Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas taka zniesmaczona

Dobry koń i po błocie pociągnie, czyli seks w czasie okresu

Polecane posty

Moi drodzy, mam wielką ochotę kochać się nawet gdy mam okres. I jedynym kłopotem jest dla mnie dopranie prześcieradła :) Moj facet tego nie akceptuje, brzydzi się mnie, otwarcie mówi, że nie i koniec :( Jak to jest w innych związkach? Mówie o takich stalych, wielomiesiecznych, wieloletnich, nie o przypadkowym seksie. Brzydzi was kobieta, ktora ma okres?

jesli partnerzy są blisko to okres nie jest żadną przeszkodą do uprawiania sexu ja nie mam tego problemu robie minetke mojej kobiecie nawet podczas okresu - jest wtedy wyjątkowo słodka a i ona wiem ze bardziej intensywnie odczuwa pieszczoty

cichopismak ja jestem blisko ze swoim partnerem jestesmy razem 9 lat i jest to dla nas przeszkodą zarówno dla mnie jak i jego.sex jestem w stanie jeszcze zrozumieć ale minety nigdy nie dałabym sobie zrobić w okres.

Gość Mala Czarna 22
nie uprawiam sexu podczas misiaczki ale nawet wtedy mam na to ochote tylko nie wiem co na to moj facet :/

No ja tez nie dalabym sobie wtedy zadzialac "tam" jezyczkiem... Bliskosc bliskoscia ale to juz przegiecie. Chyba, ze tamponik jest wtedy zalozony? A wogole probowal ktos seksu z zalozonym tamponem?

Gość Mala Czarna 22
chyba go zapytam moze to lubi :)

Gość Mala Czarna 22
mi sie zdarzylo raz al tylko dlatego ze zaponialam ze mam tampona.Potem byl problem aby go wyjac:/

Gość takieo
ja nie lubie sie kochac w czasie okresu.Raz,ze poplamie przescieraldlo,a dwa,ze po prostu mnie boli.Moj maz natomiast bardzo by sie chcial kochac na "indianina".Zreszta jemu nic nie przeszkadza,zeby mnie dorwac :D :D

Mała czarna a jak bylo w trakcie? Bolalo czy raczej OK? Chociaz pewnie wyjmowanie moglo byc malo zabawne :) Ja w czasie okresu nie jestem obolala, nie czuje zadnej roznicy - tylko, ze mi cieknie :) I 5 dni bez seksu to dla mnie mordega :(

Gość ja mialam straszne opory
ale jakos mnie facet namowil... Mam slabe krwawienia i tak zawsze uzywamy gumek wiec prawie tylko gumka jest brdna i zawsze mamy jakies nawilzone chusteczki ostatnio Pmamersa :) No i recznik pod pupe chociaz czasami bywa nie potrzebny. Minetka jak juz to z tamonikiem. Generalnie biore kapiel prysznic, wkladam koreczek (kobieta jest jak bomba i nawet ma zawleczke) i wyciagam tampon tuz przed wlozeniem, tzn wymieniam tampon na penisa :D

Gość Mala Czarna 22
nie bolało wcale bylo nawet bardzo przyjemnie ale nie polecm . Ja podczas okresu tylko pierwszy dzien jesem obolała a potem jest juz Ok. Mysle ze jak facet jest napalony to nawet okres mu nie przeszkadza.

Gość hIren_A
wiecie co kobiety czytam wasze wypowiedzi i głupio mi ze jestem babą :( jak pobrudzenie przescieradla jest dla was problemem i z tego powodu odmawiacie sexu swojemu facetowi to ja mu wspolczuje i nie dziwie sie ze szukają innych bab ja nie jecze ze jestem obolała nie obchodzi mnie przescieradło - od tego mam pralke owszem na minetke sie nie pisze w te dni ale cala reszta jak najbardziej boli cie wtedy brzuch - sex jest najlepszym lekarstwem rozluznia wszystkie mięsnie nie boli wtedy nic masz obolałe piersi to samo faktycznie ja tez sex odczuwam podczas okresu bardziej intensywnie jest swietny a ze w te dni mam podwojąną ochote na sex to juz wogole niezla jazda bo i zagrozenie ciązą zerowe

Ja nie odmawiam - to on mi odmawia :) Dlatego pytam jak to jest u innych i jak na razie wiekszosc jest na tak :)

Gość hIren_A
narazie to wiekszosc ma problem z brudnym przescieradlem hehehe niezle jak mozna podczas sexu myslec o takich duperelach :D:D:D odbierają sobie całą radosc bezwarunkowego poddania sie pieszczotom

