Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

dlaczego faceci wolą niskie?????

Polecane posty

Gość ankietka ...
pain au chocolat - jak łatwo idzie po jednym wywodzie rozpoznać z kim się ma do czynienia ... Nie podałaś ani jednego argumentu ... oprócz wyzwisk,... takie dysputy rodem z Samoobrony ... Wyznajesz tą samą zasadę: "Nie mam nic do powiedzenia, to będę oceniać innych" Pamiętaj, że to tylko zdradza fakt, że nie masz argumentów ... no i oczywiście, jak bardzo Cię boli fakt, że jesteś niska ... Emocje Cię zdradzają ... Najwidoczniej zatraciłaś się w tym wszystkim ... :D I nie utożsamiam niskiego wzrostu z karłowatością ... Aczkolwiek chyba każdy (poza niskimi :P) używa żartobliwie takich określeń wobec niskich .. Nie widzisz różnicy pomiędzy sarkazmem a niewiedzą, to już nie mój problem ... :O

Gość ankietka ...
pain au chocolat - tak zgadłaś ... działam na facetów ... :) To ja też Ci powiem komplement ... ja na pewno tak często nie krzyczę: "jesteś głupi/a" - jak Ty ... pewnie jesteś w tym mistrzynią .. i wyjątkowo szybko oceniasz IQ rozmówcy ... Przypominasz mi mojego 1,5 rocznego siostrzeńca ... On podobnie reaguje ... kiedy coś jest nie tak jakby chciał, też krzyczy: "jeśteś gupi" :D

Gość do ankietka
Ale Ty tez widzisz nie rozumiesz mojej wypowiedzi. Niskie kobiety mogą byc piękne i seksowne, a wysokie mogą być "niewyjsciowe" i odwrotnie. Lepiej się czujesz bo jestes wysoka? Dziwne... Mozna coś w sobie lubic, uwazac cos za zalete ale bez przesady. Z mojego punktu widzenia chcesz aby niskie dziewczyny czuly sie gorsze. Chcesz udowodnic ze niska kobieta nie moze byc seksowana, piekna i bardziej pozdana od wysokiej?

Gość ankietka ...
Kolejny trafiający w sedno konstruktywny kontrargument! No przecież nie jestem w stanie się pozbierać ... Już jestem prawie przekonana .. ? hehe .. :D

Gość ankietka ...
do ankietka - ależ skąd .. dlaczego? Ja tylko powiedziałam, jak widzę (ale przecież nie tylko ja) Przecież jak są dwie piękne, zgrabne dziewczyny identycznie ubrane ... np. w mini .. To nikt mi nie powie, że niska wygląda lepiej ... Każde ubranie lepiej będzie prezentowało się na wysokiej! To oczywiste dla świata mody, nawet dla polityki ... Co przecież każdy widzi po prezydencie .. dlaczego się z niego żartuje? w związku z jego wzrostem? Skoro to takie nic?

Gość niziutka
Masz racje Ankieto. My niskie jestesmy od Was gorsze. Przepraszamy ze istniejemy.

ankietka weś ty lepiej dziewczyno się nie udzielaj bo pieprzysz farmazony aż czytać się tego nie da

Gość do ankietka
Owszem ZAZWYCZAJ wysokie wygladaja lepiej. Ale znam wiele pieknych nickich dziewczyn ( sama jestem sredniego wzrostu) które zawsze wygladaja fantastycznie. No i swiat mody i polityka to jedno a gusta facetow co innego. NIe jeden przystojniaczek wybierze sliczna filigranowa dziewczyne niz wysoka modelke ( nawet jezeli sam jest wysoki). Pozdrawiam

Gość ofer ma
kobiety lubia mężczyzn dominujących, silnych a mężczyźni lubią czuć się silni wobec kobiet. żeby ten warunek mógł być spełniony mężczyźni są średnio wyżsi od kobiet i lubią niższe kobiety a kobiety wolą wyższych facetów. i to wszystko. tak nas natura zaprogramowała. przy pozostałych warunkach identycznych kobieta na ogół wybierze wyższego faceta a facet niższą kobietę. czy to takie trudne do pojęcia?

