Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka totalna

Gdy facet wypiera sie ze to nie jego.....?

Polecane posty

Gość zalamka totalna

Bylam z zwiazku z facetem, planowalismy dziecko.Zaszlam w ciaze.On przez 2 miesiace sie cieszyl ze zostanie tata, a teraz pisze do mnie ze mam znalesc innego frajera i mu wcisnac dziecko.

Gość Sonikee
rany wspolczuje ci naprawde co za skurwysyn nie zostaje ci nic innego jak podac go do sadu o alimenty

Gość zalamka totalna
Ale jak mozna tak postapic.Czy on jest na tyle ograniczony ze mysli ze nic nieda sie z tym zrobic, przeciez mozna to udowodnic ze to wlasnie on jest ojcem dziecka.

Gość bo lubie
dziewczyno ja czekam do rozwiazania tylko ,jak tylko urodze pozwe go do sadu o alimenty i jak bedzie chcial to wykona badania dna za to co mi zrobil ..wykorzystal mnie ..to juz mnie tak nie zabolao ale jak mnie potraktowal...niech sobie mysli ze nie jestem ..w swoim czasie dozna szoku..nie chce miec z nim nic wspolnego ..najpierw mialam sie nie przyznawac nawet jak urodze ale pozniej stwierdzilam ze on nie moze tak lekko miec w zyciu jeszcze niech ma te kilka mcy spokoju pozniej zobaczy :-(

Gość zalamka totalna
No tak. ale trzeba bedzie zrobic najpierw badania dna , zeby on musial placic aliementy.Wiem ze on sie nieprzyzna ze to jego dziecko sam z siebie.A w ktorym miesiacu jestes?

Gość bo lubie
to koniec 10 tygodnia juz u mnie...w ciąze zaszlam poprzez wpadke bralam tabletki anty ale raz bralam ,raz nie i tak wyszlo a duzo by mowic nie chce juz tego pamietac,mialam usunac bylam juz umowiona na zabieg ale zasugerowalam sie czyms i postanowilam ze nie zrobie tego..szkoda gadac moje zycie teraz jest takie dziwne ..w pracy sie domyslaja ..w domu bo wciaz zygam :-( a w pracy jestem jeszcze na okresie probnym :-(nie wiem co bedzie:-(

Gość zalamka totalna
Ja jestem w 4 mieisacu.U mnie w rodzinie wiedza i jego rodzina tez ze bedziemy mieli dziecko.A teraz wypiera sie ze to nie jego.On na poczatku sie cieszyl tak przez 2 miesiace, pozniej zerwal ze mna.Przez nastepne 2 miesiace zero kontaktu do dzis.I napisal mi ze mam znalesc sobie innego frajera i jemu wcisnac dziecko.Najgorsze ze on jest zagranica i nawet niewiem kiedy wraca.o ile w tej sytuacji wogole wroci.

Gość zalamka totalna
Do wyszlam z kapieli.kTo mu mogl cos nagadac.On dobrze wie jaka jestem ze niewmawialabym mu dziecka wiedzac ze niejest ojcem.Nawet jesli kots mialby mu nagadac na moj temeat to powinien spytac sie mnie a nie sluchac glupot ludzi jak cos

Gość a to jeden
klamliwy sukinsyn..pewnie sam lubi sciemniac i dlatego Ciebie o to oskarza :o

Gość bo lubie
wiesz w sumie dla mnie to czas najwyzszy niby na dziecko,raz sie ciesze szalenie a raz mam dola ze szok pewnie to wina hormonow:-( Ja juz tyle razy tutaj sie wypowiadalam na temat tego co mialam jestem tzw,,toksyczna dziewczyna,,...przekonalam sie jaki kawal skurwiela z niego jest dlatego nie chialam miec z nim nic wspolnego..ale wszystko sie pierdoli w pracy bo moje,,pseudo przyjacioleczki,, w pracy wyweszyly ze spodziewam sie dziecka:-( i nie wiem co teraz bedzie kurde mam dola...buuuuuuuuuuuuuuu w domu tez nie zaciekawie sie zanosi ...:-(

Gość bo lubie
załamka totalna masz racje:-(

Gość zalamka totalna
Wiem ze przez caly okres zwiazku mnie oszukiwal.Niedawno dowiedzialam sie o nim takich rzeczy, ze mialam doczynienia z takim czlowiekiem.

