Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernest hami amway

JAKIE JEST NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIASTO W POLSCE ???

Polecane posty

Gość Ewela z L-cy
Ja mieszkam w Legnicy na Dzielnicy Cudów :) i jest super lubię tą dzielnice ;) przynajmniej nudno nie jest:p a kto jeszcze z Zakaczawia?? (kartuzy)

Katowice i okolice dworca centralnego :O Masakra :O:O:O

Gość hruuum
A mi się jednak wydaje że Nowa Huta w Krk. Mieszkam tam, czasem mnie zaczepiają bo jestem młodą dziewczyną, ale codziennie przechodząc koło bezludnych tam miejsc zawsze kogoś pobiją. Jesteś z innej dzielnicy- masz w pysk, słuchasz techno - masz w pysk , krzywo się popatrzysz- masz w pysk. Teraz o NH trochę ucichło, ale ja tam mieszkam i widzę wszystko co się dzieje... jednak i tak się cieszę że tam mieszkam. Tam zazwyczaj pare osiedl jest bardziej pogatszych, prawie wszystkich wychowuje ulica, ludzie tam są bardzo złączeni emocjonalnie, no jak widać, niektórzy nawet za bardzo...

Gość metalic
Powiem ze na dyskotekach i w knajpach w Zielonej Gorze nie jest bezpiecznie

Gość jaśer
MACIE NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIASTA W POLSCE, NA DRUGIM MIEJSCU JEST WŁAŚNIE WROCŁAW, KTÓRY PRZEZ 3 LATA WSKOCZYŁ NA 2 MIEJSCE Z 6. LEGNICA WYLECIAŁA Z PIERWSZEJ DZIESIĄTKI I OBECNIE JEST NA 14 MIEJSCU, SKOŃCZYŁY SIĘ CZASY "DZIELNICY CUDÓW" TERAZ PAŁECZKĘ PRZEJMUJE WROCEK. http://turystyka.wp.pl/gid,11236041,title,najniebezpieczniejsze-miasta-w-polsce,zdjecie,rkrsrkpsn,galeria_zdjecie.html http://dziennik.pl/wydarzenia/article129074/Oto_najniebezpieczniejsze_miasta_w_Polsce.html

chodze po warszawie i okolicach o każdej porze dnia i nocy i nigdy nikt mnie nie okradł, nie pobił itd itp. w ogóle nie czuję się nie komfortowo, nie mam tzw stracha by gdzieś po nocy się włóczyć sam. podobnie we wrocławiu. czy poznaniu gdzie mieszkalem. ponoć katowice są niebezpieczne.

Gość determination
pruszkow(przynajmniej kiedys).Mieszkalam tam.I mysle,ze dolny slask.Pozniej mieszkalam w Zgorzelcu i musze powiedziec,ze tam wsrod dzieciakow prawie same grzanki(znaczy cpaja glownie amfetamine,metamfetamine).To gowno dostepne jest na kazdym kroku i sprowadzaja to z czech.Bardzo latwo wpasc w niewlasciwe towarzystwo w tym miescie i zmarnowac sobie zycie.Laski chodza do niemiec krasc(mamy jakies dwadziescia minut drogi na piechote do centrum chandlowego w niemczech).Ogolnie ciagle slyszy sie,ze ktos siedzi,bo to male miasto wszyscy wszystko wiedza.Co jakis czas ktos ginie w wypadku samochodowym(nacpany)albo na motorze(nacpany),albo jest w monarze,albo siedzi moj brat cpal,moj ojciec pil(ale na szczescie sie otrzasneli jak brat trafil do aresztu tymczasowego zlapany na powaznej kradziezy w niemczech.Dostal wyrok w zawieszeniu na dwa lata(dwa i pol roku) Mial szczescie,ze nie byl pelnoletni,bo by posiedzial.Ojciec zrozumial,ze oboje maja problem z uzaleznieniem i jakos sie razem pozbierali.Terapia itd.Kolezanka z mojej szkoly cpala,kolezanka z podworka cpala,w szkole byli dilerzy.Znalam dobrze przynajmniej z pieciu.Mimo tego klimatu jakos nie mialam wiekszych klopotow na szczescie.Znalam zlodziei i codziennie grzejacych malolatow ale tam sie wychowalam i czulam sie bezpiecznie.Tylko trzeba bylo pilnowac swoich rzeczy,bo ktos mogl okrasc.Raz wracalam z basenu otwartego w samym stroju kompielowym:/(na boso tylko jedna skarpetka zostala pewnie komus wypadla z mojego plecaka jak uciekal).Widzialam jak koledzy okaradaja ludzi na granicy(dziesiona).Oczywiscie mialam tez grzeczne kolezanki:) ale przyznam szczerze takich bylo jak na lekarstwo...

