Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walęty

czy prezydent Olsztyna jest gwałcicielem ?

Polecane posty

Gość walęty

uważam, że jest niewinny.Nigdy nie uwierzę, że w miejscu pracy, w urzędzie - można kobietę zmusić do sexu, zgwałcić.Trzeba znać troszkę psychologię, gwałt- kobieta zrobi wszystko żeby się obronić.A tu panienka twierdzi - "nie chciałam krzyczeć bo po co ?" żenada :-O Jak to po co ? Dlaczego wstydziła się krzyczeć ? Pozatym mam doświadczenie w pracy w urzędzie 10 lat - i wiem, że jest pewien gatunek kobiet które są straszne.Intrygantki i manipulatorki - jeżeli zaplanuje sobie kogoś zniszczyć to jej się to uda.Kłamie a mówi tak wiarygodnie, że każdy jej wierzy. Może być wersja, że uległ słabości i odbył sex z chętną urzędniczką a ta go później szantażowała.A on nie spełnił warunków więc wpakowały go w bagno. Kto uwarza tak jak ja ? :-)

Gość yenytentyn
uważa debilu pisze się pzez ż.

Gość ja jestem z Olsztyna
dzis bylo referendum :) ja osobiscie uwazam ze to jedna wielka intryga przeprowadzona za pomocą pana Szmita ale to dluga historia

a z jakiej opcji politycznej jest ten p. Malkowski?dziwne gdyby byl winien to by już pierdział w pudle i nie trza by bylo referendum. a tak nic nie mozna mu udowodnic prawnie to po oczernieniu oddaje się pod ocene ludowi pracujacemu Olsztyna.

Gość walęty
ale pół roku przesiedział w arszcie :-O a to tylko pomówienia

Gość yenytentyn
on ma morde jak gwałciciel!!! tak samo jak łyżwiński - od razu widać, że to patologiczni kłamcy i gwałciciele. niech ich zamkną i nigdy nie wypuszczają. jakby był niewinny to by ustąpił z urzędu jak wszyscy tego od niego wymagaja. tak samo jak ta świnia ferenc gyursany - słynna afera na węgrzech, - mimo swojej absolutnej winy gnój kurczowo trzymał się stołka i nie ustąpił, bo POLITYCY TO PATOLOGICZNI KŁAMCY!!!!!!!

Gość jozio jak bys chociaz
mial jakiekolwiek pojecie, wiedzialbys ze Malkowski siedzial ponad pol roku w areszcie :O i ze oglosil ze nie podda się dymisji

Gość walęty
mieszkańcy Olsztyna twierdzą, że bardzo dużo zrobił dla miasta, jak nikt inny. Wierzę, że to intryga - spółka interesantów z tymi babami. Małkowski jest z SLD

Gość olsztynianka szklanka
to ,że nie jest hmm zbyt przystojny, nie oznacza zaraz ,że jest gwałcicielem !!! też jestem z Olsztyna i też uważam,że to uknuta intryga, a te urzędniczki niby zgwałcone dostały grubą kasę za te swoje kłamstwa ...

Gość olsztynianka szklanka
a podobno ostatnio (przed tymi niby gwałtami), Małkowski opowiadał się jako bezpartyjny,no i to nie podobało się reszcie załogi z Rady Miasta, to postanowili się go pozbyć

juz podobne jajki byłi z jedną taka Anbetką Krawczyk. co to rozpaczliwie szukała owocu gwałtu,. prowokacja polityczna i intryga jest starsza nawet od najstarszego zawodu swiata.

a przecież ci z sld sa w opozycji do PO i ich planów prywatyzacji szpitali i innych podmiotów choc sami jak dojda do władzy to tez sprywatyzują na zasadzie TKM

Gość olsztynka
Nigdy nie wierzyłam w ten gwałt, na pewno mieli romans, on ją rzucił, a ona mu się odpłaciła.

Gość też jestem z olsztyna
szkoda, że oceniacie kobiety a nie śliniącego się na widok cycków (nawet starych bab) gostka

Gość też jestem z olsztyna
nie jestem fanką rady miasta ale cieszę się, że pan cenzor z okresu PRL wypadł z Ratusza

ja jestem z Olsztyna i ta cała sytuacja jest beznadziejna.z jednej strony tragedia kobiet z drugiej, nasz "dobry" prezydent, który trzeba przyznać "ma łeb" :) Osobiście nie wierzę z jego wine ponieważ istnieje wiele osób które chcą nieszczęścia Małkowskiego. za duzo sie wydarzyło, żeby nie miał on wrogów.

Gość tak czy inaczej urzędnik
wysokiego szczebla , który ma klase, nie powinien pozwalac sobie nawet na flirty w miejscu pracy.

Gość takie
Też jestem z Olsztyna, miał romans, a podobno gwałt miał miejsce 6 lat temu, na co ta kobieta czekała 6 lat, liczyła że uzyska coś prze łóżko ale nie wyszło, nie krzyczała bo się wstydziła, dziś w ratuszu siedzi sama w pokoju, bo inni nie chcą psuć sobie opinii pracując z nią w jednym pokoju

Gość ja też nie wierzę.............
Chciała się kobitka odgryźć na kochanku.... Może nie dostała odpowiedniej podwyżki? Może zaczął ją olewać? A romans w miejscu pracy to największa głupota mężczyzn...

To nie tylko chęć odegrania sie ;) wydaje mi sie że to grubsza sprawa w którą zamieszani są bliscy współpracownicy Małkowskiego

Gość ksiegowa
czytam i nie wierzę w to co czy tam jak można zaufać takiemu padalcowi bez różnicy z jakiej opcji politycznej się wywodzi a TEN po tym wszystkim trzumał się stołka rękoma i nogami i zarządał sobie referendum WSTYD żal tylko tej żony która go wspierała .