Gość ofer ma
" Każde ubranie lepiej będzie prezentowało się na wysokiej! " tak jest. dlatego modelki są wysokie. ale życie to nie wybieg dla modelek (ku utrapieniu niektórych jak widzę) i kryteria są nieco inne.

Gość ankietka ...
Uroda jest istotna ... w tym też sylwetka .. np. w modzie to nawet uroda jest na drugim miejscu, najważniejszy jest wzrost .. Bo ubranie całkowicie inaczej wygląda na wysokim człowieku ... Jak u nas ... wszyscy panowie są w garniturach .. o różnej urodzie .. Ale najładniejsza twarz niestety nie wzbudza poważania u kontrahentów, gdy wygląda jak chłopiec z podstawówki ... Ani garnitur tego nie nadrobi, ani ciekawa twarz ... No taka prawda niestety!

co to wogole za kalsyfikowanie ludzi pod katem ich wzrostu.... nie no rece opadaja....:( kazdy jest wyjatkowy na swoj sposob....czy ma 150 czy 190...cm wzrostu :P echhhh

Gość uroda to przede wszystkim
właściwe proporcje, a nie wzrost - niski czy wysoki można być zwalistą wielką krową albo bujającym się na krzywych i długich nogasz kieletorem można też być pocieszną małą kuleczką i pyskującym ratlerkiem z wyłupiastymi oczami I CO Z TEGO!?!?

ankietka tak szybko ocenilam twoje IQ i nie byla to pozytywna ocena ale to moja wina ze sie tak zaprezentowalas:D? trzeba bylo powiedziec cos madrego to wtedy moze zmienilabym zdanie:D

Gość fkwjf
bo lepsze:D ale nie wszyscy facecci wolą niskie wiec takich bzdur nie pisz. no bo jak np taka laska załozmy 180 i zalozy szpilki to bedzie wyzsza od faceta jak to bedzie wygladac?!?!@

Gość ankietka ...
Ciekawe dlaczego tak się rzucacie? Oczywiście, że świat mody, polityki, biznesu itd nie jest wyznacznikiem piękna w dzisiejszym świecie? Ale w takim razie pytam co jest? Gusta facetów, to co innego? Owszem uroda jest ważna ... Ale ja nie mam nic przeciwko temu, aby mieć i wzrost i urodę ... jedno nie wyklucza drugiego ... Co najwyżej wyklucza w starcie niektórych ... :P I jak pisałam na początku, nie jestem przecież wysoka .. mam tylko 170 cm ... dlatego chodzę tylko w wysokich szpilkach ... I wcale nie narzekam na brak chętnych facetów ...

Gość ofer ma
tylko że relacje między kobietą i mężczyzną opierają się na czymś innym niż funkcjonalność jako manekin na ubrania. niższy wzrost kobiety jest bardzo istotny i porządany i przez kobiety i przez facetów. dlatego nikogo nie dziwi sytuacja gdy facet ma 190 wzrostu a kobieta 160. natomiast w przypadku odwrotnym (gdyby nawet do niego doszło) 190 cm kobiety i 160 cm faceta to chyba pół miasta by miało ubaw.

Gość do ankietka
Dlatego wg mnie wzrost nie jest istotny. Jezeli kobieta jest proporcjonalna, zgrabna, ladna i pociagajaca to wzrost nie ma znaczenia. Wazne sa proporcje. Fotomodelki czesta sa niziutkie a jednak wygladaja pieknie na zdjeciach gdzie liczy sie wlasnie proporcja. Czlowiek zauwaza i dostrzega symetrie i proporcje... I facet dlatego zwróci uwage na zgrabna filigranowa proporcjonalna dziewczyne a nie na wysoka ale mniej proporcjonala i nieciekawa (np zbyt szerokie biodra )chociazby kazdy żakiet leżał na niej idealnie...( Pomijam w tej chwili kwestie gustu bo niektórzy panowie lubia tylko malutkie panie a inni tylko wysokie. Zakladam iz dla faceta wzrost nie stoi na pierwszym planie) Moze tez dlatego że faceci widują kobiety takze nago a wtedy swiat mody nie ma zadnego znaczenia.

