Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr structure

Rozpoczynam post od masturbacji. Kto się przyłączy?

Polecane posty

Gość mr structure

Niektórzy uprawiają tzw cyberseks czyli wspólnie się masturbują. Ja proponuje coś odwrotnego. Kto dłużej wytrzyma bez masturbacji (i oczywiście również bez seksu). Dlaczego? Tak dla jaj, dla eksperymentu, bo a dlaczego by nie, żeby zobaczyć kto dłużej wytrzyma:) To chyba dość powodów. To co? Kto się przyłączy? Czekam

Gość roirormak
ja 🖐️ ale i tak wytrzymam pewnie 2-3 dni, bo jestem uzaleznion* :o

Gość mr structure
No to ja od środy i zamierzam próbowac jak najdłużej z powodów, które wymieniłem. A Ty mawronka z jakich powodów? I rozumiem, że seksu też nie uprawiasz? A tak przy okazji to gratuluję , niezły wynik. Mam nadzieję, że będziesz odwiedzac ten wątek i mówić jak Ci dalej idzie. Bo wiesz, tak napisałaś, że Ci się udało ale to nie znaczy, że już na zawsze Ci się udało:) Chyba, że Twoim celem było tylko wytrzymanie do 14 listopada:P

Gość kapitannemo
idiota, co za debilny post, nie chcesz to se nie dogadzaj a innym daj spokój

Gość Benek XVI
Ja nie walę od 1933

Gość mr structure
--->roirormak No ale zaglądaj na topik i mów jak ci idzie:) Jesteś chłopakiem tak? ---> pojebalo Cie i kapitannemo A ja uważam, że to wcale nie takie głupie. Z resztą widzicie, że nie jestem już sam w tym pomyśle. A jak wam się nie podoba to tu nie zaglądajcie, przecież was nie zmuszam:)

chyba chodzi mi o sprawdzenie swojej sily woli ;) zazwyczaj próby zostawienia 'tego' konczyly sie po 2 tygodniach a pozniej wyrzuty sumienia,poczucie beznadziejnosci itp. :( teraz mam przynajmniej poczucie ze nad czyms panuję w swoim życiu,a to juz jest cos :) ;)

Gość mr structure
---->mawronka Nie odpowiedziałaś czy uprawiasz seks:) A ja w sumie z kilku powodów. To taki test, czy się uda, własciwie też silnej woli bo od czego to więcej zależy?:) Ale chcę to sprawdzić dlaego, że wg religii nie powonno się tego robić. Mi nigdy nie udawało się tego nie robić i nawet nie próbowałęm się powstrzymywać ale chciałem sprawdzić, bo podobno jednak niektórzy tego nie robią czyli widocznie się da. Ja kiedyś miałem z tego powodu poczucie winy. Ale potem dowiedziałem się, że większość ludzi to robi i nie mam już poczucia winy. To było niszczące uczucie. A mogę spytać ile masz lat?

Gość mr structure
:DDDDD Ale hmm to musisz być chyba wysoką dziewczyną:) Nie znam się ale moja mama ma o wiele mniejszy numer buta:)

Gość mr structure
I jak, nikt się nie przyłączy?

Gość mr structure
w zaciszu swojego pokoju spokojnie pałaszuję oliwki nadziewane szczawiem

wysoka? normalna raczej 173/5 zalezy czy sie garbię :p nie slyszalam jeszcze o oliwkach nadziewanych szczawiem :D

Gość mr structure

Gość mr structure
zapomniałem dodać że jestem pomylonym małolatem, zwichrowałem bo wujek mnie masturbował a kuzynowi musiałem robić loda.