Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motywacja motywacja

chce to skonczyc dzis!! ten zwiazek! a jak braknie mi sil?

Polecane posty

Gość motywacja motywacja

chce to skonczyc!!! te 3 lata!! z czego tylko rok byl szczesliwy a kolejne dwa wielkie matactwa wykrety flirty jego!! MAm dość!! nie chce pęknąć!!!

Więc nie pękaj. i skończ ten zwiazek. jeśli Twój partner Cię nieszanuje, jak najszybciej usuń go ze swojego życia, nawet jesli bedzie to bardzo trudne.

Gość motywacja motywacja
dokladnie tak jak mowicie! postanowione!! obym nie ulegla ..;/

Gość Anoooola
Zrób to jak najszybciej.nie ebdzie latwo.w ciagu 3 lat tak sie przyzywczajamy do drugiego człowieka ,ze anwet zjesc obiad bez niego ejst ciezko.wiem co mowie ,bo mialam taka sama sytuacje 1,5 roku temu.bylam z nim 3 lata,tylko rok byl udany.Nie moglam sie zebrac,zrywalamz ni,a an drugi dzien nie wytrzymywalam i dzownilam.W koncu zebralam sie w sobie i ucielam to raz na zawsze.a teraz jestesm bardzo zakochana w kims innym najszczesliwsza na swiecie.dziekuje bogu codziennie ze wtedy to zkaocnzylam

Gość motywacja motywacja
dzieki ze mnie wspieracie

Ja miałam podobną sytuacje, byłam w zwiazku ponad dwa lata. ostatecznie postanowilam zerwac z chlopakiem. nie szanowal mnie, uswiadomilam sobie to dosc dobrze kilka tygodni temu. zerwalam z nim, nie bylo latwo bo zawsze kiedy z nim rozmawiam kiedy cos nabroi to potrafi mnie udobruchac a ja nigdy nie potrafilam sie mu oprzec. jak z nim zerwalam? duzo myslalam o tym, jaki on jest jak sie zachowywal i jak postepowal. powiedzialam sobie dosc tego!! to nie jest milosc, a przynajmniej nie z jego strony. wiec szkoda marnowac moj cenny czas. pocwiczylam sobie co mam mu do powiedzenia, zebym o niczym nie zapomniala, powiedzialam mu wszystko co mi lezalo na sercu. nie dosc ze mi ulzylo to juz sie z nim nie spotykam. lepeij byc samemu i cieszyc sie wolnoscia niz byc z byle kim.

Więc nie pękaj. i skończ ten zwiazek. jeśli Twój partner Cię nieszanuje, jak najszybciej usuń go ze swojego życia, nawet jesli bedzie to bardzo trudne.

Gość motywacja motywacja
no latwo nie bedzie.. :( jednak nie jestem na tyle silna by wybaczyc te jego flirty i... :(