Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjne puste lachony

Dlaczego atrakcyjne dziewczyny są takie dumne i wyniosłe i obnosza sie ze soba ?

Polecane posty

Co poznam taka i chcialbym cos wiecej to widze jak zadzieraja nosa, robia sie na Bog wie kogo i w ogole :-o A wymagania to maja z kosmosu. Facet MA... facet POWINIEN... facet MUSI :-o A od siebie to malo daja, mysla ze jak sa szczuple sexowne i sliczne to wszystko im sie za darmo nalezy :-o

Gość aż mnie ciary przeszły
no niestety musisz poszukac brzydszej i bedzie wtedy milsza dla Ciebie a może masz wymagania bo chcesz księżniczki tylko one tez maja wymagania

Gość marzenaka79
to tylko małolaty sa takie

Gość będzie coś dalej
no i ostatnio same jole rutowicz... poadają w narcyzm a puste jak 2-letnie tykwy!

dlaczego niby mam szukac brzydszej ? chce atrakcyjnej zadbanej normalnej dziewczyny to zle ? :-o

Ty chcesz super dziewczyny, a super dziewczyny chcą super faceta? Może im się nie podobasz i nie jesteś dla nich super facetem? To ma oznaczać, że są durne i wyniosłe? Jakbyś poznał dziewczynę, która Ci się nie podoba i nie zwracał na Nią uwagi (co pewnie dzieje się u Ciebie w rzeczywistości) to też jesteś durny i wyniosły? Ładne dziewczyny mają to do siebie, że są świadome swojej atrakcyjności i mają swoje wymagania? Widzisz w tym coś złego? Bo ja nie... Każdy ma swoje wymagania, mniejsze lub większe. Jeżeli im nie sprostujesz, to nie zwalaj winy na Nie, tylko pogudź się z porażką i odejdź z podniesioną głową, a nie z płaczem na twarzy ,zwalając wszystko na ich glupotę. Minie troche czasu i spróbujesz z następną.