Gość Z Lcy
Ja znam Legnicę jak własną kieszeń, od kiedy w niej mieszkam, czyli od 6 lat nie słyszałem o groźniejszych przestępstwach a legenda o dzielnicy cudów już jest raczej niezbyt aktualna, zwłaszcza, że kawałek Zakaczawia poszedł do rewitalizacji.

Gość Czarny brat
Ja mam nieprzyjemne przeżycia z kielcami, gdy szedłem ulicą grupa młodych ludzi napadła na mnie z bronią, zabrali pieniądze i uciekli

Gość kocham jednego z Abby
miasta jak miasta, ale moim zdaniem niebezpieczne są dworce i okolice, bo przyciągają wszelkie menelstwo z całego miasta i tak jest w całej Polsce, a jeśli chodzi o miasta to Bydgoszcz a zaraz koło Bydgoszczy Inowrocław :o

Gość neinawidzeeeeNudyy
w Lublinie na tatarach nawet dziewczyny sa agresywne, jak sie idzie trzeba miec glowe spszczoną w dół bo jak sie rzekomo spojrzysz to masz wpier dol

Gość kocham jednego z Abby
nie w każdym mieście obcinają obcej dziewczynie warkocz jak idzie z zajęć na pociąg :P

Gość lody pistacjowe
Bytom -Rozbark, Karb i okolice, nie wiem jak Ci ludzie tam zyja, mieszkalam tam dziesiec lat temu i co przezylam to az szkoda pisac, trzaskanie butelek o 4 nad ranem, imprezy meliny,awantury, laski wrogo nastawione do swiata, kradzieze, bijatyki miedzy zalkoholizowanymi mieszkancami, non stop imprezki jakis sasiadow " na przepustce". co weekend byl ktorys na przepustce :/, za nic bym tam nie wrocila, nie wiem jak jest teraz, ale wtedy mozna bylo dostac w morde " za darmo", mialam faceta, ktory mial na szczescie zielony pas w tekwondo i non stop go ktos zaczepial, pytal o ogien itd. masssakra..

Gość a co z
poznaniem , jakieś komentarze ?

Aj tam chuja wiecie widze ... Rankingi to nie wszystko ... O większości przestępstw psiarnia nawet nie wie bo pokszywdzeni boją się zagonić ... I mają racje bo jakby zajebali z dupska to marny ich los ! NAJNIEBEZPIECZNIEJSZYM MIASTEM W POLSCE JEST: WŁOCŁAWEK Chcecie się przekonać to zapraszam ... Nie jest to oszałamiająco duże miasto ale w pizde można wyłapać za sam przysłowiowy damski chód praktycznie na każdej dzielnicy ;D Pozdrawiam wszystkich ... eMano

Gość ehhhhhe
lesna gora i zlotopolice o psychopatach z tamtych rejonow nawet seriale kreca do dzis

Gość Marcin84w
ja mieszkam w Warszawie na Starej Pradze i jest tu bardzo bezpiecznie.Poprostu istna sielanka.

Gość vigon
Dzielnica cudów jest Ok wychowałem sie tam w czasach gdy po zmroku nawet Milicja tam nie włazila :) Teraz spoksik - jakis czas temu gitarzysta z zespołu Fleszara ją zwiedzał Gabrys go oprowadzał więc był bezpieczny :) Nie wiem tylko czemu taki był przerażony - ludzie maja dziwne fobie a że we włocławku mozna wszedzie po ryju dostać i tu własnie jest mała róznica bo w Legnicy nawet małolaty za majchry od razu chwytają. A ci z Ruzwelta są w tym wybitni zresztą pozdro dla Lubina i chlopaków z Kilińskego :)) A knajpa u Maśleja - Sami Swoi ))

Gość vigon
Roosevelta* sorrki za babola

Gość ala z zywca
dworzec remontuja w katowicach juz tak nie straszy

Gość paschalina
wydaje mi się, że Wrocław jest bezpieczniejszy niż Kraków. Mieszkałam tam długo, teraz jestem w Krk i nie wracam późno jeśli nie muszę, nie chadzam na nocne spacery etc... ale generalnie chyba wszędzie się pogarsza z bezpieczeństwem niestety.

Gość hey dJ! wheres the beat??!!!!!
kielce

Gość anonim.
Legnica, Wrocław... Ja mieszkam we Wrocławiu. Mam ziomków w Legnicy, mieszkają na Dzielnicy Cudów. Fakt, jest nie bardzo niebezpiecznie.

Gość Lolita z buenos aires
Chorzow jest spoko jak gadasz po slasku i dajesz po 2 zl na piwo to spoko