Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diamondia24

myśle że chce sie zabić... same mi takie myśli wpadły do głowy przed chwila...

Polecane posty

Gość Diamondia24

rozmyslalam co by bylo gdybym to zrobila... nie chce ranic ludzi. ci ktorzy mnie skrzywidzili mieliby wielkie poczucie winy prawda? a moze sie myle... z drugiej strony JA nie chce ranic innych, ale oni ciagle rania i chca ranic mnie. dlaczego mam sie meczyc w zyciu ?

Gość Diamondia24
moze ma ktos jakies logiczne rozwiazanie dla głupiej, brzydkiej, bez faceta;] niesmialej majacej wielkie problemy i opory w kontaktach z ludzmi (gdyz panuje nade mna wewnetrzne przekonanie ze zawsze wszedzie z kim bym sie nie rownala jestem ta gorsza i ta z ktora nikt sie nie liczy - rodzice mi to wpoili za młodku a pozniej kiedy bylam ofiaaaara w szkole wpajali mi to inni). za glupia bylam zeby ukonczyc 2 klase licealna... nie mialam glowy do nauki.

Gość Diamondia24
halo halo;) ja prosze tylko o rady - znaczy nie chce realizowac tych czarnych scenariuszy.. szukam kolek retunkowych

Gość ahaaha
moja rada... skacz

Gość tAka soOObie Jaa
O czym ty wogóle myślisz? Naprawdę watro życ

Gość Diamondia24
juz mnie nawet rodzice nie chca w domu;]

Gość tAka soOObie Jaa
Przestań! To o czym myślisz to naprawdę głupstwo, kiedyś się o tym przekonasz i będziesz się z tego śmiać ;)

Gość Diamondia24
mam naprawde straszne problemy w kontaktach z ludzmi i maja mnie wszedzie za taka 'ciote' ;[ do holery!!

Gość tAka soOObie Jaa
Ale to o czym piszesz to przecież nie jest rozwiązanie. Nie tylko ty jedna masz problemy i gdyby każdy kto miał by się zbijać to uwierz połowy na tym świecie już by nie było. Mam pytanko ile masz lat ?

Gość Diamondia24
24 - od wieku 15 lat jest do dupy

Gość tAka soOObie Jaa
Myślałam, że jesteś młodsza nie wiedziałam, że dziewczyny w tym wieku też wpadają na takie pomysły ;) Ja Tak rok temu też o tym myślałam jednak zrozumiałam, że to nie ma sensu A ty aż takie masz problemy, że innego wyjścia nie widzisz?

Gość Diamondia24
to się ciągnie tyle lat... nie mam znajomych, siedze w domu bo gdzie sie nie pojawie wszyscy widza moj problem i leją ze mnie standardowo... a ja mam ochote sie zabic;/ ehh... wewnetrznie mam takie problemy, jestem rozdygotana, roztrzesiona, mam glupie mysli, zle mi... przestalo mi zalezec na czymkolwiek dobre 3 lata temu. teraz jest gorzej. rodzina mnie nie wspiera...niegdy nie widzieli problemu. nie wiedza w jakim jestem stanie psychicznie bo tez przy nich staralam sie zachowywac normalnie... znaczy wiedza ze jest zle ale nie ze az tak. zawsze od malutkiej dziewczynki mnie krytykowali, teraz tez krytykuja... a nawet tatus powiedzial ze mam sobie juz mieszkania szukac. nie mowiac juz o tym jak mi dokucza samotnosc, to ze nie mam facete i to jak zazdroszcze innym szczescia..dzieci..normalnegoiazyca

Gość Diamondia24
pomysl sobie jak moge sie czuc... staralam sie bardzo cos osiagnac, nie wychodzila probowalam jeszcze raz... poprostu jestem nieudacznikiem zyciowym i chcoiaz chce to mi nie wychodzi. a rodzice mnie krytykuja za kazdy blad! wiesz jak to potrafi zgasić czlowieka i zalamac? ciagle mnie utwierdzaja w tym ze jestem najgorsza... nie wiedza ze mam problemy z kontaktami z ludzmi. zatem jak im mowilam o problemach w szkole, ze nie pasuje do zadnej z grup... (bylam za cicha i zbyt niesmiala) to oni narzucali mi ze to przez to ze jestem taka wredna i wyniosla, czuje sie najlepsza i za co maja mnie lubic...bylo wrecz przeciwnie. bylam najgorsza, ta głupia, gnębiona.... te popychadlo.. i jeszcze w domu takie WSPARCIE.

Gość Diamondia24
za to ze nie zdalam w 2 klasie liceum i poszlam do zawodowki...tata mnie znienawidzil. A ja majac takie problemy natury psychicznej..i jeszcze z nauka... poprostu bylo mi tak cholernie ciezko... żadnego wsparcia1!! zero wsparcia!!1 wychowali corcie tak jak chcieli -na nieudacznika. pracy nie mam...jak nie trudno sie domyslic. do niczego sie nie nadaje...nie potrafie jej znalezc.

Gość tAka soOObie Jaa
Pamiętaj o tym, że nie ma sytuacji bez wyjścia. Tylko potrzeba czasu naprawdę, nie wiem jak Ci pomóc bo nie znam szczegółów ale nie będę wnikać bo Pewnie nie chcesz o tym mówić. Ja praktycznie od dziecka nienawidziłam swojego życia, zadawałam sobie pytania dlaczego to wszystko spotyka mnie, nie byłam zbyt lubiana przez otoczenie chociaż nic im nie robiłam. Po czym po pewnych wydarzeniach załapałam wielkiego doła przy mnie był chłopak, który potem okazał się tylko draniem i zranił mnie bardzo. Popełniłam wtedy błąd którego sobie nie wybaczę do końca życia. Naprawdę nie tylko Tobie jest ciężko i było Ciężko. Spróbuj myśleć bardziej pozytywnie Jak byś chciała pogadać to pisz 11221990 Pozdrawiam

Gość tAka soOObie Jaa
Zbyt negatywnie się oceniasz

Gość .mloda
tez mam takie mysli...ostatnio coraz czesciej...

Gość temat prowokacja
.mała??? a Tobie co znowu sie dzieje??? Ej usmiechnij sie. Bierz chłopaka i mieszkajcie razem może wszystko bedzie dobrze :) Człowiek musi upadać, żeby umieć sie podnosić...

Gość temat prowokacja
własnoręcznie wykonana biżuteria..?

Gość .mloda
temat prowokacja ----> napisalam wczoraj na tym moim temacie,ze on tak nie chce ;[[[ bo sie boi ze rady nie damy,wczoraj to jeszcze raz powiedzial....