Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernest hami amway

JAKIE JEST NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIASTO W POLSCE ???

Polecane posty

Gość ;slfdgj,khb
wiecie dlaczego legnica i zgorzelec to takie niebezpieczne miasta? bo ich mieszkańcy to w 80% potomkowie bydła z wiosek na wołyniu 🖐️

Ja mieszkałam w Lubaniu, blisko Zgorzelca. Nie wiem jak Lubań i Zgorzelec teraz, ale przez te lata które mieszkałam to istna patologia. Na każdym kroku ćpanie, chlejusy, dostawanie w morde za byle co, "mafie" itp... to pierwsze zwłaszcza wśród młodzieży. Ogólnie to Polska niebezpieczna jest. Teraz mieszkam za granicą i tutaj nie ma przysłowiowego dostania w morde za krzywe spojrzenie, kulturka na każdym kroku, i człowiek nie boi się wyjść w nocy sam z domu.

Gość tak mysle ja
Ja uwazam, ze Bytom jest niebezpieczny. Jesli chodzi o Zgorzelec i Legnice, to od kilku juz lat jest tam zdecydowanie spokojniej, niz bylo wczesniej.

Gość Chyba Sto(l)ica :(
Mi sie wydaje że dość niebezpieczna jest Warszawa A w niej( Praga , Wola , Bielany ) . Mieszkam w Wawie . Co dzień widzę chyba ze 100 meneli . Dzieciaki biegają z papierosami, ziołem itp. Wieczne kradzieze i pobicia. Na podwórkach awantury itp. Radzę nie zapuszczać sie w ciemne i stare bramy ...Młodzoeż biega w grupach , a w niej np. ''solary'' , ''dresy''. Tutaj wychowani nauczeni sa kombinowania , pójdą do sklepu coś zawiną w kieszeń. Poproszą przechodzniego żeby im w kiosku kupił ''szlugi''. Niestety patologia ! Ale i tak kocham Warszawe i złego slowa na nią nie dam powiedzieć !

Gość Chyba Sto(l)ica :(
ponieważ mieszkam tu od urodzenia .

Gość gość
Ja jestem z Legnicy a dokładnie z dzielnicy i wcale nie uwarzam ze jest tu żle tu przynajmniej każdy stanie za drugim i nikt swojemu nieda zrobic kżywde a nie to co na innych ulicach i nie jest tu nudno. Całe życie tu mieszkam i nigdy bym nie chciała mieszkac gdzie indziej