Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boję się boję

proszę o pomoc pocałowalam wczoraj chłopaka z języczkiem boję się ze mam grzech

Polecane posty

wiara w Boga nikogo nie ogranicza... bezkrytyczna wiara w księży, katechizmy pisane wymyślone przez ludzi, to dopiero głupota... a z tym chłopakiem pewnie już długo nie pochodzisz... coś tak czuję...

Gość ateistka nielubiąca boga
poje**** jestes, idz odmow z mamusia rozaniec. I zacznij myslec sama, sama mysl o tym co jest dla ciebie dobre i przyjemne, a nie sluchasz sie ludzi, ktorzy wymyslaja bzdety

Gość to jest prowokacja
ja piernicze, ludzie, czy wy myslicie ze jak jej mama nie pozwala sie calowac z chlopakiem, to godzi sie na to zeby pobozna coreczka siedziala przed kompem na internecie??? Przeciez w internecie moze poznac jakiegos zboczonego faceta ktory bedzie namawial coreczke do grzechu!! prowokacja i to marna:O

chcesz rady to ja masz: nie miej chlopakow po prostu i tyle. tylko przykro mi ze zostaniesz stara panna, dlatego lepiej od razu idz do zakonu, co myslisz ze znajdziesz faceta ktory bedzie na ciebie tylko patrzyl, nawet cienie dotknie i sie tobie oswiadczy??? blagam cie. sex, podniecenie, bliskosc cielesna sa bardzo wazne w zwiazku

na jakiej podstawie twierdzisz że wskakujemy do łóżka z pierwszym lepszym??? do jasnej cholery no - co się dzieje z tym światem to już tylko musi być a) wskakujemy do lóżka z 1szym lepszym b) pieprzymy coś że całować się nie można i spowiadamy się z tego chciałam zauwazyć że jest jeszcze coś po środku. nic nie jest ani białe ani czarne, choćby nie wiem jak księża mówili że tak właśnie jest. pożądanie drugiej osoby doktórejcoś czujemy czy nam sie podoba to jedna z NAJBARDZIEJ naturalnych rzeczy na świecie i jak świat światem zawsze tak było jest i będzie. Tłumienie w sobie swoich naturalnych odruchów nie prowadzi do niczego dobrego, nie może prowadzić. Ale ty jak chcesz to sie z tego spowiadaj, zaluj i takie tam, dziwię się tylko że ten chlopak z tobą jeszcze wytrzymuje, no chyba że jest jakimś \'oazowym typkiem\'

Gość na jednym biegunie jest
"wskakiwanie do łóżka z pierwszym lepszym", a na drugim twoja postawa czyli samobiczowanie sie po całusie z języczkiem. Ja cie dziewczyno ostrzegam. Będziesz potrzebowała pomocy seksuologa !

niestety w pielko tez nie wierze, wiec mi to zwisa co sie stanie ze mna po smierci i sie tego nie boje

Gość Alicja z krainy lodów
módlmy sie za nią :(

nooo dokladnie ksieza da wyslannikami boga, bog zrzuca ich z nieba, a kto przyzje ten jest ksiedzem... al zal

nie no to niemożliwe, to na bank prowokacja,bo nei wierze, że ktoś w wieku 20 lat może być aż tak ograniczony. straszne ale jeśli to prawda, to rodzice cię bardzo skrzywdzili...ojjj bardzo

mi się wydaje że to jednak nie prowokacja - niedaleko mnie mieszka podobna panna tylko jest starsza (to jeszcze gorzej) - jedyne chyba na co się odważyła to chodzenie z chłopakiem za rękę........a ubiera się przy tym trochę jak pokutnica zeby czasem ktoś jednej dziesiątej gołej lydki nie zobaczył

Gość amarantowy atrament
no jasne ze prowokacja

Gość ja miałam podobnie
wyspowiadałam sie i nie całujemy sie już ( w policzek tylko) ja Cię popieram autorko, trzeba kierować sie w życiu zasadami, bez nich życie nie ma sensu, nie martw się wyspowiadaj sie i unikaj okazji do grzechu, będzie dobrze - księża już nie jedno słyszeli, jesli chłopakowi na Tobie zależy to na pewno zrozumie o co Ci chodzi. razem trwajcie w czystości. Kobieta w dniu ślubu powinna być tak czysta jak jej biała suknia

eee yyy następna:( a ja np nie lubię białych sukien slubnych pójdę np w beżowej - o jak super to znaczy że mnie te zasady nie obowiązują yupiiii:).....ale i tak nie mam nikogo:(

Gość o zesz w morde
ksieza sa wysłannikami Boga dobre sobie .. kurwa kobieto ten Twój ksiadz co Cie teraz do piekła wysle sam pewnie przeruchał poł burdelu jak nie cały w Twoim miescie :) to jest marna prowokacja nie wierze ze ktos jest tak ograniczony ale na wszelki wypadek unikam ksiezy kosciołow i dewotek :) A Koscioły i spowiedzi to ludzie wymyslili poczytaj sobie zakazana przez Watykan Ewangelie Sw.Tomasza

Gość do lady stonehenge
dobre masz hasła:)

Gość wy się śmiejecie
ale ja naprawdę miałam koleżankę, która dopiero po byciu z facetem półtora roku odważyła się na pierwszy pocałunek... Kurcze, chodzenie za rączkę i powolne odkrywanie się może być naprawdę urokliwe i może nawet bardziej podniecające niż pośpieszne pocałunki czy pieszczoty, ale bez przesady! Półtora roku??? Na szczęście dziewczyna po dłuuugim związku z tymże chłopakiem (nawet już narzeczonym) określiła swoje potrzeby i stwierdziła, że facet ich nie zaspokaja, więc rozstała się z nim i poszukała innego, z którym miała już zdrowsze relacje. A tutaj - albo ktoś sobie robi jaja, albo serdecznie współczuję tej osobie indoktrynowanej przez dwadzieścia lat. O ile szybko się nie opamięta, będzie miała poważne zaburzenia w tej sferze życia.

a ja proponuję żeby każdy nosił worek na glowie papierowy i ściągal go dopiero w dniu ślubu - bedzie większy efekt zaskoczenia ludzie ludzie ludzie no i po co szukać sobie problemow tam gdzie ich nie ma

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
to chyba grzech, najlepiej spytac sie ksiedza

Gość to prowokacja_

Gość kkkkarolinkaaaa
A po cos to zrobila, skoro taka religijna jestes? Najpierw grzeszysz, a teraz sie boisz skutkow. To dopiero hipokryzja:)