Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wooomonizer94

Obciagnelam swojemu chlopakowi w dowod milosci a on teraz stal sie oziebly

Polecane posty

Gość Wooomonizer94

Jestem bowiem dziewica a on namawial mnie abym oddala moj soj kwiat. Powiedzialam ze nie chce sie z tym spieszsyc. On zapytal czy go kochaAM. Odpowiedzxialam ze owszem i on na to ze musze dac mu dowod milosci bo inaczej to znaczy ze on nic dla mnie nie znaczy. Wzielam wiec do buzi jego penisa i kochalam go oralnie a na koniec- jak prosil- to polknelam jego nasienie. Niestety od tego momentu zachowuje sie do mnie w sposob dosc wulgarny i oschly. Czy zrobilam cos nie tak?

Gość barbieeee
no cóż, pewnie wyssałaś wszystko do ostatniej kropli, a trzeba było troszkę zostawic i facet teraz świeci pustką, więc nie dziw się, że mu nieco zimno

Gość W.Ceyrowsky
Tak dałaś mu dowód na to, że robisz mu dobrze ale w zamian nie oczukeujesz od niego niczego. Więc teraz traktuje Cię jak szmatę. Trzeba było mu powiedzieć żeby CIę chociaż troszkę liznął... a tak - masz Ci babo placek :)

Gość TwojaSUCZ17171
sex.. czy robienie 'LODA' to nie zaden dowód miłosci tylko tego ze nie doroslas jeszcze aby byc blizej zwiazana z chłopakiem... Poprostu cie wykorzystyl zrobilas mu loda i teraz jestes obojetna.. gdyby Ci powiedzial: W dowod miłosci obciagnij pena wszystkim moim kumplom.. to co? robilabys a maszyne?:D:D:d

Gość Wooomonizer94
Glupia jestes. Moze twoj facet prosi abys obciagala jego kolegom ale moj nie!

Gość Melasa67677
Buahahah zrobiłaś loda za free i już jesteś g. warta dla niego, nie dziw się. miłości nie wyraża się tym że dasz się zerżnąć w usta *_*

Gość współczuje
rzuć go zanim on to zrobi, jak takie dowody każe Ci dawać to on nie jest niczego wart, a Ty nigdy więcej nie popełniaj tego błędu!!

szacunek do drugiej osoby i do siebie samego to najcenniejsze skarby ludzkosci, kochanie to wzajemna relacja a nie robienie komus albo sobie dobrze. Czy tam byla milosc ?