Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bywam-zludzeniem

Uderzył raz, uderzy drugi i trzeci...

Polecane posty

Gość ja uciekłam
odezwij sie !!!

Gość zaciekawiony26lat
cisza tu wieje niestety i chyba wszyscy sie domyślają czemu Ja wiem ale nie powiem bo nie wiem czy autorka by tego chciała sama powinna napisać

Gość madziulka0508
a ja mam pytanie jeśli chłopak był dlamnie kochany czuły i zawsze powtarzał że kocha mnie najbardziej na świecie dopóki nie doszło do tego to że nienawidze jego matki za to ze go skrzywdziła a on ją traktuje z wiekszym szacunkiem niż mnie a ja z każdym dniem gdy on mówił coś o swojej matce dostawałam wiekszej furi nie umiałam mu wytłumaczyc nigdy dlaczego jej tak nienawidze chodz wiedzialam ze to jego matka aż doszło do takiego mometu że miałam juz wszystkiego dosyć i ja sie napiłam sama w domu a on sie najebał u kolegi pietro wyzej i mu napisałam smsa że to koniec że niemoge być z osoba która kocha i szanuje swoją matke bardziej niż swojej przyszłej żony matki jego dzieci. Aż w końcu mnie udeżył ale ja mu oddałam wpadłam w furie i zaczełam go bić a on mnie. I niewiem czy uderzy mnie jeszcze raz bo potym jak on mnie uderzył ja sie wyprowadziałm i kilka dni później spotkałam sie znim żeby mu oddac żeczy i w końcu pozbierałam mysli i wytłumaczyłam mu to dlaczego nienawidze jego matki a on to zrozumiał i wyjaśniliśmy sobie to i niewiem czy mam wrócić do niego czy nie chciałam by znać wasze opinie na ten temat

Gość autorka oczywiście
została i myśle,że wkrótce dostanie znowu łomot od ukochanego i tego jej życze

cierp cialo cos chcialo, tobie nie mozemy pomoc, najpier ty sama musisz wiedziec co chcesz.., a tego nie wiesz, odejdz do niego, ja wiem przeprasza i blaga na kolanach ze juz bedzie dobry ze sie zmieni tak na tydzien, potem zas to samo, odejdz bo cie zabije,,,,posiedzi z 5 lat i wyjdzie tyle jestes warta..zacznij mylsec o sobie,