Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani_gabrysiowa

czarna sukienka na wesele??

Polecane posty

Gość pani_gabrysiowa

dziewczyny, czy wypada założyć na wesele czarna sukienkę? Jestem zaproszona na wesele kuzynki i zastanawiam sie czy mogłabym pojsc w tej sukience...Jest ładna i skromna, kupiłam ją w zeszłym roku na sylwestra. Tylko niestety jest czarna:( Nie wiem jak sie inne dziewczyny ubiorą...napiszcie prosze co radzicie.

Gość pani_gabrysiowa
haaaaalllloooooooooo....

Gość lanua
Jeśli nie jesteś świadkową to jak najbardziej wypada. Czarna sukienka ma klasę. Ja bym poszła O!

Gość pani_gabrysiowa
UP

pewnie ze idz jak ci sie podoba nie bylo jeszcze takiego wesela na którym nie bylo dziewczyny w czarnej sukience :)

Gość ghjkl
Zaraz usłyszysz głosy,że w czerni sie nie chodzi na wesele.Tylko nie wiadomo skąd to sie bierze.Nie byłam jeszcze na weselu,żeby nie było pare babek w czarnych kreacjach.Czerń jest zawsze elegancka i ponadczasowa.

Gość figlarny Miecio
to wesele a nie pogrzeb, czarna nie pasuje

Gość svietlana
pasuje.

Gość pani_gabrysiowa
Właśnie, nie chce wysłuchiwać tekstów typu "to jest wesele a nie pogrzeb"...:(

Gość guziczkowniczki
Gość ok...no problem...d
jescze zalezy jako kto idzies zna wesele.? jakos wiadek to bym powiedzila ze raczej srednio pasuje..

Gość pewnie wypada
moja znajoma np. u której byłam na weselu w czarnej sukience stwierdziła że w czarnej na wesele "to nie tego", a pare miesięcy temu świadkowała u swojej siostry w czym? w czarnej sukience! no ale z białą narzutką więc jeden pomyśli tak drugi inaczej a wielu jeszcze zdanie zmieni, idż i baw się dobrze, to będziesz dobrze wyglądać... ;D

Gość kotoholiczka
idź w czarnej i sie niczym nie przejmuj... czarna zawsze pasuje... i na kazdą okazje... ewentualnie jeśli uważasz, że może ktoś coś gadać, dodatki w stylu bolerko, torebka, buty, spinka czy kwiatek wewłosach dobierz np. czerwone

ja bym postawiła na czerń, ale ładnie łączoną np. z bielą, czy czerwienią :)

dobierz szal lub narzutkę oraz dodatki w zdecydowanym kolorze i sukienka bedzie funkcjonowac jako tło do nich :) chociaz ja tez jestem zdania ze w czerni sie na wesela nie chodzi. ale roznie bywa.

Gość dziewczyny a jakie
rajstopy ubrać do czarnej sukienki ? Ja idę w czarnej na wesele :P mam jasny żakiet, później go zdejmę i tyle.

Gość jussa81
pewnie że pasuje.Ja tam nie wierze w gusła :) niedługo mam swoje wesele i nie mam nic przeciwko..

Gość kejtiiiiiiiiiii654321
pasuje;] sama ostanio bylam w malej czarnej na weselu i nie bylam sama;] swiadkowa tez miala czarna elegancka sukienke i nikomu nie przeszkadzalo;)

Gość uuuuuuuuuuuuuuup

Gość dziewczyny a jaki
makijaż do czarnej sukienki???? Dla brunetki????

Gość lakierki
na wesele nie ubiera sie czarnych ani bialych sukienek, to takie nieformalne zasady, obowiazujace chyba wszedzie. Oczywiscie, zawsze sie znajdzie pare babek, ktore zaloza czarne sukienki.. Jak chcesz byc ubrana w dobrym tonie i odpowiednio do okazji to nie zakladaj czarnej. jak ci nie zalezy az tak bardzo i szkoda kupowac nowej to zaloz, na pewno nie bedziesz sama.. ja bym raczej nie poszla w czarnej bo bym sie z tym czula po prostu zle. na pewno do kosciola bym nie zalozyla, na wesele juz predzej poniewaz jest to wieczorne przyjecie Najwazniejsze, zebys ty sie dobrze czula w swojej kreacji i tyle. aa i jeszcze mi sie przypomnialo, ze byl taki przesad, ze czarny kolor moze przyniesc pecha parze mlodej