Gość bo lubie
U mnie nie byloby tak zle ale w piatek w pracy mnie zdolowalo boje sie w poniedzialek jak to bedzie ...i tak bym poszla na zwolnienie niedlugo ale chcialam wyczekac chwili az mnie zatrudnia na stale a tak moga mi nie przedluzyc umowy:-( I bede musiala zmienic swoje plany -czyli spokojne zycie mialam wiesc jako calkowicie samotna matka a tak:-(

Gość zalamka totalna
Bo lubie,- ile masz lat?Ja z perspektyy czasu ciesze sie ze tak sie stalo ze niejestem juz z tym czlowiekiem.Ty masz o tyle lepiej ze masz rodzine a ja jestem sama.Nieliczac ciotek i siostry.czasami mam chwile slabosci ze niepodolam ze niedam rady- boje sie ale wiem ze bedzie dobrze.Ja jemu niepodaruje tego ze mnie tak oszukal, poniesie kare.Bo ja tak tego niezostawie.

Gość zalamka totalna
Kochana niemart sie niemoga cie zwolnic z pracy jak jestes w ciazy- jestes chroniona.Nawet jesli konczy ci sie umowa musza ci przedluzyc do rozwiazania.Badz dobrej mysli a wszystko sie ulozy.

Gość bo lubie
Wlasnie rodzine mam taka ze raczej liczyc na nich nie moge:-( znaczy nikt mi nie bedzie w stanie pomoc przy opiece nad dzieckiem:-( Nie mowilam ze jestem w ciazy bo nikt nie wiedzial ze sie z nim spotykalam no moze procz brata ale nikomu nie powiedzialam jednak dosyc mi sie biust powiekszyl,przytylam troche i te wymioty,mdlosi tego nie da sie tak ukryc dobrze:-(

Gość bo lubie
Myslisz ze jak na probnej to mnie nie zwolnią?:-)Od grudnia mialam przejsc na taka 6-mczna a od stycznia planowalam isc na zwolnienie...teraz kurde sie boje ze szok ....:-(((((((((((((((

Gość zalamka totalna
Ja tez niemam na kogo liczyc, jesli chodzi o opieke nad dzieckiem.Ale niemartwie sie na zapas.Zobaczysz wszystko sie ulozy, dziecko daje tyle sily, wiary.A dlugo byliscie razem?

Gość dizel
najpierw sie zastanowcie z kim robicie dzieci a potem placzcie

Gość zalamka totalna
Musisz powiedziec w pracy ze jestes w ciazy.Niemaja prawa cie z wolnic.Wiem to napewno nawet jesli jestes na probnej.

Gość cycki przerwy międzu palcami
to tak szczerze powiedz tylko nam, nikomu nie powiemy :classic_cool:, czy to naprawdę jego

Gość zalamka totalna
Do dizel.To moze spotkac kazda dziewczyne.Jestes w zwiazku pragniecie dziecka a potem facet zostawia i wypiera sie tego.To z facetami jest cos nietak.Uciekaja bo boja sie odpowiedzialnosci, ale na takich sa sposoby.

Gość bo lubie
prawie rok ..za dlugo ale za pozno obudzilam sie ,,ze zlego snu,,to nie byl zwiazek chyba tylko z mojej strony ale to nie wazne ,nie zycze mu zle ale kurwa mac sorry niezle mnie skrzywdzil..pozno sobie to przeanalizowalam ...juz zapomnialam w sumie tyle ze boje sie ze jak mnie zwolnia nie zrealizuje swojego planu ..bo wiesz mialam nic mu nie mowic kompletnie nic bo nie jest wart chuj pierdolony tego bachora sorry ale wypilam troche ..wiem wiem ale ze nie powinnam w tym stanie ale mam dola:-(..zaczelam nowa prace nawet sie nie zapytal o nic normalnie facet olewana bylam od poczatku..a tak bede musiala nie wiem jzu co zrobic:-(((((((((((((((((

Gość dizel
no skoro pijesz w tym stanie to wszystko jasne

Gość bo lubie
pije bo mi kurwa mac juz wszystko jedno:-((((((((((((

Gość bo lubie
zalamka totalna..dlaczego nie mozesz na rodzine liczyc?

Gość zalamka totalana
Spojrz na to z 2 strony.Nosisz w sobie pod sercem mala istotke.Cos przepieknego, teraz musisz dla niej zyc.ONa jest teraz najwazniejsza.Dziecko wynagrodzi wszystkie nasze smutki.Ja juz niemge sie doczekac kiedy moja dzidzia bedzie ze mna, kiedy ja przytule, ucaluje.Ona bedzie mnie kochac bezinteresownie. kij z jakims niedojrzalym facetem on dopiero po czasie zrozumie co stracil ale juz bedzie za pozno.

Gość zalamka totalana
Mam tylko ciotki i siostre.Moja mama zmarla kilka lat temu.Gdyby ona zyla bylo by mi lzej ale wiem ze ona na demna czuwa. patrzy na mnie z gory.