Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżbita

Zapraszam wesołe i odważne Panie na seans spirytystyczny

Polecane posty

Gość Wróżbita
Topic się zrobił romantico że... ;) Otóż nie ... jest to pewna gra słów Ponieważ blisko spirytusowi do seansu spirytystycznego ale coś tych kobiet z fantazją brak same wulgarne i pysukją jeszcze ...

Gość Wróżbita
Nareszczie !! Mamy okrągły stół 0,5L karty oraz sok jabłkowy ...

Gość Wróżbita
Klucz do twojego serca to ja bym znalazł mam ,ale duże ucho ? Staram sie i staram przywołać tego ducha miłości ale jak narazie to same widma rozpaczy się przypałętują może z właścicielką stołu mi się posczęści ?

Gość Wróżbita
Dasz się uwieść w Blasku świec i zapachu topionego wosku ?

Duch milosci zaglada z pod stolu:) i czeka az sie wstawie, wie ze wtedy moge uwierzc i w niego i w milosc :)

Juz od dawna marze o tym by uwiodl mnie ktos przy blasku swiec.Z duchami w tle .Jeszcze ruiny jakies by sie przydaly i pelnia szczescia:)

Gość Wróżbita
Mój duch miłości wylewa sie z kielicha duszy i wąską stróżką zdąża w twoim kierunku omija gładko karty które rzucił los.... i jest już blisko :D

Gość ja mogę przyjsc
po żubrowkę, bo lubię, a co do reszty to nie wiem, jakoś mi nie po mojej myśli do tej pory wszystkie wróżki wróżyły :P

Sprzatam i zmiatam pyl i kurz z przed stop Twoich abys mogl dotrzec bez przeszkod do mnie o Wrozbito....:)

Gość Wróżbita
Zapewniam że ja będąc nawet chwilę gościem będąc w odbicu twochich oczu pozytywnie zapadnę w pamięć ja i mój charakter niespokojny :D

Gość Wróżbita
najmocniej przepraszam za powtórzenia to przez szukanie muzyki brr :D

Gość Wróżbita
Cicho skradam się po schodach niepewności do Twego serca ;)

Moj charakter tez niespokojny,przyjma cie moje oczy na chwile spedzona przy swiecach, oczywiscie tylko pod wplywem plynu z trawka zubrowa.Inaczej moj romantyzm porwie duch zlosliwy :)

Gość Wróżbita
Złośliwośc to cecha bardzo pożądana u kobiet zdobyć kobietę raz to marna sztuka , zdobywać codziennie walcząc z jej uporem i złośliwością jest nieziemską przyjemnością... Jak prometeusz skradł ogień bogom tak ja skradnę żar twego serca ...

Gość Wróżbita
>,zdazysz dotrzec....? Oczywiście że zdąże wszak wspieram się o poręcz namiętności a dorgę oświetla mi...Twoja Ciekawość :D

Zar mego serca nadal plonie ,czekam na Prometeusza .Ale nie dam sobie nic wykrasc.Odradzam sie wlasnie jak Feniks z popiolow i czekam by dac i zabrac....I nigdy nie dac skrasc :)

Moja ciekawosc jest ogromna, idziesz wrozbito do mnie zbyt dlugo...Czuje zar i namietnosc lecz nie widze kto...:)

Gość Wróżbita
Nawet najlepiej strzeżone okazy da się skraść , wszystko zależy od kunsztu złodzieja :classic_cool: ,magią słów uśpię Twoją czujność i będę czekał na stosowny moment

Jak Mag z Czarodziejskiej wiezy chzesz skrasc skarb moj najcenniejszy:)Wezwe wszystki moce do obrony :) Ale uchyle drzwi gdy zapuka namietnosc i poddam sie .:)Bez koniaku chyba nic z tego :)

Gość Wróżbita
Koniak to niska cena za Twoje serce ;), dłożę płatki róż , i stos czułych sów , bez okazji kwiat, bez planów podróż ....

Gość Wróżbita
Podobno kwiat paproci to tylko senne marzenie , ja uważam. że przy odrobnie szczęścia i fantazji uda się go zdobyć ;)

Senne marzenia to szczescie.Wiekszosc zycia to senne widzadla.Ogr - cudownie!Masz moc wyciskania wody z kamienia :)