Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
murb

Czy Mikołaj Kopernik

Polecane posty

2 minuty temu, libed666 napisał:

ty robisz ciagle to samo czasami sie tylko hamujesz 😄 nieprzypadkowo jestes swirmok 😄

chociaz jest pewna progresja pamietam jak jeszczxe 2 lata temu dostawales ataku i wyzywales od najgorszych kogos kto przekrecil twoj nick i napisal do ciebie widmok 😄

wyzywales od najgroszych pe3dałów i zyczyles hiv 😄 a na pytanie o co ci chodzi odpisales ze przekrecono nick 😄

Normalna rozmowa była tylko jak zwykle wchodzi zwyrol taki jak ty i śliwka szukający awantur , a jak się wam pociśnie to kwiczycie na całą okolicę takie święte krówki z was. 😁

Przed chwilą, Get Out napisał:

Normalna rozmowa była tylko jak zwykle wchodzi zwyrol taki jak ty i śliwka szukający awantur , a jak się wam pociśnie to kwiczycie na całą okolicę takie święte krówki z was. 😁

z toba sie nie da normalnie rozmwiac na dluzsza mete 

2 minuty temu, murb napisał:

To, że ktoś coś robi, nie znaczy, że trzeba go naśladować. Zwłaszcza jeśli to coś niczego nie dowodzi. 

Sypanie głowy popiołem nic nie daje i jeszcze bardziej się rozkręcają, bo chyba już nie ma na forum nikogo kogo by nie gnoił zwyrol lipedźio. 😁

1 minutę temu, libed666 napisał:

Jakoś z większością ludzi nie mam żadnych problemów tylko ty masz problem i śliwka chyba już z każdym . 😁

25 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Zaczyna się wybielanie zwyrola. Niech Ci opowie dowcip o rotweillerze, matrwym noworodku i kobiecie w spazmach, że niby rozkoszy. Niedługo sie nie będzie można odezwać do Krzysia nawet w tak absurdalnych tematach, jak jego wywyższanie się z poczuciem humoru 🙂

Jakie wybielanie? Żeby lepiej to zobrazować napiszę tak... rozmawiam sobie z kimś o chmurach na niebie czy tam pogodzie... podchodzi nagle znajoma która ma kosę z osobą z którą gadam i zaczyna pisać od czapy o jakichś swoich problemach... a ja mam to w czterech literach... tym bardziej, że owa osoba nie była przez nas obgadywana, nic z tych rzeczy.

13 minut temu, libed666 napisał:

tak tak to ine wina zwyroli ze sa zwyrolami tylko zlych ludzi ze ich prowokuja 😄 

przypomne ci kiedys jak jakis zwyrol albo alkoćpun z wroclawia sie do ciebie doj.... bie bez podowu czym go sprowokowalas 😄 bo na pewno oni tego nie robia bo sa zj..ni tylko sie ich prowokuje

o teraz sobie przypomnialem jak cpun cie wyzywal ze antydepresanty cpasz i jestes pozbawiona emocji 😄 ciekawe co mu napisalas strasznego ze sie tak wtedy odpalil pod twoim adresem musialas mu przynajmiej ostatnia setke wódki wypic ze tak zionął agresją 😄

Ale mnie nie interesuje, że ktoś z kimś się nie trawi... kolejny problem z pupy. : )

Typ który bełkocze jakby był wiecznie na bani i chciał zamykać do bagażnika dzieci oraz łamać łapy żeby kaleki porobić chce kogoś umoralniać i rozliczać z czegokolwiek. Beka 😅

8 minut temu, libed666 napisał:

Da sie normalnie i nie trzeba sie wysilać wcale.

8 minut temu, marazen napisał:

Ale mnie nie interesuje, że ktoś z kimś się nie trawi... kolejny problem z pupy. : )

a co to ma do rzeczy ? 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ale on nie czai nawet oczywistości że nikt z nim nie będzie normalnie rozmawiał po tym jak wyzywa już pomijając jego chore poglądy.

4 minuty temu, Get Out napisał:

Typ który bełkocze jakby był wiecznie na bani i chciał zamykać do bagażnika dzieci oraz łamać łapy żeby kaleki porobić chce kogoś umoralniać i rozliczać z czegokolwiek. Beka 😅

co tam belkoczesz krzysiu 😄 ? zdejmij wargę z nosa bo nie mozna cie zrozumiec 😄 tak to chyba lecialo 😄

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

przypomne ci to co piszesz za jakis czas jak bedzie za toba biegal i cie wyzywal 😄

32 minuty temu, Spaghetti .... napisał:

Nie popadam Brum, ale taki absurd aż bije po oczach jak blask księżyca 😁:classic_cool:

Trafiłeś z tym blaskiem księżyca w sto procent 😆

Przed chwilą, libed666 napisał:

przypomne ci to co piszesz za jakis czas jak bedzie za toba biegal i cie wyzywal 😄

Ale po co przygłupie miałbym ją wyzywać skoro normalnie do mnie pisze. 😁

a co to ma do rzeczy ? 

Nie mam nic więcej do dodania, a czyjeś wojenki nie są moimi.

