Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziobek-Jaciubek

Czy zgodzic sie na sex po 1 miesiacu chodzenia?

Polecane posty

Gość Dziobek-Jaciubek

I to jeszcze moj pierwszy raz i na to milosc analne. Kocham mojego chlopaka ktory jest niestety odemnie 6 lat starszy wiec sama nie wiem:-/

Gość Lodzio
jak go kochasz to mu daj ja nie mogam wytrzymac i tez po miesiącu nie mogam oderwac sie od niego a najlepiej skakalabym cala noc :)

Gość ave
szanuj sie dzioucha!

Gość kjhbhuhb
kochasz po 1 miesiącu chodzenia ? :D rozumiem że chcesz zostać tak zwaną analną dziewicą :D znaczy przestać być :P Błonka wciąż jest i o to chodzi :D Ja mam nadzieje że nie jest na świecie aż tak wiele hipokrytek ja ta... Uważam, że seks analny jest zarezerwowany dla zaawansowanych par, ludzi którzy darzą się ogromnym zaufaniem i mają ochotę na ten rodzaj bliskości, to coś więcej niż zwykły seks i tak to traktuje. W Twoim przypadku nie ma mowy o tym. ! Koleś chce Cię posuwać w kakao, a ty mu pewno pozwolisz, bo go "kochasz" i wciąż przecież będziesz "dziewicą" Żal

Dziobek-Jaciubek, moim zdaniem to za szybko. Powinnaś pochodzić z nim przynajmniej pół roku zanim pójdziecie do łóżka.

Gość do pediatry
moja koleżanka poszła do łożka ze swoim facetem po tygodniu znajomości... a byłą dziewicą :O

za wczesnie :P chyba ze lubisz i nie mozesz sie powstrzymac. jak facet napiera tylko zebys udowodnila ze go kochasz to go kopnij w dddddddddddddddddddddddddd.