Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jka to powiedziec

Jak powiedzieć RODZICOM o CIĄŻy?

Polecane posty

Gość jka to powiedziec

jak mam im o tym powiedziec, zeby w miare spokojnie to przezyli :( ja sie ciesze, ze bedzie dzidzia, ale musze powiedzie o tym rodzicom jakos,,mam 20 lat

Gość jka to powiedziec
:(:(:(

Gość mamo tato jestem w ciazy

Gość heheeeeeeeee
Ale masz partnera? ile jestescie ze sobą? Powiedz normalnie.. że będą dziadkami...

Gość jka to powiedziec
pol roku razem .....

Gość jka to powiedziec
:O

Gość te amant a czemu ty
no pewnie ze sie cieszysz tylko kto cie utrzyma?

Najlepiej jak najszybciej,bez obwijania bawełny. Masz chłopaka więc powiedźcie razem.

Powiedz normalnie. Nie wiem jakie masz relacje z rodzicami, ale reakcji raczej nie przewidzisz. Ważne, abyś dała im odczuć, że ty się cieszysz z tego, że zostaniesz mamą:)

jestes juz po usg? pamietam swoja rozmowe z mama, mialam wtedy 19 lat no nie powiem zeby moja mama skakala z radosci, bylam pierwszy miesiac na stazu po liceum, z chlopakiem chodzilam 4,5 roku, w sumie slub mielismy juz zaklepany "na za 2 lata", wszystko zalatwione w kosciele, w lokalu, byly oficjalne zareczyny lacznie z rodzicami, wiec myslalam ze zaskoczenia az takiego nie bedzie-tesciowa przyjela to spokojnie, nawet sie ucieszyla (sama 1 dziecko urodzila majac 20 lat wiec moze dlatego nie byla to dla niej jakas mega tragedia) ale moja mama sama urodzila mnie (jestem najstarsza) majac prawie 30 lat co w mojej rodzinie to naturalne, na poczatku robila mi wyrzuty ze dopiero co studia zaczelam i juz ciaza, ze sobie nie poradze, co powie rodzina :-/ pozniej nastala cisza, po jakis 15 minutach przylszla, opytala sie dokladnie (bylam juz wtedy po 1 usg-gin potwierdzil ciaze) na nst dzien sprawiala wrazenie nawet cieszacej sie, pozniej bylo juz lepiej, zaczelysmy ciuszki kupowac od 12 tygodnia, moja mama b prezywala moja ciaze, a kiedy w 14 tyg okazala sie zagrozona to bardzo sie martwila i bardzo dbala o mnie a jak urodzil sie im pierwszy wnuk to dopiero byla radosc ;) teraz mowi ze cieszy sie ze babcia zostala w takim wieku bo swoje lata juz miala a chcialaby jeszcze nie jednego wnuka zabawic najgordze pierwsze wrazenie i osowjenie sie z sytuacja, jak sie boisz to moze powiedzcie to mamcie z chlopakiem?

Gość jka to powiedziec
chcemy powiedziec razem, jestem juz po usg i to pewne. nie przewidujewybuchu euforii bo ich znam, dlatego nie wiem jak im powiedziec..

Gość mamaeryka3
ja zaszlam w ciaze 4 miesiace po maturze powiedzialam tylko mamie a ona przekazala tacie o dziwo przebieglo spokojnie dzis moj synek ma 3,5roku

Gość hehehehehehehehehheheehehheheh
POCZEKAJ DO STYCZNIA !! Będzie Dzień Babci i Dziadka :D Kupisz Kartkę i wypiszesz życzenia podpisując OD PRZYSZŁEGO WNUCZKA :D Nie będziesz musiała o tym mówić. Napisać łatwiej :P a do stycznia chyba nie będzie jeszcze za bardzo widać :D

Gość charlot
daj im zdjęcia z usg :) albo porozmawiaj z rodzicem z ktorym jestes w lepszych kontaktach..

Gość mamusia Oli i Zuzi
Moja koleżanka w tym samym wieku zaszła w ciąże i poprostu kupiła buciki położyła na stół i wszystko było jasne i dobrze się skończyło