Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernest hami amway

JAKIE JEST NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIASTO W POLSCE ???

Polecane posty

Gość Do tych z Legnicy
sroczka glosno o tym bylo . Razem pili a pozniej ja zamordowal heh

Gość czarny nick na boku
jeszcze nie poszedłem albo też na Jaworzyńskiej --jakiś czas temu zabili kogoś za pare złotych długu bijąc cegłówką po głowie:o

Gość pati17041
ejj no Katowice nie są takie złe.... :) wiadomo, że są gorsze i lepsze dzielnice ale ogólnie Kato nie wychodzi na takie najgorsze... Wszędzie znajdą się jakieś psychole....

ja jestem ze złotoryi koło Legnicy jak rzut beretem. legnicę bardzo dobrze znam. polkowice też bo mam całą rodzinę.lubin też spoko

Gość kobieta z mafii
hy hy hy jasne ze koszalin

Gość raczej dzielnice np
Nowy Port w Gdańsku czy stara Praga w Warszawie

w ogóle to pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkim, aby nie natrafili na nikogo dziwnego i aby nie spotkała ich przykre sytuacje. fajnie gdyby wszystkie miasta były bezpieczne a ludzie traktowali innych jak siebie samego (taka mała konkluzja)

Gość Do tych z Legnicy
ja nie cierpie legnicy, same dziwki i bandyctwo

Gość ehhhh te kobiety
nauzykaa---- a jakie dzielnice sa dla Cibie najgorsze we Wrocławiu ?

Gość czarny nick na boku
Do tych z Legnicy ja nie cierpie legnicy, same dzi**i i bandyctwo dodaj jeszcze tych pojebanych cyganów:D Ale mimo wszystko lubie Legnice:)

też lubię Legnice 100 razy bardziej niż Wrocław np. a cyganów pełno po rynku z lornetkami chodzi :-D

Gość Czesław śpiewa
czarny nick na boku z cygamnami to krótka piłka tratatata

to byl zart, miasto robi sie coraz fajniejsze, ktos wczesniej wspomnial Suwalki, why??? a Cyganow tez mamy na Chlodnej, jakos mi nie przeszkadzaja, wjezdzaja swoim mercami do bramy i tyle ich widac :P

Wszędzie już jest niebezpiecznie... Jest coraz gorzej przecież. Ja mieszkam w Gliwicach :P i tu jest nawet spokój :)

Gość dgjgjndjn
dghjdgh

Gość Do tych z Legnicy
ja sie bardziej boje tych bandziorow i kurewek niz cyganow. Odnosnie kurewek to taka jedna szmaciara przylozyla noz do szyji mojej znajomej bo ta rzekomo patrzyla sie na jej faceta, co oczywiscie bylo bzdura bo facet tej kurewki to karczycho. To bylo w pubie gdzie ludzie patrzyli i nikt nie zareagowal a steryd sie smal

Gość Do tych z Legnicy
jest tu ktos z Lubina?

Gość puupupdfasfaf
myslalam ze jak tu wejde to 90% wpisow bedzie o Łodzi :D a jednak nie :D i dobrze, bo ja mieszkam w Łodzi od urodzenia i nie boje sie wieczorami nawet samej chodzic po osiedlu (retkinia) lub w centrum. jestem zaskoczona opiniami odnosnie Wroclawia, myslalam ze to jedno z fajniejszych miast

Gość Ernest hamidło
ja tez odnoscnie wrocławia. najbezpieczniejsze maista z posród 17 najwiekszych wg rankingu dziennika to Białystok, Bydgoszcz i Rezszów. Moze opowiesci o łódzi sa mocno przesadzone.... Krakó wydaje sie byc bardziej neibezpieczym miastem

Gość ktoś tam był z lubina....
ale polkwice sa:D

Gość amstaff
witam niebezpiecznych miast w polsce są setki ogólnie to chyba cały ten kraj jest niebezpieczny ale tak zawsze było i tak bedzie jeszcze dłógo ja naprzykład jestem z kołobrzegu niby spokojny nadmorski kurort pełno tu róznych atrakcji , uzdrowisk itp ale to tylko złudzenie za dnia w nocy na niektorych dzielnicach jest naprawde gróbo w ubieglą wiosne zabito tu 7 osob a rok temu po sunrise znaleziono człowieka w "kawalkach w parku za magicznym amfiteatrem'' pozdrawiam całą polskę ze "słonecznego miasta "

Gość W A R S Z A W A
patologia, smród, brud i ubóstwo :o:o:o:o:o:o:o:o::o:o:o nigdy wiecej tam nie pojade: o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Gość zupapomidorowa
Jedyne miejsce, gdzie ktoś kiedykolwiek próbowal mi zrobic kuku to Szczecin. W Katowicach luuuuzik, nawet na cudownym katosowym dworcu ;-D

Gość jasbcnaiks
Lodz i Szczecin!!! (sorry za brak polskich lter)