Gość ciasteczko deserowe
ja mam zadko ochote jak ma okres, ale jak ja mam to krwawienie nie jest dla nas przeszkoda :) pewnie to przez tabletki ale malo ze mnie leci wiec nic na przescieradle nie ma, po stosunku i tak sie wycieramy wiec wszystko jest czyste ;) ale minetki nie pozwolilabym za chiny sobie zrobic w te dni, nawet gdybym miala miec tampon :O

Gość ...malenka...
hIren_A mylisz sie ze zagrozenie ciaza jest zerowe.... podczas okresu organizm moze rowzniez produkowac sluz, no i przez to ze mamy okres nie widzimy go i nie wiemy jaki on jest wiec moze byc plodny... mozesz miec "przyspieszony cykl" a wtedy owulacja nastapi wczesniej , plemniki zyja w sluzie ok 3-7 dni (nadal nie mam dokladnych inf o ich zywotnosci :/) wiec zajscie w ciaze podczas okresu jest mozliwe

Gość Mala Czarna 22
niby co ma przescieradlo do sexu to raczej jakas wymowka i nic wiecej !! Sex w te dni to super antykoncepcja wiec ja jestem za . Do jakas taka zni............... pogadaj z facetem czy dokladnie chodzi mu o ten okres bo moze on zwyczajne ne mial wtedy ochoty na sex i zwalil wszystko na mesiaczke.

Gość hIren_A
ooooooooo ranyyyyy malenka ale smucisz moze i jest mozliwe ale raczej najmniejsze z wszystkich dni cyklu a poza tym jak sie sexisz to miej na uwadze ciąze jak mi sie zdazy to nie bede sie chlastala tylko z radoscią wychowam ale poki co jakos mi sie udaje wiec nie smuc ;)

Gość ...malenka...
najmniejsze ryzyko to masz podczas dni nieplodnych pod koniec cyklu :)

Gość Mala Czarna 22
Do malenka............... moze nie jest 100% pewnosci ze nie zajdzie si w ciaze ale napewno mniejsze niz w inne dni a to juz jest wieksz bezpieczenstwo.

Mala czarna - moze masz racje, wciaz jeszcze nasz zwiazek jest swiezy i nie do konca otwarcie wszystko sobie potrafimy powiedziec Co do tej antykoncepcji - faktycznie jest minimalna mozliwosc zajscia w ciaze przy seksie w czasie okresu ale tylko u kobiet o wyjatkowo krotkim cyklu (21-23 dni) i przy ogromnym pechu zyciowym :D

Gość dla nas to nie problem
ja uprawiam normalny seks podczas okresu

Gość hIren_A
:D:D:D:D:D lucky me

Gość studentka25
...malenka... popieram Twoje zdanie. Jestem na 5 roku ginekologii i to są fakty, podczas okresu również są dni płodne

Gość oczywiście że tak
My z mężem od zawsze kochamy sie podczas okresu. Zaczęło sie samo-mieliśmy oboje ochotę,on wiedział że mam okres a mimo to zaczęliśmy sie kochać i było cudownie. Wyszło spontanicznie. Potem o tym gadalismy,ja powiedziałam że było mi strasznie fajnie,on też to poczuł że bardziej wszystko odczuwałam i tak już zawsze gdy miałam okres robiliśmy to. Boleć nic mnie w czasie okresu nigdy nie boli. Gdyby nie krwawienie nie wiedziałabym że mam okres. Pozatym bardzo sie wtedy rozluźniam i jest mi cudnie. Zresztą strasznie tęsknię za seksem podczas okresu... 7 miesięcy już okresu nie mam i brakuje mi właśnie takiego seksu w trakcie okresu :)

studentka a co to za kierunek? ginekologia piecioletnia??!! :D

Gość Mala Czarna 22
dobra widze ze juz temat troche zbacza ,a mamy rozmawiac o sexie podczas okrsu a nie o dniach plodnych czy ciazy

Gość hIren_A
qurwa to jak podczas okresu mamy dni plodne a zaraz po nim 5-7 nieplodnych i znow plodne to ja sie juz gubie :( przez ostatanie 20lat odkąd mam okres myslalam inaczej, czlowiek sie uczy cale zycie ale poki co niezaciązyłam podczas igraszek przy okresie

Gość hIren_A
mala_czarna to samo chcialam zauwazyc :D

Gość wręcz przeciwnie mam
Jak mialam okres to wcale nie mialam checi na sex ale tak 14 dnia cyklu :D normalnie nie mam mocnych