Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karuzela 25

dziwne przypadki z facetami

Polecane posty

to nie tak, że ciągle niedzwiadku trafiam na zonatych po prostu u niech zauwazam wieksze mną zainteresowanie - co oczywiście mnie nie cieszy wcale.... moze akurat masz pecha i spotykasz tych sfrustrowanych co to im zona przypala ziemniaki a sex funduje tylko pod kołdra;)

i co ?:) widza we mnie sex na dwóch nogach? :) uwazam, ze sa ladniejsze ode mnie :) chce byc tylko szczera

Gość Joleczko karuzelo
obciachaj te tipsy, załóż zamiast tej mini osdłaniającej dupę jakieś spodnie i przestaną się gapić

hehe, jakbys inteligentna" kobieto czytala caly topic to bys wiedziala, ze nie odsłaniam dupy, a tipsow nie nosze :) Głównie nosze dzinsy, a tipsy i inne sztucznosci plastikowe, ktore WY preferujecie ja sie po prostu brzydze :)

karuzela...faceci na poczatku zwracaja uwage na wyglad ,i nie ma to znaczenia czy jest to mezatka ,panna czy tez siostra zakonna? jak jest ładna to zawsze sie obejrza a w miare mozliwosci beda darzyc do poznania tej ze pani:D a co dalej? to juz od ciebie zalezy,czy bedziesz miała chec na kontynuacje tej ze znajomosci. A ze trafiasz na zonatych? moze to jakas trauma z przeszłosci ? :O nie mam pojecia

hehe, nie, nigdy nie miałam kochanka ani nie zabawiałam się z żonatym :) po prostu pewne rzeczy mnie tu zastanowiły, ale ok, pewnie jest tak jak mówisz .... ech, czasami i siostry zakonne sa naprawde niezle :) hehh, ale nie slyszalam zeby faceci sie na nimi oglądali :) choc kto wie? ja jestem tylko kobietą

Gość very very
zapewne jest jakis powód, czemu się te chłopaki tak na Ciebie lampią ;) czasami to moze być sposób chodzenia, czasem, gest poprawiania włosów, czasem falowanie biustu, czasem pewny siebie wzrok i błąkający sie po twarzy uśmiech.... że o liściu na głowie nie wspomnę :D

hehehe oj niedźwiedziu :D niedźwiedziu :))) tak, ja tez zwróciłam kiedyś uwagę :) ogólnie lubie również patrzeć na ludzi, ale bez przesady :) dyskretnie wystarczy ;)

Do Autorki... A moze poprostu cie zatrzymuja i chca tylko sobie popatrzec, bo poprostu jestes sympatyczna i masz mila buzie... ja tez mam duzo takich przypadkow,i wtedy tylko sie ladnie usmiecham..;))) i lece dalej...

do przedmówczyni :) no moze tak jest :), tylko jak człowiek jest sam tak jak ja to doszukuje sie dlaczego to tylko same spojrzenia :) ale coz :) hehe, moze w koncu sie odmieni :)