Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria*

Ginekolog w Poznaniu - KOBIETA polećcie dobrego

Polecane posty

Gość daria*

hej drogie kobietki mam do was ogromną prośbę poszukuje miła panią ginekolog przyznam się ze mimo iż mam 23 lata nie byłam jeszcze u ginekologa i chciałam iść ale jestem osobą nieśmiałą i wstydliwą i jakoś wstydzę się iść dlatego myślę że może przy kobiecie będzie mi łatwiej będzie to moja pierwsza wizyta więc wszelkie rady będą mile widziane i jak wygląda badanie u dziewicy bo tyle się nasłuchałam ze aż mnie ze strachu skręca i może wy mi poradzicie bo od jakiegoś czasu piecze mnie i swędzie w miejscach intymnych czasami jak podcieram się papierem to widzę kropelki krwi delikatne nie wiem czy to wina bielizny jakieś otarcie no i wydzielina z pochwy kiedyś miałam normalną biaława gęsta a teraz często taką gęstą same grudni co to może być i jak to wyleczyć

Gość bardzo dobrym ginekologiem
w Poznaniu jest dr Piotr Puacz. Mimo, że nie jest kobietą, to jest bardzo delikatny. Wizyta u niego jest zupełnie bezstresowa.Też wolałam chodzić do kobiety, póki nie trafiłam na niego. Rewelacja. Gdybyś się zdecydowała podaję namiary: ul. Szamarzewskigo 44d/2 rejestracja 061 843 73 33. Naprawdę nie ma czego się bać.

Gość bardzo dobrym ginekologiem
a tak w ogóle to może być jakaś infekcja. pewnie nic takiego.

Gość daria*
mam nadzieje ze to nic wielkiego ale wstydzę się z tym iść i jednak wolałabym kobietę przynajmniej na pierwsza wizytę a mam jeszcze pytanie czy za wizytę się płaci jeśli tak to ile i jak długo trzeba czekać na termin

Gość wizyta
kosztuje 150 zł, ale w tym masz wszystkie badania np. na bakterie jeśli trzeba będzie zrobić. termin ok 3 tyg. ale możesz poprosić telefonicznie, żeby pionformowano cię kiedy zwolni się jakiś termin (np. kobieta odmówi wizytę bo zdąży urodzić) wejdz na stronę znany lekarz.pl tam znajdziesz opinię o różnych lekarzach, w tym ginekologach z poznania i sama zdecydujesz. O dr Puaczu też możesz poczytać, pewnie cię to zachęci. Nie martw się. Wizyta u sympatycznego ginekologa to nic strasznego, nawet jeśli jesteś dziewicą (lekarz wtedy powinien być tym bardziej delikatny) także spokojnie ;)

Gość daria*
a kobietę jednak ktoś zna