libed666 napisał:

ale ja tylko na kafeterii mam okazje takich swirów spotkać 😄 to gdzie mam im mowic 😄 ?

siedzisz w domu i wyobrazasz soebie ze mas zfotokomorki w oknach bo sie boisz ludzi to gdzie mozna spotkac takich mitmoanow jak ty ? oni sie ukrywaja. 

Pewnie w twojej głowie się ukrywają paranoiku 😁

2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał:

Zrób eksperyment i przez jakiś czas nie komentuj widmoka (libed też). Zobaczymy po jakim czasie widziu z nudów zacznie gryźć swoje ameby.

No wiem..

2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał:

Za żadne pieniądze nie jest w stanie tego wykonać ta dwójka zwyroli. 😁

6 minut temu, libed666 napisał:

A co myślisz że sie na mnie pchać nie da? 😆

ty tez ciagle wklejas te samy bzdury z jutuba o jakich czarownicach, numerach magicznych i inne bzdury o samorozwoju  i nikt poza mna ci tego nie wytyka 😄 pozwol innym tez pisac to samo 😄 czasami anwet gadasz sama do siebei wklejajac linki enty raz i co w zwiazku z tym ?

O losie : ) dzięki za te charakterystykę mojej osoby... 

W tamtym momencie odniosłam się do tej konkretnej sytuacji... która Cię nie interesuje bo już się przyznałeś do celu nadrzędnego 'krecenie beki'. To kręć ją ale z mojej perspektywy piszesz nie na temat.

Edytowano przez marazen
  • Like 1

3 minuty temu, Get Out napisał:

Poproś kogoś kumatego żeby ci przeczytał ze zrozumieniem co się do ciebie pisze. 😁

Ciężko bo to trzeba mieć maturę podobno 😆

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Jeszcze nie bo nie zasnę. Ciekawa tutaj lektura na forum to poczytam chwilę 😅

Luzik, ja też, ale muszę się przewietrzyć. Wiem, kafe jak zwykle bawi i uczy ... tego co nie trzeba czasami :classic_cool:

I ty jeden masz z tym problem dziwne może porozmawiaj o tym z psychiatrą. 😁

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

mysle ze przynajmniej od dekady nie bylo chetnych ktorzy by sie na ciebie pchali dlatego ze desperacji pchasz sie na widmoka 😄

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Chyba nie załapał jak paryżanka się ośmieszyła pisaniem skarg na mnie do ludzi 😁

2 minuty temu, marazen napisał:

O losie : ) dzięki za te charakterystykę mojej osoby... 

W tamtym momencie odniosłam się do tej konkretnej sytuacji... która Cię nie interesuje bo już się przyznałeś do celu nadrzędnego 'krecenie beki'. To kręć ją ale z mojej perspektywy piszesz nie na temat.

tu sie nie da pisac na temat przeciez tu zostaly same swiry ludzie pisza co mieli na obiad itd. kazdy pisze nie na temat to forum upadlo juz dawno 

16 minut temu, libed666 napisał:

nie pisala o szukaniu zwady z nia tylko z widmokiem ze niby wszyscy go prowokluja niewiniatko. 

nie pierwszy raz to pisala bo ciagle to pisze i broni wszystkiuch zje.bow zwlaszcza tych z kowbojek ze zli ludzie ich prowokuja

W tym temacie to Wy to robicie (a pewnie nie tylko w tym, zwłaszcza Ty), typowe wpieprzanie się między wódkę, a zakąskę, w dodatku bez czytania ze zrozumieniem.

2 minuty temu, Spaghetti .... napisał:

Luzik, ja też, ale muszę się przewietrzyć. Wiem, kafe jak zwykle bawi i uczy ... tego co nie trzeba czasami :classic_cool:

Idziesz na spacer? Czy zapalić?

1 minutę temu, Get Out napisał:

I ty jeden masz z tym problem dziwne może porozmawiaj o tym z psychiatrą. 😁

nie mam problemu smieje sie z tego 😄 zachowuej sie jakby jakas misje miala promowania wszelkiej masci oszustów jak ta jutuberka od wielikego temu ktora bierze kase od ludzi za leczenie i wmawia im ze nowotwor to kara za aborcje 😄

11 minut temu, Get Out napisał:

Munek ja mam wyłączoną skrzynkę i jest spokój z twoim spamem. 😁

7 minut temu, Onaaaa napisał:

Przecież łatwo odblokować priv to minutę i już.

Tak jeżozwierz to napalone lachony wbijały się do twojego ziomala spod celi 🤣🤣🤣

1 minutę temu, libed666 napisał:

mysle ze przynajmniej od dekady nie bylo chetnych ktorzy by sie na ciebie pchali dlatego ze desperacji pchasz sie na widmoka 😄

Pisz skargę i zaspamuj pocztę Wikaremu , bo dwoje ludzie się dobrze zna i się dogadują . 😅

1 minutę temu, Bożenka LuBicz napisał:

W tym temacie to Wy to robicie (a pewnie nie tylko w tym, zwłaszcza Ty), typowe wpieprzanie się między wódkę, a zakąskę, w dodatku bez czytania ze zrozumieniem.

widmok robi dokladnie to samo jak wchodzi na forum to czesto lazi za mna i zaczepia wiec odplacam tym samym. 

2 minuty temu, libed666 napisał:

tu sie nie da pisac na temat przeciez tu zostaly same swiry ludzie pisza co mieli na obiad itd. kazdy pisze nie na temat to forum upadlo juz dawno 

Zmień forum podpowiem z litości ułomnemu. 😁

Przed chwilą, Spaghetti .... napisał:

Zapalić niestety :classic_cool:

Haha trafiłam 😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się