Gość ankietka ...
pain au chocolat - coś mądrego? - czyli coś jak "oda do karłów"? Wybacz to co wg Ciebie mądre, nie będzie nigdy już dla mnie ... Nie używam Twojego języka ... z Samoobrony ... I to był sarkazm ... bystrzacho ... :O

Gość *Sami
co macie do karlic😭

Gość wyzsza 25
co powinnam zrobic jak podoba mi sie chlopak 2cm nizszy? nawet nie starac sie, bo faceci wola nizsze? :( i jestem przegrana?

Gość ofer ma
no naprawdę ktoś kto mówi o innych per "karły" niech się naprawdę nie bierze za uczenie kogokolwiek dobrego wychowania. please!!!!

Gość ankietka ...
do ankietka -owszem ... ale przecież to nie był temat o urodzie ... tylko o wzroście ... dlatego nie rozpatrywałam urody ... I jeszcze raz powtarzam, że uroda jest w kryterium urodowym ważna, ale jak mam wybierać, czy mam do tego być niska, czy wysoka, to się nawet chwili nie zastanowię ... Poza tym tutaj się tak wypowiadacie, że niby wszystko obojętne ... Ale gdy piszecie we wniosku na dowód ... prawie nikt nie pisze, że jest niski... ale "średniego wzrostu" - a to dlaczego w takim razie?

Gość *Sami
Na wniosku podajesz wzrost a w urzędzie znaczą--niski sredni wysoki:classic_cool: ja mam 163 a mam wzrost średni

Gość malutka855
A ja jestem mała i zgadzam się z Ankietką chociaż nie do konca. Zawsze czułam sie gorsza przez mój wzrost.. Nikt niby sie ze mnie nie smial, zawsze faceci byli dla mnie wrecz przemili ze wzgledu na to ze wygladalam na takie bezbronne malenstwo. ja jednak czulam sie z tym zle i nadal sie tak czuje. Troche lepiej mi bo mam faceta wysokiego o ktorym bym nawet nie marzyla patrzac na niego. Wysoki, przystojny, wykształcony, szarmancki.. Sama nie wiem co on we mnie widzi. Jednak cos widzi. Zabiegał o mnie, starał się no i jesteśmy razem. O kompleksach zapominam kiedy widze jak na mnie patrzy jak sie kochamy, jak wychodze z lazienki bądz jak idziemy gdzies razem i widze jak jest wrecz dumny ze przyszlam z nim. Niby jestem ladna ale i tak czuje sie gorsza... Zazdroszcze Wam wysokie dzieczyny takiej pewnosci siebie :) Pozdrawiam.

Gość ankietka ...
ofer ma - widzisz.. fakt, że schodzenie do tego poziomu nie napawa dumą, ale .... czasami trzeba zejść i próbować używać języka, jakim posługuje się rozmówca ... To bywa konieczne w komunikacji ... Poza tym, to taki sarkazm .. bo pani "pain .." tak ślicznie się pieniła ... :D

14:21 [zgłoś do usunięcia] ankietka ... pain au chocolat - coś mądrego? - czyli coś jak "oda do karłów"? Wybacz to co wg Ciebie mądre, nie będzie nigdy już dla mnie ... Nie używam Twojego języka ... z Samoobrony ... I to był sarkazm ... bystrzacho ... oooo hooo czyzbym kogos wytracila z rownowagi:D no moja droga:D nie ładnie nieładnie sie tak ddenerwowac złosc pieknosci szkodzi:D no no no:D:D:D:D:D:D