Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bywam-zludzeniem

Uderzył raz, uderzy drugi i trzeci...

Polecane posty

Gość dlugi mozesz splacac
a na oko to tesciowa umarla.. dziewczyno, uwolnij sie do niego!! i to jak najszybciej!!

i tego ci dziewczyno zycze! zebys nie zmienila zdania...

Gość ja uciekłam
wroce tu jutro i sprawdze!!! ja w Ciebie wierze - ja dałam rade to i Ty dasz - trzymam kciuki a jutro sprawdzam jak poszło :) gorzej juz byc nie moze - etraz juz bedzie tylko lepiej:)

Dziękuję, wytrwam na pewno. Psychicznie gorzej się czuję niż fizycznie, boli mnie cała twarz. On po wszystkim jeszcze potrafi powiedzieć, że mnie kocha...Bezsens, jesli kocha to tylko siebie.

co za hipokryta i pewnie cie bije dla twojego dobra...😠😡 a dlaczego nie zrobisz obdukcji ?? i nie zglosisz tego//??

Gość zaciekawiony26lat
i ja również będe czekał na wiadomości upartym czasem warto być a faceci nie wszyscy tacy są

Gość zaciekawiony26lat
on Cie kocha ?? taaa a ja księdzem jestem wmawianie bzdur jaka to miłośc ??

Zaciekawiony- to nie miłość, to sadyzm. Miłość moze była kiedyś- dawno dawno temu. jeśli była w ogóle. Jesli on nie chce ze mną być (nie chciał) mogł powiedzieć, nie robić takie rzeczy. tak postępują tylko tchorze

a jak ''tesciowa'' spyta co ci sie stalo to co powiesz???

Gość ja mozesz jej pomoc
powodzenia.

Gość zaciekawiony26lat
bywam-zludzeniem wiesz serce normalnie boli na myśl co przechodzisz ja nie umiem tego pojąć jak mozna komuś taką krzywdę wyżadzić w takim przypadku nie mozna powiedzieć nawet ze miłość była bo prawdziwa miłość nie umiera to właśnie dla tej jedynej osoby chcemy zyć wstać rano podać śniadanie do łózka być przy niej sprawiac jej przyjemność doceniać i kochać za to jaka jest naprawdę to moim zdanie jest miłośc

Zaciekawiony- nasza taka była. Śniadanka do łóżka, przytulanie, niedziele spędzone na słodkim nic nieróbstwie. Przeprowadziliśmy się, zmienił się on, zaczął więcej pić. Pamiętam, gdy pierwszy raz uderzył mnie w twarz. Pamiętam, gdy pobił i jak leciała mi krew. Przysięgał wtedy do mnie i do swojej babci, że nigdy więcej. Przysięgają ludzie, ktorzy kłamią. Ludzie uczciwi nie muszą tego robić, za nich mowią ich uczynki.

Gość zaciekawiony26lat
bywam-zludzeniem to co piszesz jest straszne i moze to głupio zabrzmi ale chciałbym juz przeczytać ze sie wyprowadziłaś

Wiesz, ja też. Chociaż wiem, że będzie mi trudno. gdy był w delegacji ja nie potrafiłam sama przespać dłużej niź 2 godziny. Chodziłam jak naćpana, bo chyba tylko tak ten stan można nazwać. Kładłam się spać po północy, zasypialam z przerwami na 2-3 godziny o szóstej byłam na nogach. I czułam się fantastycznie. Ale wtedy było dobrze. Chociaż może przespię noc spokojnie, jak już będę wiedziała, że mnie nie skrzywdzi.

Gość zaciekawiony26lat
nie jedna spokojna noc przed tobą i mimo że mnie na tym forum nie powinno być ciesze sie ze tu zbłądziłem i mogłem sie wypowiedzieć

Gość zaciekawiony26lat
bywam-zludzeniem nie chce być wścibski ale czy zaręczyny były ??

Gość zaciekawiony26lat
bywam-zludzeniem ciesze sie jesli sie do czegoś przydałem jak co sprawdź pocztę

Gość zaciekawiony26lat
życze spokojnej nocy i czekam na wieści Dobranoc

Gość ja uciekłam
bywam-zludzeniem i co? masz juz to za soba?

Gość zaciekawiony26lat
nie podoba mi sie ta cisza

Gość agatkagagatka
ja odeszłam ale cos mi sie wydaje ze autorka jednak nie

ja odeszłam... lał mnie 6 lat i zawsze mowił, że go sprowokowałam. Uderzyłam go raz, kiedy powiedział, że dziecko które stracilam zaraz po slubie nie bylo napewno jego... ale koszmar z nim trwa nadal...

Gość niechciany
ja jestem tego zdania że już po pierwszym podniesieniu ręki trzeba zwiewać jak najdalej. bo pierwszy taki raz nigdy nie jest ostatnim. choć czasami może trudno bo uczucia mówią co innego ale nie warto marnować życia dla śmieci!!! smutna prawda;((