Nie tylko ty mi przypomnisz bo salowa to i szampana ma otworzyć na tą okazję 😅 wiec czekajmy spokojnie tylko czy wy sue tej chwili doczekacie marne szanse 🤔

co tam belkoczesz krzysiu 😄 ? zdejmij wargę z nosa bo nie mozna cie zrozumiec 😄 tak to chyba lecialo 😄

Gdzieś mam skriny jak pisałeś że chciałeś zamykać dzieci do bagażnika i robić kaleki łamiąc łapy. 😁

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Trafiłeś z tym blaskiem księżyca w sto procent 😆

Nie kłócąc się z Tobą mówię od razu, to była przenośnia :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti ....

4 minuty temu, Get Out napisał:

Ale on nie czai nawet oczywistości że nikt z nim nie będzie normalnie rozmawiał po tym jak wyzywa już pomijając jego chore poglądy.

O śliwce piszesz? Bo ty on mówisz i ja sie gubię 😆

1 minutę temu, Get Out napisał:

Ale po co przygłupie miałbym ją wyzywać skoro normalnie do mnie pisze. 😁

bo jestes stukniety i to zawsze jest do czasu 😄 bedziesz mial urojenia ze spiskuje z wrogami, nacpasz sie albo ktos ci cos napisze a ty sobie uroisz ze to ona i bedziesz ja wyzywal 😄 jestes czubem laska czuba na pstrym koniu 😄

1 minutę temu, marazen napisał:

Nie mam nic więcej do dodania, a czyjeś wojenki nie są moimi.

ale przeciez  nikt ci nie pisal nic o zadnej wojnie czy sojuszasz piszesz nie na temat 

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Nie tylko ty mi przypomnisz bo salowa to i szampana ma otworzyć na tą okazję 😅 wiec czekajmy spokojnie tylko czy wy sue tej chwili doczekacie marne szanse 🤔

Bardziej bekowe były skargi do Ciebie na mnie pisane przez jego narzeczoną. 😅

2 minuty temu, Get Out napisał:

Gdzieś mam skriny jak pisałeś że chciałeś zamykać dzieci do bagażnika i robić kaleki łamiąc łapy. 😁

znajdz 😄 czekam 😄

9 minut temu, libed666 napisał:

Myślę, że 90% kafe-lokalsów powie to o Tobie 😄 Śliwka źle przeczytała i poszła w zaparte, a Ty (co nie jest wcale rzadkością 😄) odpaliłeś się totalnie bezmyślnie, nie zważając na to, że reszta wcześniej wytknęła jej błąd i tym samym robiąc z siebie dëbila. Akurat Mara i reszta pisali ogólnikowo, a nie o Widmoku.

bo jestes stukniety i to zawsze jest do czasu 😄 bedziesz mial urojenia ze spiskuje z wrogami, nacpasz sie albo ktos ci cos napisze a ty sobie uroisz ze to ona i bedziesz ja wyzywal 😄 jestes czubem laska czuba na pstrym koniu 😄

To są twoje urojenia i mokre sny. 😁

Przed chwilą, Spaghetti .... napisał:

Nie kłócąc się z Tobą mówię od razu, to była przenośnia :classic_cool:

Ja jestem nie kłótliwa i spokojna i mówię że rozumie tylko że dziś zachmurzenie a nawet padało i zadnej gwiazdy nie bylo 😆

znajdz 😄 czekam 😄

Gdzieś są obok tego jak pisałeś że mama kupiła ci na Orlenie hoddoga i myślałeś że za granicą jesteś, albo jak uciekałeś przed menelem który ci cisnął. 😁

ale przeciez  nikt ci nie pisal nic o zadnej wojnie czy sojuszasz piszesz nie na temat 

Do pewnego momentu pisałam na inny temat... nie wiedzieć dlaczego przekierowano go na inny na który nie mam ochoty pisać. Też lubisz wskoczyć w połowie nie wiedząc o czym było gadane? : )

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ja jestem nie kłótliwa i spokojna i mówię że rozumie tylko że dziś zachmurzenie a nawet padało i zadnej gwiazdy nie bylo 😆

Ja też jestem spokojny i nie kłótliwy do czasu :classic_cool: wiem, że nie było, ale ja czasami żyję marzeniami jakbyś nie zauważyła 😅

5 minut temu, Onaaaa napisał:

O śliwce piszesz? Bo ty on mówisz i ja sie gubię 😆

A to jest jakaś różnica bo chyba tylko taka że śliwka potrafi z dużej , a lipedźio nigdy się nie nauczy . 😁

4 minuty temu, Bożenka LuBicz napisał:

Myślę, że 90% kafe-lokalsów powie to o Tobie 😄 Śliwka źle przeczytała i poszła w zaparte, a Ty (co nie jest wcale rzadkością 😄) odpaliłeś się totalnie bezmyślnie, nie zważając na to, że reszta wcześniej wytknęła jej błąd i tym samym robiąc z siebie dëbila. Akurat Mara i reszta pisali ogólnikowo, a nie o Widmoku.

ale ja nie czytalem tego tematu odnioslem sie do posty ktory mnie interesuje i do niego odpowiedzialem 

tak o mnie tez wiekszosc pewnie tak napisze. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się